fbpx

Aldrig mere tør hud

samling

Huden på kroppen kan blive så tør, så den krepper. Eller måske ligefrem drysser. Men no more. For her er tricket, som virker på tværs af alle mærker – og sagtens kan klares både godt og på budget. Først eksfolierer du (bare blidt med en vaskeklud under bruseren), så kaster du dig over fugtmagneter, som er ingredienser, der binder og holder på fugten (eksempelvis hyaluronsyre eller glycerin). Body Hydrator fra Trines Wardrobe indeholder begge dele og koster 130 kr. Mens huden stadig er fugtig, forsegler du med olie eller en creme. Jeg er vild med Urtekrams nye sheasmør, der ikke indeholder andet end sheasmør, lavendel og argan. Også Dermas nye kropsolie med en blanding af jojoba-, mandel- og abrikoskerneolie er fin – den dufter dog ikke, hvilket er et plus for nogen, men noget jeg vil savne. Prisen er 80 kr., den lander i butikkerne 1. november, og det er mig en gåde, hvorfor den er døbt Woman.

Og så er der det med hudpleje, at det virker, når du gør det. Hver dag.

PS: Her kan du melde dig på Beautyspace-VIP-holdet. Hvis det var noget.

PPS: Her leger vi også.

PPPS: Og her.

G  o  d    w  e  e  k  e  n  d

01/10/2015
De tre vigtigste makeup-produkter
05/10/2015
Marie-Mandag. Oktober 2015.

Kommentarer

 • Måske hedder den Woman fordi der snart kommer en Man. 😉

  05/10/2015
 • Karoline L

  TAK JESUS FOR ET GODT TIP, MANNER ! Den dårlige sommer ( og for meget arbejde) har gjort at benene er blevet flashet for lidt. Og nurset.

  Jeg går igang i morgen.

  Loves
  //K

  04/10/2015
 • Anja

  Jeg tænke det samme. Hvorfor den hed Woman, for her er det min 16 årige søn, som har hud der drysser og er ekstrem tør og følsom, så vi har været igennem mange slagt´s cremer. Men nu vil jeg købe denne kombo til ham. Tak for de gode råd. Også i din nye bog. 🙂

  04/10/2015
 • @ Kirsten V – Jeg er glad for begge olier, men ofte bruger jeg blandingsolier, der har 2-3 forskellige. Især sød mandelolie er virkelig fin.

  @ HeLene – Haha, da fugtspray er beautyskabets rugbrød. Og jeg kan forestille mig, at NYC har trukket på kontoen.

  @ Lene J – Og det går jo ikke ;o)

  Stor hilsen Anette

  04/10/2015
 • @ Birgitte B – Og det skal du gøre. Jeg synes, det er et fint miks af gode olier og den er god til børn også.

  @ Mads – Jeg giver dig ret mht. Derma, og olien her er et hit (selvom jeg foretrækker en anelse duft, men det kan man så selv tilsætte). Det er specifikt produktet her fra Trines Wardrobe, jeg er vild med (ikke hele serien) – og nej, du puffer til min samvittighed. Jeg skal få kigget på det kaffe.

  @ Ingelise – Det indlæg manglede.

  @ Margit Olsen – Både Booster 3 og Clinicial versionen er fine, og du kan sagtens bruge begge. Der er tale om styrke- og koncentrationsforskel, Begge har flere forskellige slags A-vit estre, og det tyder flere ‘indgange’ til huden. Når du er færdig med din booster 3 kan du jo fortsætte med Clinical versionen, hvis du har været glad.

  @ Sofie – Du kan sagtens bruge den til ansigtet.

  Stor hilsen Anette

  04/10/2015
 • @ Ditte H – Den ER virkelig fin. Skal lige varmes lidt op i hænderne, da den er smøragtig.

  @ Helle Rick – Jeg tror, du vil blive glad.

  @ Pernille Sparsø – Tak, Pernille.

  @ Anja – Smiler…jeg forstår skam dit spørgsmål. Hvis du bare vil have fugtmætning om natten, så kan du fint bruge dagcreme, så længe der ikke er SPF i. Men det afhænger lidt af, hvad du ‘arbejder på’ mht. huden.

  @ Lene – Også en af mine.

  Stor hilsen Anette

  04/10/2015
 • Derma olien glæder jeg mig til 🙂 kh Birgitte

  03/10/2015
 • HeLene

  Elsker alt med shea samt lavendel, så den UK balm må jeg ud efter.

  Virkelig smukt billede også, og at det er nogle budget produkter synes jeg også om, min budget halter nemlig stadigt lidt efter det store æble. Især beauty budgettet, men lidt nyt “slik” må man jo have… Og mist til kroppen, der er jo en *staple* men må’ ha’!

  03/10/2015
 • Kirsten V

  Noteret på min DK indkøbsliste 🙂

  Foretrækker du ren abrikos olie eller mandelolie til kroppen ?

  Rigtig god weekend.

  03/10/2015
 • Lene Jespersen

  Hej Anette – Super gode forslag, lige noget for mig som tit glemmer kroppen 🙂
  Tak

  03/10/2015
 • Sofie

  Hej Anette:)

  Tror du ikke, at man kan bruge den der spray i ansigtet?Den indeholder jo alt muligt godt og ingen parfume.

  MVH Sofie
  – AKA en SU-modtager, der håber på et billigt pift hyaluron:)

  03/10/2015
 • Margit Olsen

  Hej Anette-

  Efter købet af din nye bog, har jeg nu indkøbt div. efter anbefalingerne. Jeg har d.d. modtaget A.vitamincremen fra Beaute Pacifique og kigger så nærmere efter. Jeg har købt Super3 booster, men du anbefaler jo Clinical super3 booster. Hvad er forskellen (styrke?) og kan jeg – uden problemer – bruge den, jeg nu har investeret i. Jeg har IKKE uren hud, men tør/moden (er 60).
  Mange hilsner Margit

  03/10/2015
 • Ingelise Rasmussen

  Endelig, endelig et god råd, der “går ud over kroppen”. Tusind tak for det gode tip.

  03/10/2015
 • Mads

  Jeg er faktisk ret vild med Derma generelt. Synes bl.a. deres bodylotion er blevet bedre gennem årene, og den trænger relativt godt ind i huden i forhold til, hvor mange forskellige olier, der er i. Og så har den også godt med glycerin og aloe vera. Det ka’ vi li’ 🙂

  Har desuden aldrig hørt om Trines Wardrobe før, men det ser ud til at være nogle ret gode basic produkter 🙂

  Og på falderebet – Anette, kom du nogensinde til bunds i kaffesagen i indlægget her? 🙂 https://beautyspace.dk/?p=19791
  Det ville være ret interessant at vide, om koffeinfri kaffe kunne være et alternativ for os kaffe-addicts, der også er hudfanatikere 😀

  03/10/2015
 • justlove2ndhandbyleneb.

  Tak for go’ inspiration lavendel er min yndlingsduft

  Smil Lene ☺ @justlove2ndhand

  03/10/2015
 • Anja Briang

  Hej Anette.

  Jeg har har et spørgsmål til dig.

  Jeg har for nylig opbrugt min natcreme. Jeg har fødselsdag den 22. december, og har derfor tænkt mig at vente og ønske mig en ny natcreme i jule eller fødselsdagsgave.

  Mit spørgsmål er. Er det bedre bare at rense min øjenmake-up af med make-up fjerner, færdig bum, eller at vaske mit ansigt, rense det og så bruge min dagcreme som natcreme. Jeg bruger kun mascara og lidt øjenskygge, ingen flydende makeup, pudder eller lignende. 

  Jeg håber, du forstår mit spørgsmål.

  Med venlig hilsen og tak for en skøn blog.
  Anja Møller.

  03/10/2015
 • Pernille Sparsø

  Lige hvad kroppen trænger til. Tak og god weekend Anette 🙂

  02/10/2015
 • Helle Rick

  Urtekrams produkter er rigtig gode, og til en fornuftig god pris 🙂 Den nye sheasmør skal prøves samt Trines Body Hydrator. Det er nemlig sparemåned 😉

  02/10/2015
 • Ditte H

  Urtekrams Bodybalm lyder fantastisk!! Er vild med lavendel-duften!! 🙂 Og hvem vil ikke gerne have en smooth hud, hva’?
  Rigtig god weekend lige tilbage til dig!

  02/10/2015