Agurketid

06_bal_cucumber_tonic_7oz

Det er ikke kun magasiner og aviser, der taler om agurketid i denne måned. Ole Henriksen gør også – men på en mere oplivende måde. Hans agurke-mist til ansigtet (Balancing Cucumber Face Mist) dufter simpelthen af sommer – selvfølgelig med hjælp fra især agurk, lidt citron og kamille. Selvom der er tale om ansigtspleje, er det oplagt helt at droppe eau de toiletten på varme sommerdage og i stedet bare pifte sig med Oles grønne vand.

Og á propos den gode Ole, så var han for nylig til frokost hos mig her i skoven. Det opdagede et par naboer, som straks spurgte: er han nu også sådan i virkeligheden? Svaret er det samme JA (for de er ikke de første, der spørger). Han var også den samme, da jeg som 18-årig bumseramt teenager entrerede hans klinik på Sunset Bvld. og han (på det tidspunkt helt ukendt) skrev sine telefonnumre ned og opfordrede mig til at ringe, hvis jeg kom i vanskeligheder i USA. Ole Henriksen er varm, overskudsagtig og venlig….og det bedste er, at han smitter.

16/07/2009
Det bliver i familien
19/07/2009
Hjemmelaboratoriet

Kommentarer

 • Anette

  Hej Susanne – du kan bruge den som skin tonic (afhængig af hvilket nummer Clarifying Lotion, du bruger), men Cucumber misten eksfolierer dog ikke :o) Mange hilsner Anette

  21/07/2009
 • Susanne schultz

  Hej Annette
  Kan man bruge dette produkt som en Califying lotion ? eller er det kun for at holde sin hud kølig ?

  21/07/2009
 • Laila

  Vil gerne ha’ hans telefonnummer :o) :o)

  17/07/2009