Af sted med dig

Lad os gå lige på.

For lørdag den 19. april er der nemlig gaver til alle, der springer i enten Magasin Kgs. Nytorv eller Salling Aarhus. Her forærer Origins deres fugtmættende øjencreme GinZing Eye Cream (koster normalt 295 kr.) til alle, der kommer med deres tomme kosmetikemballager. Uanset mærke. Det er i anledning af ’Earth Month’, at Origins kommer miljøet til undsætning og sorterer vores opbrugte beholdere i plast, glas og metal.

Eneste aber dabei er, at muligheden gælder så længe lager haves (ingen kan jo ane, om folk tager hele storfamilien med…eller nabobyen) – og altså først fra lørdag.

SNUP TENDENSEN: Måske husker du dit eget trend-nummer herfra? I hvert fald rammer Origins i tilfældet her klart trend nummer ét (den med ’fri mig for skyld’). Herunder et par andre grønne eksempler smukt set gennem Ditte-fra-The-Food-Clubs linse : Rudolph Care med toptjek på certificeringerne, Intelligent Nutrients opfundet af den fremsynede, men desværre nu afdøde,  Horst Rechelbacher, som også bragte Aveda på banen. Og endelig brandet MAKE, der donerer 30 procent af deres overskud til gode formål. Alle rammer de én af de grønne grene, der gælder netop nu.

NB: VIND andre hudgodter HER

@Beautyspace på Instagram

15/04/2014
Det er jo det her, Jennifer Aniston gør
17/04/2014
VIND!

Kommentarer

 • 1000 tak for dejlige kommentarer…blev en da lige glad der @Line !

  Stor hilsen Anette

  23/04/2014
 • Line

  Hej Anette.
  Jeg vil bare lige, lidt forsinket, sige tak for tippet, om at kunne få en gratis øjencreme mod at aflevere et styk tom emballage. Jeg var først inde i Magasin omkring kl 18.00 i lørdags og der havde de stadig nogle tilbage. Super lækkert at kunne bytte sin ellers højt værdsatte, men meget tomme Rudolph care øjencreme ud med en fyldt en.
  Gratis er særdeles godt for et SU budget.

  Og generelt bare tak for en super blog og for din bog. Jeg fik den til jul og jeg må sige, at jeg var meget positivt overrasket over den. Jeg havde aldrig troet at en bog om hud kunne være så interessant. + den i øvrigt er meget velskrevet. Jeg elsker når man kan se, at der er gjort noget ud af ordvalget og at man kan se, at den er skrevet for at blive læst. Skriv gerne en til af slagsen.
  Venlig hilsen Line.

  22/04/2014
 • Tusind tak for tippet…
  Jeg stormede afsted efter en krukke, så glemte helt at sige tak 🙂

  22/04/2014
 • Lone Sørensen

  Så fik jeg hentet creme i salling Århus – TAK Anette 😉

  20/04/2014
 • Anna A. Nielsen

  Tak for svar! Undrer mig dog stadig over nogle af anmeldelserne på Paulas Choice – Men så er det heldigt, at man altid kan ty til din blog for gode objektive produktanbefalinger! 😀
  Har nu bestilt øjencremen hjem fra min ClubMatas hvor de også har haft den – Er ikke “bange” for den, men glæder mig helt vildt til at prøve den! 🙂
  Stort knus fra Anna

  20/04/2014
 • christina

  hvorfor sker der aldrig noget i odense :-/ her er ellers så køønt på fyn 😉

  20/04/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Mette Møller – 1000 tak for din tilbagemelding. DEJLIGT …også med ansigtsbehandlingen.

  20/04/2014
 • Mette Møller

  Hej Annette.
  Vil bare lige sige at der var fuld udlevering i Salling i Århus i går 🙂
  Afleverede tomme kosmetikemballager af blandede mærker og fik dejlig fullsize øjencreme som lovet. OG et tilbud om en gratis ansigtsbehandling på et senere tidspunkt.

  Dejligt 🙂 Gjorde lige en smuk forårsdag lidt skønnere. Vi æææælsker gratis glæder – både af den naturlige slags og af den materielle;-)

  20/04/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Viola – WHAT? Jeg har fået bekræftet at det var al emballage. Er du sød at sende mig en mail på open-mind@mail.dk ? Tak, Viola.

  Stor hilsen Anette

  20/04/2014
 • Hej Anette.
  Jeg er ked af måtte sige det, men min veninde og jeg gik desværre forgæves i Magasin i morges (selvom vi var der kl 10, da de åbnede). Fordi Origins tog kun imod deres egen emballage 🙁

  19/04/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Sus – Det bestemmer du selv. Man kan blande dem i både serum, dag- eller natcreme.

  Stor hilsen Anette

  19/04/2014
 • @ Christina Hansen, ja hun har det fineste øje, hende Ditte. Årsagen mht. øjencremerne er, at de indeholder en anelse silikone. Det er okay, men jeg synes bare ikke, man skal sove med silikone.

  @ Christina – VitaZing SPF 15 ;o)Og tak fordi du deler med os.

  @ Viola – Jer ved det faktisk ikke,men vil tro, det er kl. 10, når de åbner (ring evt.).

  @ Sidse K – Tak fordi du deler med os.

  @ Anna A Nielsen – Nu lever Paula’s Choice jo bla. af at sælge…Paula’s Choice produkter. Og nej, Origins er ikke ‘slemme’, som du skriver. Der er æteriske olier i, som altid trækker nogle stoffer med sig, der optræder på EU’s liste med de 26 allergipligtige stoffer. Bl.a. Limonene som også er i en helt almindelig citron. Læs evt. :https://beautyspace.dk/?p=5730

  @ Kirsten V – Ihhhhh altså…1000 tak.

  @ Pernille S – Jeg foretrækker Skagen frem for Magasin, og er sikker på, du gør det samme.

  Stor hilsen Anette

  19/04/2014
 • Sus

  Har et lidt nørdet spørgsmål- når jeg bruger serum under min dagcreme er det så bedst at blande selvbrunerdråberne fra Clarins i serum eller creme???

  19/04/2014
 • Pernille Sparsø

  Har Magasin en filial i Skagen… 😉

  18/04/2014
 • Hej Anette.
  Jeg tror at du har overset mit spørgsmål 🙁 Ved du hva’ tid Origins starter med at dele øjencremer ud i Magasin på lørdag?

  17/04/2014
 • Rigtig god Påske Anette. 🙂

  Jeg er sidder interesseret og læser i din bog. Hvor er jeg glad for den! Det er den bedste bog jeg nogensinde har læst. 🙂

  17/04/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  Er tilbage efter påske med svar …

  Rigtig god påske.

  Kærlig hilsen Anette

  17/04/2014
 • Anna A. Nielsen

  Hej Annette

  Jeg har flere gange været fristet af Origins cremer, også deres Vitazing, altså den med lidt farve du tit roser…
  Jeg tjekker altid nyt hudpleje ud på Paulas Choice – Og synes altså at nærmest ALT fra Origins bliver kritiseret for plante ingredienserne som åbenbart alle kategoriseres som “irritants”?! Jeg ved godt at alle ingredienser kan virke irriterende på forskellige mennesker, men det virker efterhånden som om dem der anmelder Origins bare har lidt ondt i rø…
  Så nu spørger jeg altså dig, helt ærlig, er Origins produkter virkelig SÅ slemme? Og hvordan skal man forholde sig til de her “irriterende planteingredienser” – I følge Paulas Choice anmeldelserne er det jo ikke engang nok at få en prøve på produkterne, da de her planteingredienser virker irriterende og nedbryder huden over tid?!

  Tak for en fantastisk blog, har noget mere tiltro til at dine anmeldelser er objektive!
  God påske,
  Kh fra Anna

  17/04/2014
 • CharlotteK

  Lyder da som en super deal hvis man har mulighed for at dukke op!

  16/04/2014
 • Gigi

  @christina og @Sidse Knudsen: det er jo ikke kun Anette, der er en skat her – tusind tak for jeres gode tips og rigtig god påske! 😉

  16/04/2014
 • Sidse Knudsen

  Gigi – jeg er også ret lys i huden og jeg har været igennem samme mølle: Enten er foundation for mørk/orangeskær/gipshvid. Lige nu er jeg faldet for Jane Iredale BB1, den er megetmeget lys og kan virke som en maske hvis ikke man passer på – men når jeg har fået dækket hvad jeg skal dække, bruger jeg en lys pudder fra Origins og kører den store børste let rundt i hele ansigtet og fordeler/udjævner. Det har været den største succes indtil videre. Jeg ser super naturlig ud. Og foundationen lysner samtidig omkring øjnene. Men det kræver lidt arbejde at få det hele til at spille 🙂

  16/04/2014
 • christina

  du kan selv være dejlig haha og go påske ♥

  16/04/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  Jeg drager på påske-overnatning, men vender stærkt tilbage. Tak for dejlige kommentarer.

  KH Anetet

  16/04/2014
 • christina

  ps @gigi de to cremer er dog ikke rigtige foundation men giver et flot resultat 😉

  16/04/2014
 • Tusind tak for tippet Anette: Hva’ tid starter de med at dele øjencremer ud for gammel emballage i Magasin?

  16/04/2014
 • christina

  ekspedienten i magasin odense sagde til mig at jeg ikke kunne nøjes med at bruge Rudolph care serum om dagen men at jeg skulle bruge den morgen og aften for at få den lovede “botox” effekt …..derfor købte jeg den ikke da jeg lige nu er igang med bioeffekt om natten ….@gigi jeg har også haft samme problem med foundation men kan helt sikkert anbefale dig enten estelauder cc crem el den fra origins anette har anbefalet Før zin et eller andet kan ik lige huske navnet og er ik hjemme nu sog kan lure på min hylde haha men måske @anette ♥ kan træde til her ….vita zin hedder den vidst 😉

  16/04/2014
 • Annesofie Kjeller Larsen

  Rigtig god påske!

  16/04/2014
 • Gigi

  Anette, det kan ikke siges for tit: du er en SKAT! <3

  16/04/2014
 • Christina Hansen

  Hun kan godt nok tage nogle lækre indbydende photos, hende Food-Club-Ditte.

  Dette er en eminent mulighed for at spørge til den ret specielle og lækre øjencreme, som vi jo fik med i goodieboxen til dine foredrag.
  Hvorfor har den sådan en indbydende farve ( lige til at spise). Den giver øjeblikkeligt visuel og optisk forbedring på de mørke rander. Hvordan bærer den sig ad?
  Det helt store spørgsmål er: hvorfor er den kun til om dagen og ikke natten? Ligesom øjencremen fra SkynIceland. Nu har jeg 2 øjencremer til dagsbrug, men ingen til natten. Findes der så omvendt øjencremer kun til natbrug?

  16/04/2014
 • @ Gigi – Det er ikke et opstød men jo bare ærlighed, du giver udtryk for. Jeg har videregivet din kommentar til Garnier, og du hører fra mig.

  @ Sissel – Den ER nemlig toplækker.

  Stor hilsen Anette

  16/04/2014
 • Gigi

  Årh.. jeg vil bo i Århus, vil jeg! 😉
  Og hvis jeg gjorde, ville jeg finde en uvildig ekspert, som kunne guide mig til at finde den helt rigtige foundationfarve til mig. Har for gud ved hvilken gang fået smurt noget i mit ansigt, som bare slet, slet ikke matcher min hud (heldigvis en gratis sample). Købte for nyligt Garniers nye Miracle Skin Cream Anti-ageing, og Anette – jeg ligner noget, der er løgn med den creme i ansigtet! Jeg forstår det simpelthen ikke, for jeg synes virkelig ikke, jeg er så bleg, men hvis jeg så vælger de helt lyse foundations, ligner jeg bare et spøgelse. Jeg er virkelig ved at køre sur i det!
  Suk.. undskyld det sure opstød, men jeg er bare så ked af, det ikke kan lade sig gøre. Er jeg mon den eneste, der bare ikke kan finde en foundation, der matcher?
  Anywayz – uanset hudkulør, så rigtig god påske til dig Anette og alle Beauty-læserne! 😉

  16/04/2014
 • Sissel

  Åh, den serum fra Rudolph Care er præcis så lækker, som jeg havde håbet på, da jeg gik og ventede på den i efteråret (vil vædde på, at jeg var en af de første, der købte den i Magasin, da den kom på hylderne;-)), og den gjorde bestemt godt for min hud i vinter. Med Facial Oil ovenpå 🙂

  16/04/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.