Sådan forsvandt bumserne

Måske hører du til dem, der har prøvet utallige produkter, når det gælder akne? Det havde en træt Ida, som du skal møde om lidt. I november gik hun heldigvis med til at teste et produkt for mig (ét til under 300 kroner). Og hendes hud er blevet virkelig fin. Men inden du skal se den, så vær opmærksom på to ting: 1) Resultatet skyldes ingrediensen salicylsyre, som er særdeles veldokumenteret, når det gælder let til moderat akne.  2) Selv om du om lidt vil se en markant forbedring, så vil al hud desværre ikke reagere lige så artigt som Idas. Men chancerne er gode.

Da vi begyndte testen midt i november 2014, var Idas pande boblende og nærmest levende. I de tre måneder, der er gået, har hun dagligt (og vi taler hver dag) smurt produktet, du ser på billedet, i panden. Resultatet kan ses her.

SNUP TIPPET: Budget-tirsdag på Beautyspace afholdes i kærligt samarbejde med Sara Rostrup, som på Youblush lige nu deler et smukt negle-tip, jeg også skal have fingrene i.

NB: Trods tilmeldt her, skriver flere, at de ikke modtager VIP-bogpakken på mail. Lad mig gerne vide, hvis det også gælder dig.

27/02/2015
3 ting du skal vide fra London Fashion Week
04/03/2015
Chanel vælger den lette løsning

Kommentarer

 • @ Karolina, I produktet du nævner er koncentrationen af salicylsyre 0,5 procent, og jeg tror, du vil få glæde af en 2 pct., som den fra Danish Skincare. Brug den som en tonic og følg efter en ansigtspleje, du er glad for. Det kan fint være fra Murad.

  @Ayo – Det er også et godt produkt. Mange tak fordi du deler din erfaring.

  Stor hilsen Anette

  30/03/2015
 • Karolina

  Vil fx Murads Blemish & Wrinkle Reducer (til om natten)have tilsvarende virkning? Overvejer nemlig at købe den (er 35 år, ingen synlige rynker endnu, men…). Har brugt IS Clinical Active Serum indtil nu og er glad for den, den virker fint, men ikke altid så mirakuløst og prisen er altså høj for 15 ml. Derfor kunne jeg tænke mig at finde noget andet. Har ikke acne, bare små urenheder & bumser hist og pist og så sart hud.
  Og hvad vil du evt. anbefale at bruge efter Murad? Lige nu bruger jeg BP A-vitamincreme (efter IS Clinical serum). Skal Blemish & Wrinkle Reducer stå alene? Damen i Magasin kunne ikke rigtig hjælpe mig 🙁

  29/03/2015
 • Ayo

  Jeg har brugt et lignende produkt fra Paulas Choice (1% BHA lotion) i et par måneder, og det har gjort underværker for min rosacea. Min hud har nok aldrig været pænere end den er nu! Ikke fordi den er perfekt, men det er bare så meget bedre end det nogensinde har været før. Jeg havde købt en række prøver først (også fra Paulas Choice) for at se hvilket produkt jeg skulle vælge, og det tog et par uger med langsom optrapning før min hud accepterede at jeg brugte det med 1% både morgen og aften, så jeg turde slet ikke give mig i kast med 2% fra starten. Det tør jeg dog nok godt gøre næste gang, for min hud knuselsker 1% produktet nu. En stor thumbs up til salicylsyre fra mig også.

  06/03/2015
 • @ Lisa – Den kender jeg desværre ikke.

  @ Karoline – Det må du.

  @ Anna BL – Håber du har set det andet svar til dig.

  @ Stinna – Det er jeg ked af at høre. Nogle gange er det også hormonerene, der driller.

  @ Cecilia – Hvis du har mod på det, så har sammensætningen med BHA i dette produkt papirerne i orden for at afhjælpe – og hvis du samtidigt skærer sukker væk (og undgår for meget mælk) OG evt. kører A-vitamin om aftenen og så dette produkt om dagen, så tror jeg på det. Keep me posted.

  @ Mette – 1000 tak for dine ord.

  @ Nora – Nilens Jords fugtserum skal du have fat i.

  @ Cecilie H – Sagtens. Jeg ville vælge Nilens Jords serum og så en creme med SPF tilpasset din hudtype.

  Stor hilsen Anette

  06/03/2015
 • Cecilie H

  Tak for en evigt fantastisk blog og en god anbefaling!
  Jeg bruger lige nu en lignende creme fra dermalogica (overnight clearing gel), som har gjort underværker! Men samtidig med aknen døjer jeg med tør og sart hud. Mit spørgsmål er om jeg ovenpå kan bruge noget der giver fugt uden at ødelægge effekten?

  04/03/2015
 • Nora

  Hej Anette
  Jeg er en fattigrøv på SU, men også med en ung hud. Synes jeg er godt med, men jeg tænkte på om du på et tidspunkt kan anbefale det billigste fugtserum der ikke bare er noget tyktflydende vand.
  Jeg bruger lige pt plaisirs serum, men til den pris tvivler jeg lidt på effekten.

  Mvh Nora

  04/03/2015
 • Hej søde Anette,

  Jeg har selv testet dette produkt for et stykke tid siden, og jeg synes også det virkede for mig – også panden.

  Og så vil jeg lige give Ida et skulderklap for at vise sin hud frem – jeg overvejede det dengang jeg skrev om produktet på bloggen, men turde ikke. Hatten af for Ida!

  Kh Mette

  04/03/2015
 • Cecilia

  Jeg har i en del år kæmpet med urenheder (hormonel akne?) og mange hudorme. Læser og læser om produkter og andet der kan virke, men det er virkelig en jungle, hvor man hurtig kan bruge mange penge uden at se en virkning. Har også været på antibiotikakur med meget lidt virkning. Hvor ville det være skønt hvis der fandtes et mirakelprodukt (ikke stærke lægemidler), for det er bare ikke sjovt med en mindre pæn hud. Men der sker jo hele tiden noget inden for den verden, så det er nok et spørgsmål om tid.
  Selvom jeg kan være fristet til at prøve Danish Skincare (har læst meget om det), så er jeg ikke sikker på det vil virke da jeg bruger produktet fra pudderdåserne med salicylsyre. Det har desværre ikke hjulpet ;(
  Der er også andre produkter jeg overvejer, som Environs a-vitamincreme, creme fra Alpha-H og andre.
  Men dejligt at Danish Skincare kan hjælpe nogle med at få pænere hud 😉

  03/03/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Mette A – Du vil kunne tåle det (2 pct. koncentration er produktet). Læse mere her om BHA :

  http://www.paulaschoice-eu.com/learn/ingredient-dictionary/

  Stor hilsen Anette

  03/03/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Helene – Tak for dine ord. Jeg ville prøve Purely Professionals serum og dagcreme med SPF, hvis jeg var dig. Tror, du vil blive glad.

  @ Dorthe – 1000 tak fordi du deler. Produktet du nævner er nemlig så fint.

  @ Dorthe D – Haha, vild med at du skriver ‘forbudte ting’ – hvad er det? Noget frækt? ;o)

  Stor hilsen Anette

  03/03/2015
 • Stinna

  Måske jeg skal prøve den. Min hud driller, meget! Jeg har forsøgt med Pudderdåsernes t-zone peeling og den virkede fint. Så ville jeg derefter have fokus på de fine linier istedet med en AHA, men nu har jeg fået bumser i hele ansigtet.. ØV!

  03/03/2015
 • Anna BL

  Det lyder virkelig godt – men vil også gerne høre om du anbefaler den til rødmende/sart hud?
  Er i det hele taget i tvivl om alt det gode du anbefaler (som A-vitamin og frugtsyrer fx) kan hjælpe på rødmen, eller vil det gøre det værre? Jeg har desværre en øv-blanding af rødme (som I at folk ALTID spørger om jeg lige har været ferie for jeg ser da sørme ud som om jeg har fået lidt sol på kinderne….),grove porer, urenheder, hudorme/fedtproduktion og alligevel tørhed – vil jo nødig gøre noget som hjælper på det ene men gør det andet værre… Stor tak for din altid informative blog 🙂

  03/03/2015
 • Karolina

  Den vil gerne prøve, men må man smøre den på, mens man i behandling med tetracyklin? (den laveste dosis, dvs. 250 en gang om dagen). Jeg har ikke decideret bumser, bare små røde knopper hist og pist…

  03/03/2015
 • Lisa

  Hi Anette

  Lækkert at det virkede 🙂 Så er der håb for os andre også 🙂 Skal da helt sikkert afprøve dette produkt.

  Har længe fulgt Danish Skin Care og overvejer at købe deres Kuren Mod Bumser… http://www.kurenmodbumser.dk

  Er det en, som du kender til? Måske det er den, som Ida har fulgt for det gode resultat?

  kh.Lisa

  03/03/2015
 • Jannie

  @Dorte – jeg har prøvet/prøver Smooth Skin Treatment og synes den gør min hud ekstremt stram. Jeg burger den max en gang om ugen og resten af ugen bruger jeg masser af fugt og fedt. Jeg bruger den ikke pga. bumser men mod store porer…

  03/03/2015
 • Elisabeth Reumert

  Jeg modtager heller ikke bogpakketilbud … eller det vil sige…det gør jeg – men mailen ryger konsekvent og af for mig helt uforståelige årsager i “reklame” mail boksen, og ikke i min primære mail, hvor alle øvrige beautyspacemails ellers ender.
  Meget meget besynderligt. Og det kunne være andre står med samme problem?

  03/03/2015
 • Mette Andersen

  Dette produkt lyder virkelig effektivt, men jeg er nervøs for om min sensitive hud kan tåle den. Hvordan er salicylsyre ift. sart hud? Mvh Mette

  03/03/2015
 • Dorte Daugaard

  Jeg har været så spændt på, om du mon ville skrive noget om Danish Skin Care produkterne 🙂
  Jeg har selv brugt dem i længere tid og er glad for dem (særligt det med, at der ikke er “forbudte” ting i)

  Dog synes jeg, at dagcremen med solfaktor fedter en smule for meget – men jeg synes, at de gode ting opvejer for den lille aberdabei 🙂

  Sikke fine resultater, Ida har fået!

  03/03/2015
 • Dorthe

  Sikke en forskel. Vildt hvad især salicylsyre kan gøre.
  På trods af mine 30 år kan jeg også stadig få en bums eller to, men ligeså snart jeg har renset ansigtet en dag eller to i Clarifying Cleanser fra Murad (som også indeholder salicylsyre) er der ro på igen.

  03/03/2015
 • @ Rose – Du har kæmpet alt for længe. Jeg vil meget meget gerne, at du prøver produktet fra Danish Skincare. Morgen og aften og så meld tilbage til mig efter 4 uger. Husk at tage foto af dig, så du kan se, om der er en forbedring. Hvis A-vit virkelig skal virke, vil jeg vurdere, at du skal op at have fat i retinolen (og ikke ester-versionen). Men først: Giv dette produkt en chance.

  Stor hilsen Anette

  03/03/2015
 • Rose

  Kære Anette. Tak for en fantastisk blog!
  Jeg har siden jeg stoppede på p-piller som 25-årig (nu 29) været plaget af akne og hvad dertilhører af grimme porer og den slags. Tetracyklin hjælper, indtil jeg stopper på dem, så kommer det igen. Lige pt er det origins, vaskeklud og arganolie der holder det nogenlunde nede. Nå, mit spørgsmål: jeg forsøgte mig med pudderdåsernes noget så hypede t-zone peeling, som alle åbenbart havde virkelig godt gavn af, men jeg slog simpelthen bare ud i knopper. Jeg så ingen forskel på mængden af urenheder -hverken den ene eller anden slags, og efter 14 dages brug kastede jeg håndklædet i ringen og droppede cremen. A vitamincreme (BP) synes jeg heller ikke gør hverken det ene eller det andet for mig, og jeg er ellers på min tube nr 2.
  Nå, til det egentlige spørgsmål: Som jeg kan læse indeholder begge 2% bha og er vel egentlig nogenlunde samme produkt? i så fald er det vel samme show? Er jeg ude i at det er en dermaroller der er det næste?
  Kh

  03/03/2015
 • Helene

  Kære Anette

  Tak for alle din inspirerende indlæg :o) Det er virkelig altid en fornøjelse at læse.

  Jeg er 43 år og mangler nogle gode råd til hudpleje. Jeg har i længere tid brugt Genifique og Vissionaire fra Lancome om dagen og Bioeffect EGF Serum om natten. Det fungerer fint med EGF om natten, men dagcremen synes jeg ikke helt giver mig nok. Dels er dagcremerne en pebret fornøjelse, og efterhånden er jeg nået en alder, hvor der kommer lidt rynker ;o)

  Min hud er sensitiv og jeg har en del allergi, så jeg kan ikke tåle for “kraftige” produkter, fx er Jurlique for voldsomt for mig.

  Jeg følger med i dine gode råd, men jeg håber, at du eventuelt har mulighed for at anbefale nogle gode produkter (dagcreme og renseprodukter til om aftenen) til en rimelig penge. Det er simpelthen en jungle, som jeg ikke kan finde rundt i.

  03/03/2015

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.