fbpx

Afsked med hønserumpen – første afsnit

Munden. Det er dér, jeg gerne vil se friskere ud, skrev Sanne en dag i kommentarsporet. Og hun har ret i, at der lige præcis omkring munden kan samle sig lodrette fuger, kakaooverskæg, grov hud og skæggede dun. Min anbefaling lyder på et tag-selv-bord af en cocktail-indsats:

 • Forsigtigt rulleri med en Dermaroller, så huden tvinges til fornyelse.
 • Lysende C-vitamin. Der findes flere forskellige C-vitamin-løsninger. Vær bare opmærksom på, at der minimum skal 10 procent til for at få den lysnende effekt
 • Face-gym er et overset fif. Vi stivner nemlig i ansigtet og glemmer at bevæge det. Når jeg sidder (alene) i bilen, giver jeg den gas med alle umulige grimasser. Om aftenen lytter jeg til Line Friis.
 • Det klassiske tip om nul sugerør, cigaretter og den slags tæller på samme måde, som at konstant missen med øjnene også sætter sig.
 • Der er reel opfyldende hjælp at hente i de her to cremer: All-in-one Insta Blur fra The Body Shop eller Instant Targeted Wrinkle Treatment fra Freeze24-7.
 • Solbeskyttelse selvfølgelig. Lige nu er jeg fan af Skinceauticals bud, fordi der er en indbygget dækkende og vanvittig klædelig BB-effekt. Du finder den hos N’Age.

Andet afsnit af afsked med hønserumpen kommer i overmorgen.

SNUP TIPPET: Og endelig gør det en forfriskende forskel at komme op på nålene på en lidt anderledes måde. Nemlig via ansigtsakupunktur. Hvis du er heldig at bo i nærheden af Randers, så er damen her ekspert, og som bonus afsluttes enhver behandling med ansigtsmassage.

NB: Vi forsætter i bland-selvlab-temaet fra Go’ Morgen Danmark i torsdags. Både på dagens billede og på Instagram med det VILDESTE PRODUKT, som jeg er oppe at køre over i dag. Tjek @Beautyspace på Instagram her til formiddag.

11/04/2014
Vær beredt på den her trend
15/04/2014
Det er jo det her, Jennifer Aniston gør

Kommentarer

 • CharlotteK

  Er begyndt at have tendens til rosinmund, så et eller andet må der gøres. Dermaroller må prøves – måske du kommer med et godt 48 timers tilbud på det en dag, Anette? 🙂

  24/04/2014
 • Louise

  Den ovenstående solcreme beskytter den godt nok på en høj solskinsdag og evt badeferie sydpå? Nok et dumt spørgsmål, men har hele vinteren brugt Cliniques super City block og det beskytter ikke godt nok til det, ifølge dem selv. Så nu bliver jeg i tvivl. Leder efter en solcreme med fysisk filter da jeg har så sart hud og ikke så godt kan tåle de kemiske filter.

  19/04/2014
 • Åhr, tusind tak, Anette. Hele TO indlæg til ære for min aldrende mund, du er sgu en dejlig quinde, Jeg glæder mig til det næste indlæg og vil snarest i BodyShop. Jeg er lige hjemkommet fra Paris, så jeg er lidt bagud med din blog, men i gang med at indhente det forsømte. Jeg er træt og har jetlag, selvom vi ikke har fløjet, suk. Forrygende påske til dig, du skønne. 🙂

  19/04/2014
 • Fru Striib

  Vil også til at lave ansigter når jeg kører alene i bil

  17/04/2014
 • Mette Emilie

  Ja, jeg sender spørgsmålet videre 🙂

  17/04/2014
 • christina

  Super tak for svar ♥ var nu også rudolph care der selv skriver at den nye serum har “botox lignende effekt” 😉

  16/04/2014
 • Maj-Britt

  Beskrivelsen af Skinceuticals solcreme lyder besnærende ;-)… Men kan den også bruges på hals, decolleté og under øjnene? Jeg blir så træt ifht solcreme, har ikke fundet den ideelle endnu… 🙂

  15/04/2014
 • christina

  Og ps. Den fra bodyshop kommer først i handel til maj sagde de i magasing i dag 😉

  15/04/2014
 • christina

  Haha ja det ved jeg heller ik ved det var noget filler/askepot agtig sagde de 😉

  15/04/2014
 • @ Christina – Okay ;o) De hedder alle sammen 24-7. Det er ikke til at vide, hvad der lige er sket.

  @ Anette J – Jeg er spændt på, hvad du vil synes.

  Mange hilsner Anette

  15/04/2014
 • Jeg har prøvet en gang ansigtsakupunktur hos Klok Akupunktur i Randers. Det var fantastisk, og jeg kommer helt sikkert igen!

  15/04/2014
 • Mette Emilie

  Godt indlæg! Vil rigtig gerne undgå hønserumpen, så forebyggelse skal der til.
  Jeg er selv ivrig bruger af Line Friis guide til ansigtsmassage/bindevævsmassage (dine indlæg samt hendes egen guide til yogamassage). Sidstnævnte indeholder også umulige grimasser. Jeg forstår dog ikke helt øvelsen omkring munden – altså øvelsen hvor hun guider os til at lave stram hønserumpe, derefter smile og tilslut række tunge. De to sidste dele af øvelsen giver mening, men den første med at lave hønserumpe, og så med vilje 🙂 – modsiger altså lidt andre gode råd, jeg med tiden har fået. Hvis vi skal undgå sugerør, skal vi vil også undgå at spidse munden på den måde – ellers risikerer vi måske at læbehuden ender i gardiner (eller hvordan skal jeg tænke?). De dage jeg synes det er for vanskeligt at udføre bindevævsmassage på mine kinder, tyr jeg til sugekoppen (og er efterhånden blevet rigtig glad for den). Kender du den eller hvordan?

  14/04/2014
 • Mit personlige bedste tip lige nu er netop kombinationen af både Bioeffect EGF serum (alene hver nat)+ Needle roller system (derma roller) 1-2 gange i ugen (og så et par dråber EGF straks ovenpå, så denne optages mange gange bedre lige efter 🙂

  14/04/2014
 • christina

  Forresten er jeg igang med bioeffect virkelig synlig resultat …spørgsmål overvejer at prøve rudolph cares nye serum den skal bruges som kur i 40 dage og have botox lign. Effekt ??? Kender du den og skal den bruges morgen og aften tænker den skal prøves når bioeffect ee tom 😉 kram ♥

  14/04/2014
 • Anette J

  Ha ha… plaster over hele hovedet.

  Tak for henvisningen til Beaute Pacific – jeg endte med af købe BioEffect, som jeg så længe har ønsket mig at prøve.

  14/04/2014
 • christina

  Frezz 24-7 prøvede den sidste år efter at jeg hørte om den i go morgen danmark …..jeg var virkelig selvlysende omkring øjne og mund haha ….ved ik om den evt ilter ? For den jeg brugte var en lille prøve jeg fik i magasing

  14/04/2014
 • Christina Hansen

  To ømme punkter : Dermaroller og ansigtsgymnastik. På trods af at sidstnævnte både er gratis og opløftende, må jeg indrømme, at jeg ikke har fået det prøvet endnu. Såmænd heller ikke den dermaroller. Jeg må begynde at invitere Line Friis med på toilettet om aftenen og lade hende synge en godnatsang for min hud.
  Jeg må da også snart slå et smut forbi Helle Thorup og forkæle mig selv med den hønserumpe-udglatter (og måske lidt Linglækkerier). For hvem gider at ligne bagenden af en massiv æglæggende høne – med påsken for døren??

  14/04/2014
 • Jette V

  Så lige den smarte Clarins ting på Instagram og tjekkede deres hjemmeside, men det ser ikke ud til at man kan putte den i sin bodylotion… Det kunne ellers have været helt optimalt! Heldigvis har Clarins andre rigtig gode selvbrunere til kroppen 🙂

  14/04/2014
 • Pernille a

  Hej, jeg bruger min øjencreme fra Beauté Pacifique rundt om munden, hvis det virker på øjnene virker det vel også ved munden??

  God påske:-)

  14/04/2014
 • christina

  Anigtet sku der stå 😉

  14/04/2014
 • christina

  Jeg har prøvet frezz og ja haha det dur ikke inden du skal på div bar hvor der er uv lys eller hvad det hedder man bliver ganske enkelte selvlysende alien agtig de steder frezz er påført 😉 PIIINLIGT og alligevel sjovt ihvertfald hvis man alligevel er lettere beruset 😉
  Dørmanden så ihvertfald ret vild ud da han udbrød” hva faen har du i ansiger “….

  14/04/2014
 • Hello,
  It would be superb if you could add a translate button to your blog.
  I speak french, english and dutch..but quite unfamiliar with danish 🙁
  I am writting a beauty blog as well 🙂
  http://www.mademoisellenature.blogspot.com
  Merci!

  14/04/2014
 • Sarah N.

  Er der silikone i den fra Body Shop?? har prøvet at spørge google, men det lader til at den ikke er på markedet endnu 🙂

  14/04/2014
 • Et hurtigt tip/fix er simpelt – smil mere! Det er meget klædeligt 😉
  Og den fra Body Shop kender jeg slet ikke (wow, er det muligt! – må jeg kigge på, når jeg kommer forbi næste gang)

  14/04/2014
 • Dorte Mortensen

  Årstiden for bare ben nærmer sig. Det er tid til selvbruner-creme, men ikke de GULE? Hvad kan du mon anbefale?

  14/04/2014