Af og til sker det magiske

Jeg er på vej til Stine Goyas show, hvor makeup-artist Zenia Jæger for YSL vistnok har noget virkelig vildt i ærmet. Noget, du nok skal få en update på. Men nu vi er ved YSL, som du skal vende dig til snart smider Yves ud for kun at være Saint Laurent, så fejres Touche Éclats 20 års fødselsdag med en ny foundation. Og det kunne bare være endnu en i rækken. Men det er det ikke, for sjældent har jeg fået så mange ’hvad har du gjort for din hud?’-kommentarer. Og selvom jeg ikke bruger meget foundation, er der her tale om begejstring. Fordi:

#Jeg har en svaghed for alt, der dufter bare en anelse af agurk. Sorry…

#Den indeholder gyldne pigmenter frem for perlemor, og det gør en verden til forskel, når det gælder naturlig glød (og du er fyldt 20).

#Den er tilpas cremet og smelter let ind i huden med hjælp fra fingrene (jeg bruger aldrig pensel).

#Den frisker op, så du automatisk smiler til spejlbilledet. Årsagen er sandsynligvis nogle af de special effects-lyspigmenter den har i generne fra sit opgav.

#Gløden er så fin, at det er synd at pudre næsen efter. Men selvom det ikke er en fedtabsorberende foundation, kaster den ikke blankhed af sig.

#Concealer er unødvendig.

SNUP TIPPET: Selvom jeg ikke er storforbruger af foundation, er jeg fast hverdagsbruger. Godt nok i små portioner men sammen med eyeliner og cremet gloss udgør foundation makeup-trioen, jeg ikke cykler til bageren uden. Og Le Teint Touche Éclat er en af de bedste, jeg længe har haft huden i .

NB: Fik jeg sagt, at den kommer i 22 nuancer, og at du i øvrigt ikke skal lade dig smitte af min begejstring og flå tegnebogen op. Bare lov mig, du prøver den…

Er i handlen fra 23. august.

08/08/2012
Skønhedsredaktørens short cuts
09/08/2012
Du gode Goya

Kommentarer

 • Kære Anette J og Camilla A – den blå fra Redken er netop deres protein-serie, så et stort ja herfra også. Stor hilsen Anette

  12/08/2012
 • Anette J

  @ Camilla A. Jeg kan anbefale den blå serie fra Redken (styrker håret) og balsam fra John Masters – den med citrus mm., der også kan bruges som leave-in conditioner.

  12/08/2012
 • Det lyder godt nok som en spændende nyhed, som jeg helt klart skal have opsnappet en prøve af. Er altid på jagt efter den perfekte foundation 🙂

  12/08/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for alle jeres ord!

  @Walkinrunout – 23. august er dagen.
  @Lovisen – Jurlique er netop kommet med en ny, ret effektiv ‘Herbal Recovery Antioxidant Gel Mask'(465 kr.), som tanker flot op med fugt. Dermalogicas nye Skin Hydrating Masque er også virkelig god (355 kr.).
  @Tanya – godt med brug-op-filosofien, som i øvrigt er super trendy.
  @Frederikke – jo, det tror jeg bestemt. Men først den 23/8.
  @Hulemor og Louise T – på kæben ser I hvilken farve, der bedst passer.
  @Ann-Marie – ja, det gør den. En anelse.
  @Anja Sand – der findes helt oliefrie foundations, som gør, at du ikke ‘drypper’, men virker mineral foundations godt for dig, så synes jeg bestemt, du skal fortsætte.
  @Karoline – ja, for søren. Se lige billedet af den nederste model. Hun er max 17.
  @Gitte S – haha, jeg bor 50 skridt fra en bager, så cyklen er nærmest dovenskab.
  @Camilla – hahaha, er vild med din gode for/meget/for/lidt Camilla-foundation. Håber du har set Maria S’s anbefaling…derudover vil jeg anbefale daglig brug af proteinspray, fx. den fra LESS IS MORE (den skal blive i håret).
  @Maria S – 1000 tak for tip.

  Stor hilsen Anette

  10/08/2012
 • Uhh hvordan i alverdens riger og lande finder man så den rigtige nuance??????? Tips modtages gerne 😉

  09/08/2012
 • Sanna

  Den MÅ da prøves!

  09/08/2012
 • Maria S

  @Camilla Ahlefeldt. Kokosolie kan måske virke. Enten som en hårkur en halv times tid inden hårvask (husk shampoo før vand, når det skal skylles ud) eller du kan bruge en knivspids til enderne et par gange om ugen.
  Det har på nogle måneder fået styr på mit spaltede, knækkede, filtrende hår, som jeg endelig er i nærheden af at kunne holde ud efter et halvt liv i krig med det.

  Jeg håber, du kan bruge tippet. Det er i hvert fald ikke så dyrt at forsøge – og kokosolien kan bruges i madlavningen, hvis ikke det er en succes 🙂

  09/08/2012
 • Camilla Ahlefeldt

  Jeg er lidt bange for foundations. Selv investerede jeg i Dior Nude, da den kom ud, og selvom den skulle være “nude” og nærmest gennemsigtig uden hverken at tynge, fedte eller give mig dén slags Camilla (jf. din fortælling om din nabo), synes jeg, at den dækker for meget, og efterlader for lidt af den rigtige Camilla. Jeg er faldet for Origins BB-creme, som gør det for mig, men måske kan (Y)SL åbne mine øjne for, hvad foundations kan.

  Er der forresten nogen, som har gode råd til at redde afbleget hår, som knækker og er uregerligt, selvom man gør alt efter bogen?

  09/08/2012
 • Gitte Salling

  Flot at du CYKLER til bageren… 😉

  09/08/2012
 • Kan den bruges til de smukke kvinder under 20 år ?
  – Jeg glæder mig til at møde den.

  //K

  09/08/2012
 • Jeg har altid fået at vide, at jeg ikke skal bruge foundation men at det ar bedre at jeg bruger en mineralpudder over min dagcreme, da min hud ellers fedter til..er det en skrøne?
  Glæder mig til at se hvad det er hende Zenia har i ærmet 🙂

  09/08/2012
 • Mie

  Du er så skøøøøn Anette.
  Jeg der dårlig nok ved hvad en foundation er, bliver nød til at prøve den der nye SL ting…….

  09/08/2012
 • Ann-Marie

  Lyder klart som noget for mig. Mener du den dufter af agurk?? For det elsker jeg :O))))

  09/08/2012
 • Louise T.

  Min største udfordring er altid at finde den rigtige nuance, men det lyder som et forsøg værdigt 🙂

  09/08/2012
 • Frederikke

  Lyder næsten som et eventyr… Mon ikke Magasin kan hoste op med en tester..

  09/08/2012
 • Tanya

  Den lyder fabelagtig – må være næste indkøb (er ved at have brugt udmærkede foundations fra Origins og Elisabeth Arden helt op (er på bunden i vejret-stadiet med dem, men er så glad for de sidste dråber))! Tak for godt fif!

  09/08/2012
 • Lovisen

  Den lydder rigtig lækker, den tror jeg skal prøves til vinter. Synes det er svært med foundations, de lægger sig altid i mine tørre linjer, og det er jo ikke kønt.. Her om sommeren er jeg blevet glad for BB cremer, men vil gerne lige have at det dækker en lille bitte smule mere om vinteren. Hvis du skulle anbefale en fugtmaske til den tøre hud, hvilken ville det så blive? Lige nu bruger jeg den fra Origins, som skal sidde hele natten – men kunne faktisk godt bruge lidt mere fugt. Opererer man stadig med fugtfattig og fedtfattig hud, eller er det kun fugt i disse fedtforskrækkede tider?

  09/08/2012
 • Er den landet i butikkerne?
  Eller kommer den først senere…

  09/08/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  @Ditte H – haha, jeg havde glemt det med Raider og Twix. Er heller aldrig blevet Twix-fan. Men det er jo gået godt for Dior, som heller ikke længere lader sig være på fornavn med Christian.

  Stor hilsen Anette

  09/08/2012
 • Ditte H.

  Uh … Den foundation lyder svær at komme uden om!! Jeg er heller ikke storforbruger af foundation, men bruger det ligesom dig – lidt, men hver dag 🙂 Men jeg kan godt mærke, at den der YSL foundation skal prøves, selv om jeg jo er en Chanel-dame, når det gælder foundation ….
  Og ja, hvordan i alverden kan de finde på, at smide Y’et væk, hva’? Raider (altså chokoladebaren) blev også til Twix, og jeg er aldrig blevet heelt gode venner med Twix ….

  Nå, men jeg ææælsker altså alle dine gode anbefalinger!! Tak, fordi du deler! 🙂

  09/08/2012
 • Kære alle,

  tak for jeres gode ord.

  @ Louise SJ – jeg tror ikke, der kan laves en generel dom, når det gælder Matas vs. Salling, for det afhænger SÅ meget af den enkelte sælger. Jeg har fået fabelagtig service begge steder (og desværre også det modsatte)…så inden du jagter foundation må du finde en af de rigtig gode hjælpere. Du kan også ved selvsyn se, hvad der passer dig ved at at afprøve på kæben i dagslys.

  Stor hilsen Anette

  09/08/2012
 • Birgitte

  Tak for skønne tips!

  08/08/2012
 • Heidi

  Fantastisk – åh jeg er fan af deres concealer!

  08/08/2012
 • Lene

  Hvordan kan de smide Yves ud??? Nå men den foundation skal da klart prøves!

  08/08/2012
 • Louise

  Enkelt og elegant, tak for det!

  08/08/2012
 • Louise SJ

  Den må jeg eje 🙂
  problemet er bare at jeg bor i Aalborg, og ikke synes at ‘matas-damer’ er ret gode til at råådgive eller finde den korrete tone til ens hud.

  Ved du om sallings ansatte er mere uddannede inden for det felt? 🙂

  08/08/2012
 • Tusind tak, den skal prøves med sådan en anbefaling.

  08/08/2012

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.