Hvad der fik telefonerne til at gløde i går

gomorgenmaske

Telefonerne bimlede (endda også fra mænd) i går på grund af en vandmandsagtig maske, som vi vender tilbage til om 10 linjer. At netop masker topper trendbarometret i øjeblikket skyldes to ting: 1) Vi drages af alt, hvad der rimer på ro, nærvær og det at gøre én ting ad gangen. Tid er den store luksus og derfor hitter klassiske skønhedsdyder som masken. 2) Der er dog sket en del siden dengang, man dyppede huden i urter og ler og håbede på det bedste. Nu er der hårdtarbejdende ingredienser på banen, selvom du ikke behøver gå længere end til køkkenet for at få effekt. Honning som ansigtsmaske er en udmærket anti-bakteriel, blødgørende smøre med både enzymer og beskyttende antioxidanter. Køb den så uraffineret, det er muligt og læs flere kloge ord om den HER. Hold derudover øje med:

1) Engangsmasker som eksempelvis Sephoras bud på natmasker. De koster 35 kroner og indeholde gode fugtmagneter.

2) Philosophy kommer til Danmark 10. August, og der er flere ting at glæde sig til. Bl.a. deres hudfornyende peelmaske med C-vitamin og mælkesyre, der polerer hudoverfladen, binder fugt og lysner (med tålmodighed) pigmentpletter.

3) Hvad gælder vandmands-maskerne til øjnene, så har jeg skrevet om dem før. De ER ekstraordinært fugtmættende, men også ret dyre. Jeg bruger dem altid før en fest. Gem dem i en plastpose, da de fint kan genbruges et par gange.

Forhandlerlisten finder du HER.

GØR SOM CECILIE. Top-inspirerende Cecilie fra bloggen beautyjunkie.dk praktiserer en anden klassisk skønhedsdyd: Nemlig manicuren. Tjek hende ud og se, hvordan hun har fået bugt med flossede negle.

26/07/2015
Måske vandt du på @beautyspace
30/07/2015
Glem hævelser omkring øjnene. Det her er større

Kommentarer

 • Charlotte

  Sorry Anette, bliver nødt til at spørge igen…men betyder dit svar så også, at jeg ikke kan bruge serummet fra Ole Henriksen alene…at den skal have en creme over..? Er glad for, at jeg havde forstået det med bioeffect..! Har du måske et godt forslag til, hvad man kan bruge om natten, hvis pungen har brug for en pause fra Bioeffect…;))

  30/07/2015
 • @ Vibeke Guldager – En anden af mine favoritmasker er Environs Revival Maske (med frugtsyrer) – virkelig god.

  Stor hilsen Anette

  30/07/2015
 • @ Christina Hansen – Tak for din ord, jeg svarer dig i det andet indlæg så.

  @ Gitte – Selvfølgelig vil jeg det. Den er købt på udsalg i Canada hos Ralph Lauren til 106 Canadiske dollars og endda med yderligere 10 pct. fordi der var foundation på kraven ;o)

  @ Ulla – Hos Magasin

  @ Christina K – 30 dages kuren ER mere intens, den indeholder to andre vækstfaktorer i forhold til blot ren EGF.

  @ Vivi – Åh, det er jeg ked af at høre. Har du en idé om, hvad det er, du ikke tåler. Der er ikke så meget andet at gøre end vente. Bliver det værre, skal du selvfølgelig søge lægehjælp.

  @ HeLene – Skal nok komme tilbage til mærket.

  Stor hilsen Anette

  30/07/2015
 • @ Vibeke Guldager – Jeg ville vælge en enzympeel maske nogle dagen forinden (fx. den fra The Organic Pharmacy)- og så ville jeg mætte med fugt dagen og måske natten inden bare med et ekstra godt fugtserum (fx. Nilens Jord serum).

  @ Jette V – ÅH ja, gode valg. 1000 tak fordi du deler. Jeg er vild med engangs-maske-princippet.

  @ Helle Rick – Ja, nogle masker gør deres job fint.

  @ Pernille Sparsø – Masker ER også kun for dig, der vil spice indsatsen op. Hvis hverdagsplejen holder, så er masker i princippet en unødvendig luksus. Men de kan give huden et puf. Jeg skriver om agurk i dag.

  @ Charlotte – Du har helt ret mht. Bioeffect. Det serum fra Ole H, du her nævner, synes jeg er mest perfekt til om dagen.

  @ Stine F – Det skal jeg nok.

  Stor hilsen Anette

  30/07/2015
 • Christina hansen

  Kvikke jeg ville kommentere på det her skønne indlæg, men kom så til at gøre det på indlægget ‘Vandt du…’ i stedet for…
  Godmorgen! 🙂

  30/07/2015
 • Gitte

  Hej Anette; må man spørge, hvor du har købt din meget søde kjole. Den er super raffineret og elegant.
  Jeg håber du kan oplyse mig om det.

  Mange hilsner
  Gitte

  29/07/2015
 • 1000 tak for jeres kommentarer. Jeg svarer i torsdag morgen – tidligt. KH anette

  29/07/2015
 • @Karoline L – Min fejl, at jeg havde glemt det. Og det er fordelen ved at ha’ så unge, friske læsere som dig …folk, der husker! Tak Karoline. Du skal i øvrigt aldrig acceptere, at noget fnuldre. Så bør der skiftes.

  Stor hilsen Anette

  29/07/2015
 • Ulla Christiansen

  Super at Philosophy kommer til Danmark. Men hvor vil den forhandles ?

  28/07/2015
 • Christina kragh

  hello ang det der bio efekt hvordan er 30 dags kuren kontra den alm natte serum hvis jeg vil gi min hud en ordentlig tur ? tænker vores frugt syre vent 25 min så bio efekt men hvad er bedst 30 dags fidusen el den alm knus

  28/07/2015
 • Jeg har et spørgsmål om garnier micellar cleansing water.

  Købte en flaske med 400 ml og har brugt den to gange på en vatrondel i hele ansigtet og er slået ud, men kun i panden, på næsen og lidt på hagen. Det er små røde knopper, og nogle af dem minder lidt om bumser.

  Kan jeg gøre noget for at få det til at gå væk, eller skal jeg bare vente?

  Jeg er gået tilbage til min normale rensevand fra Eucerin, som jeg har brugt i to år snart.

  28/07/2015
 • HeLene

  Ja, masker skulle man tage sig tid til lidt oftere. Hør gerne mere om philosophy og enzymerne =)

  28/07/2015
 • Stine F

  Håber du vender tilbage med mere info om Philosophy produkterne, det lød rigtig spændende. Du fik desværre alt for lidt taletid i Tv.

  28/07/2015
 • Charlotte

  Nu til noget andet….er på ferie…kom til at bruge penge på skønhed i lufthavnen…købte Ole Henriksens Ultimate lift serum og vil frygtelig gerne bruge den her på ferie, men er i tvivl om hvordan. Anvisningen siger, at den skal bruges morgen og aften…men mit spørgsmål er om den kan bruges alene om natten….på renset hud selvfølgelig….eller skal der en let creme henover…synes jeg har lært her på bloggen, at kun bioeffects serum kan bruges alene…
  Kh

  28/07/2015
 • Pernille Sparsø

  Uh jeg er godt nok af en generation hvor agurk- og lermaske var et “must”. Sidstnævnte var ækel! Det var i mine helt unge dage. Indrømmet, har jeg ikke brugt ansigtsmaske siden. Har altid betragtet det som en lidt unødvendig luksus. Der er jo nok at bruge penge på i en dyr skønhedsindustri! Derfor blev jeg glad da honning tilsyneladende kan gå an! Har nu altid troet agurk var godt at lægge på trætte øjne? Og the-poser? Lidt efter filosofien, at hvad der er godt for det indre, må også være godt for det ydre 😉

  28/07/2015
 • Helle Rick

  Endelig fik jeg set udsendelsen live. Arbejde tager alt for meget af ens fritid 😉 Spændende, sjov og dejligt at se mænd også kan bruge dine gode tips. Nyder at have en maske dag. Huden er bare så lækker efterfølgende.

  28/07/2015
 • Karoline L

  Min fejl – der var Intet spørgsmål – jeg havde bare lovet at melde tilbage hvordan det gik 😉

  28/07/2015
 • Åhh jeg elsker også en god maske. Blandt dem jeg bliver ved med at investere i er Ole Hs blue black berry maske og Clarins HydraQuench. Og så har jeg også opdaget Sephoras masker, særligt Masque gelée hydratant énergisant, det er sådan en lille engangsstørrelse i stil med dem på billedet ovenfor 🙂

  28/07/2015
 • Vibeke Guldager

  Hej Annette
  Så fantastisk det lige handler om masker idag. Jeg snupper straks tippet om øjen masken fra Rubenstein.
  jeg skal giftes på lørdag 2 uger (15. augsut) hvilket ansigtsmaske vil du anbefale (uden at jeg det springer budgettet :-))) på forhånd tak. Har brug for alle fif.
  Kh VIbeke 🙂

  28/07/2015
 • @ Karoline L – Stor tak for dine ord, men hvad er spørgsmålet? Måske er det mig, der er lidt langsom ;o)

  @ Sanne – Masker er jo groft sagt også mest for dig, der vil mere. Dig, der vil spice din hudpleje op, og så er der som nævnt trend-elementet pt.

  Stor hilsen Anette

  28/07/2015
 • Karoline L

  Helt ude af kontekst;

  Hej Anette :-*

  Jeg kontaktede dig sidste år vedr. Udslet/eksem omkring øjnene.
  Jeg har ikke set noget til det udover de to udbrud jeg måtte døje med sidste år. Jeg har gjort som du rådede mig til; investeret i Bioderma, mascara fra Nilens jord og så har jeg selv suppleret med produkter fra Rønsbøl (de er okay – men jeg synes de fnulrer lidt!).
  Jeg er sikker på, at mine udslet kom fra Garniers produkter (desværre – har måtte sige farvel til min BB creme og nogle renseprodukter).. En veninde har netop også fået udslet efter at have brugt Garneirs micellar water

  28/07/2015
 • Åh, masker. Jeg glemmer altid at bruge dem, har ellers et par stykker stående i skabet, suk. Men manicure, der kan jeg være med. 🙂

  28/07/2015