fbpx

Hot in Korea

GoMorgenAlder

Folk er blevet immune overfor ord som antirynke og anti-age. Mange tænker ja-ja, før de lettere skeptisk hører efter. Vi vil derimod gerne høre på, hvad de hudmæssigt gør i Korea, og derfor er det smart af Sephora at flashe Korea-kortet. Også selvom konjac-svampen langt fra er ny. Selv er jeg storfan af både svampen og en helt almindelige bomuldsvaskeklud som daglig og let eksfoliering.

SNUP TIPPET: Jeg havde kickstartende frugtsyrer med på skærmen i dag. Ikke overskrappe, men alligevel hudfornyende nok til at huske, at netop brug af frugtsyrer kræver daglig solbeskyttelse. Fordi. Når du polerer og forfiner hudens overflade ved bl.a. at fjerne dvaske overfladeceller, så stjæles der også lidt fra hudens barrierefunktion (grydelåget). De fleste hjemmeprodukter med frugtsyrer er okay at bruge om sommeren. Hele forhandlerlisten finder du på TV2 HER.

NB: Undskyld lange svartider. Forklaringen får du i morgen.

 

28/06/2015
Den lette løsning
01/07/2015
Glæd dig. Bare glæd dig

Kommentarer

 • @Natascha – Skønne Anette er på en velfortjent ferie. Derfor har hun bedt mig holde øje med spørgsmål, som jeg evt. kunne svarer på:-) (Jeg er kosmetiker)
  Mht. hyaluronsyre og tonic, så behøver du ikke tonic. Men hvis du gerne vil have ekstra fugt, så brug din hyaluronsyre først, så spary tonic og tilsidst din dagcreme. Når du gør det i denne rækkefølge, vil du med din dagcreme forsegle alt det lækre fugt du lige har påført. Man kan sige at det er fugt med fugt på:-)

  @Vibe, det er jeg sikker på at hun gør:-) Det er en super kombi.

  30/06/2015
 • Julie

  Åh A, du er simpelthen altid velklædt på både hudfronten og tøjfronten – hvor var outfittet fra? 😀

  Og tak for alle de skønne ting du deler 😀

  30/06/2015
 • Vibe

  Hej anette
  Anbefaler du stadig en kombi af frugtsyrer og EGF om natten? 🙂

  30/06/2015
 • Natascha

  Hej Anette. Jeg elsker din blog og dine indslag i go morgen Danmark. Hvis nu jeg bruger hyaluronsyre inden min dagcreme, behøver jeg så også at bruge fx Rønsbøl tonic’en efter rens og før hyaluronsyre?

  På forhånd tak! 🙂

  30/06/2015
 • Henriette

  Tak for svaret – jeg støvsuger i forvejen Beautyspace for gode tips og bruger faktisk de fleste af dine råd allerede;)
  Måske jeg skal prøve noget der er lidt stærkere til natten!

  30/06/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Henriette – Du er sød. Stor tak. Hvis jeg kan lokke dig til at rulle lidt tilbage her på Beautyspace, så kan du få nogle tips til hudrutine. Personligt arbejder jeg altid med hudforbedring om natten (enten frugtsyrer, A-vit eller EGF – Bioeffect). Om dagen sørger jeg for at have en fugtundertrøje på (fx. et serum med hyaluronsyre, glycerin og antioxidanter) toppet med nærende beskyttelse med SPF. Og så eksfolierer jeg dagligt med enten en vaskeklud eller svamp.

  @HeLene – Ja, undskyld og nu bliver det først i morgen forklaringen kommer.

  Stor hilsen Anette

  30/06/2015
 • Henriette

  Anette! Du så som altid fantastisk ud i go morgen Danmark!
  Må man spørge hvad du selv bruger pt for at ha så smuk og glødende hud?
  Er så forvirret omkring min hudrutine at den aldrig når at blive en rutine!

  Dbh
  Henriette

  29/06/2015
 • HeLene

  Så er man informeret og NYSGERRIG! Jeg hænger her i morgen med! *thumbs up*

  29/06/2015