Trends-darlings #3: Hvad med blege bryn – hitter de stadig?

grafiskebryn

Birgitte B skrev i går: Hjemvendt fra ferie  (hvor jeg fik tid til at læse rigtig mange dulleblade) vil jeg gerne vide, om trenden med blege (afblegede) bryn stadig holder? Og kan man kun gøre det med lidt farve i ansigtet? Og hvad er værd at være opmærksom på mht. anden make-up, hvis man vælger de blege bryn?

Svar: Ja og nej, men mest nej. På catwalken var det kun hos ultra få designere, at brynene blev børstet væk eller bleget. Men det blev set. Det spøjse er, at der er mange forskellige bryn, som gør sig godt i øjeblikket. F.eks. de drengede, lidt vildtvoksende men stadig ret  lyse.  En anden stærk tendens er de grafiske bryn, som er mørke og med kantet kapow. Hos Alexander Wang var det superflot og makeup-artist Diane Kendal fra MAC sagde om stilen:  ‘She’s a bit rock ‘n’ roll and bold, while being young, fresh and simple’.

SNUP TENDENSEN: De grafiske bryn – The Wangsk way – ser du på det øverste billede, og nej, det er (nok) ikke  hverdagsbryn, men hvis du hopper ud dem, er der kun to ting at sige: 1) øvelse og 2) brug en mørk øjenskygge og en pensel frem for en øjenbrynsblyant – så er det nemmere at rette.

HVIS du vil ha’ de blege bryn, får du med et klik her en af mine artikler, som fortæller, hvordan MAC’s Carolina Pettersson jonglerer med den slags (lige til at copy paste) …damen vandt i øvrigt en fornem pris i år til Danish Beauty Award.

Men hey, der er da også muligheden her:

d039740h

Foto// øverst: moi (hvis du skulle tvivle), makeupartist Kenneth Adelhardt, model Stinne Frederiksen, nederst: Dior. NB: HUSK at klikke ind senere for uge-konkurrencen …der er vist et par stykker, som har glemt at tjekke, om de vandt i sidste uge…

20/07/2011
Trend-darlings #2: Husker du hende med Kinderæg i solen?
22/07/2011
VIND en skræddersyet øko-creme + få Angelina

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @Daniela – wow. Det vil jeg også prøve. Altså dit sidste tip.
  @Judi – sådan! Du arbejder jo også med klædelighed hver eneste dag.
  @Frederikke – pels om øjnene? Det kræver forklaring…kom, kom, kom.
  @Anja – ja, der skal nemlig mikrolidt til, men forskellen er stor (jeg bruger bare brun øjenskygge og en pensel).
  kh Anette

  22/07/2011
 • Jeg så engang det smukkeste foto af julia Roberts med afblegede bryn og efterligende det, MEN det klædte mig slet ikke. Hvad værre var at efter ca 10 dage fik jeg MØRKE RØDDER, så det er kun gjort een gang i mit liv. Dog har jeg leget med en rødlig brun farve og DET VAR PÆNT (dengang jeg var ung).
  HVIS jeg vil en dag får lyst til at “lege” dem lyse igen, så vil jeg anvende BLINC’s vandfaste eyebrow mousse-gel, i farven Blond eller Light Brunette. Det kan renses af igen uden at give “mørke rødder” ved udvoksningen 😉

  21/07/2011
 • Mht til artikel. Jeg kan og vil aldrig undvære mine røde kinder :-)Kan også bedste lide øjenbryn som kan ses. De klæder de fleste bedst.

  21/07/2011
 • Jeg har altid haft vildt lyse bryn der bare blender ind i det hele.. så jeg får dem enten farvet lidt eller en mikropskopisk smule af tromborgs eyegrease til at markere med. Og jeg mener virkelig at der skal mikrolidt til. 🙂
  Synes bryn skal passe til ens hudtone og hårfarve – så går man aldrig helt galt i byen.

  21/07/2011
 • frederikke

  Jeg synes, at bryn e med til at ramme øjnene smukt ind. Uden bryn ser man let lidt syg ud – tænk bare på albinoer, hvis hår er lyse.. De smukkeste mænd har desuden alle “pels om øjnene”, det skaber mere udtryk og balance i ansigtet. Lyse bryn er nok bedst til helt lyse typer, en smule kontrast til huden skal der være.

  21/07/2011
 • @Anette – mine bryn er meget lyse af natur, så om de bliver bleget med farve betyder ikke så meget. Hvis jeg fortryder skal jeg bare tilbage til at tegne dem op 😉

  21/07/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Susanne – nye tider, du ved. Smiler. Kh Anette

  21/07/2011
 • Britta

  Det ser jo godt ud på modellerne … meeeen in real life vil det nok være liiiidt overdrevent.

  21/07/2011
 • Karin Pihl Rasmussen

  Bryn i alle afskygninger er dejligt, sejt at der er muligheder for at gøre en forskel afhængig af hvad det skal bruges til 🙂

  21/07/2011
 • susanne

  kønt er det ikke 🙁 mener at bryn skal være i tone med ens hår..

  21/07/2011
 • susanne schultz

  kønt er det ikke 🙁 mener at bryn skal være i tone med ens hår

  21/07/2011
 • Con9

  Enig, Anette. Et af mine mottoer har altid været – hellere en slem original end en god kopi, hvor “slem” jo heldigvis kan betyde mange ting ;-)og egentlig er det jo også nemmest at være sig selv, ikke? Men jeg er helt enig med dig i, at der også skal være skæg og sjov, ellers bliver det hele for kedeligt og alvorligt 🙂

  21/07/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Birgitte B – du kan jo også bare lure Petterssons teknik af i artiklen, og så se hvordan det ser ud først?
  @Con9 – glemte at kommentere, at jeg er vild med det med at gå egne veje. ‘Be yourself. Everybody else is already taken’ ikke sandt?
  kh Anette

  21/07/2011
 • CharlotteK

  Bruger mørkebrun øjenskygge, pensel og skabelon til mine øjenbryn – og det fungerer rigtig godt. De kommer dog slet ikke i nærheden af de buskede bryn på billedet – heldigvis:-)

  21/07/2011
 • Måske springer jeg ud i det med de blege bryn, blot for at være på tværs 😉
  Må høre frisøren om hun vil være med…

  21/07/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Dorthe K – hurra for trøstepræmier og sommerhurtige Post Danmark.
  @Eeyorenyk – smiler…jeg kunne jo også have lavet en særskilt blogpost (synes bare altid det er synd for dem, der IKKE vinder), så derfor står vinderne altid med småt.
  @Con9 – klædelighed kommer før alverdens tendenser og modeluner. Men jo ikke før skæg og sjov.
  kh Anette

  21/07/2011
 • Weee, der ka da kaldes brun med knald på.. Tror nu alligevel bare at jeg går efter de naturlige og velplejede af slagsen:-) Og så lå den skønneste pakke udenfor døren til morgen… Hvem har brug for hovedpræmien når trøstpræmien er så læx:-)
  En million tak, du skønne Anette!
  Kh Dorthe

  21/07/2011
 • Doh – Ja, det første man bliver blind på er da øjnene. Nu har jeg også utålmodigt kigget flere gange dagligt i dage… Uden at se det dér. :p

  Jeg vil kigge ind igen i morgen til den næste omgang. 🙂

  21/07/2011
 • Hvor kan man se at man har vundet? Jeg har nu klikket mig ind hver dag siden din sidste konkurrende sluttede d. 18. – Og jeg kan ganske enkelt ikke finde nogle steder hvor du har skrevet hvem vinderne er…

  21/07/2011
 • Con9

  Er nu ret godt tilfreds med, at der er flere tendenser fremme, når det gælder bryn, og ellers ville jeg gøre som jeg plejer, nemlig at gå mine egne veje, frem for at følge tendenserne; for de blege bryn bliver jeg bare aldrig tilhænger af. Men måske man skulle overveje tendensen med at matche bryn og læber? Det kunne i hvert fald give nogle farverige looks i gadebilledet! 😉

  21/07/2011

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.