Åh de fletninger

Jeg har det sådan lidt ambivalent med fletninger, som ikke desto mindre er det helt hotte i 2013. Lige fra designer Stine Ladefogeds bud, der var inspireret af skeletter til Noa Noas mere stramelegante bud, som du ser på billederne her.

DRs blogdarling Carla Mickelborg kan også det med fletninger – modeuge eller ej.

NB: Udenfor nummer vil jeg lige dele makeupartist Anne Staunsagers kølige knaldblå øjne fra modeugen – smukt ikke?

SNUP TIPPET: Backstage hos Stine Riis i går skulle jeg fange et par billeder af makeupartist Rikke Dengsø. ’Vent’, råbte hun fuldstændig makeupløs i ansigtet. ’Jeg skal lige have mascara på så’. Hvad ville du vælge, hvis der kun var tid til at opgradere med én ting?

Foto: Noa Noa/Amanda Hestehave

 

01/02/2013
Højtsnøret hår og røde øjne
06/02/2013
Tyggegummi som beauty-skurk

Kommentarer

 • Også mascara, jeg ligner en strandvasker uden.

  04/02/2013
 • CharlotteK

  Jeg ville vælge at ordne mine bryn.

  04/02/2013
 • Sissel

  Helt klart blush! 🙂

  03/02/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  Det lader til vi bare behøver 3 ting: mascara, foundation/concealer. More or less.

  @Lovisen – jeg har faktisk den blå opskrift, men lige nu sidder jeg og rumler i et tog til Kbh., så jeg håber, du er tålmodig.

  Stor hilsen Anette

  03/02/2013
 • Marie Rasmussen

  Mascara !!
  🙂 🙂 🙂

  03/02/2013
 • Ditte H

  Hm … Jeg ville opgradere med enten øjenskyggen eller en lipgloss i naturfarve! Kan ikke helt vælge lige nu, men det ville garanteret være en af de to ting 🙂

  03/02/2013
 • Birgitte B

  Helt klart mascaraen 🙂 har så lyse vipper at folk tror jeg er syg når jeg går uden!
  Og super flotte blå øjne. Det er en af de få gange man ser dem så flotte!

  02/02/2013
 • Mascara eller concealer under øjnene… Lidt svært at vælge for mine vipper er ret lyse og ikke så tætte, så de har altid brug for et boost. På den anden side har jeg altid rande under øjnene, hvilket ikke er særligt flatterende, hverken med eller uden mascara. Ved nærmere eftertanke må det blive concealeren, den er simpelthen uundværlig!

  02/02/2013
 • Kiss Jacob

  Pudder… 🙂 Tak for flotte billeder på Bloggen.

  02/02/2013
 • Sommer

  mascara mascara mascara – sagde den anden ‘skoldede gris’ 😉

  02/02/2013
 • Helt klart mascara! Mange dage er det det eneste jeg har på.

  02/02/2013
 • Lovisen

  WAUW de blå øjne er flotte… Tror du de er lavet med skygge eller blyant? Og hvis skygge er den så på hele låget?
  Jeg ville helt klart vælge mascara… huden kan godt gå som den er, hvis det virkelig skulle være. Jeg regner ikke med at dagcreme tæller med her, for ellers ville det helt klart være 1. valget, da jeg ellers bliver totalt stram i betrækket.

  02/02/2013
 • Louise T.

  Foundation eller i det mindste lidt pudder til at camouflere de røde kinder…

  02/02/2013
 • Winnie

  Jeg vælger mascara, da mine øjenvipper er usynlige, og uden ligner jeg en skoldet gris. 🙂 (især hvis jeg hellerik har fået farvet bryn)

  02/02/2013
 • Karin Pihl Rasmussen

  ville klart vælge min mascara 🙂

  02/02/2013
 • Winnie

  Den omvendte franske fletning m. Ballerinaknold er en af mine yndlings. Jeg kan bare ikke lave fletningdelen selv. Men jeg øver og øver.

  (Omvendt fransk, betyder at du starter fletningen fra nakken og fletter op mod kronen.)

  02/02/2013
 • anne k

  Mascara bliver over-rulet af foundationen hos mig.. en lækker glød udstråler vitalitet og sundhed.. hellere defineret hud end definerede øjne -om man nu skulle vælge;-) tak for skønne modeuge-updates!

  02/02/2013
 • Jeg ville vælge min concealer. For mig er smuk hud det vigtigste – og bagefter kommer alt det sjove såsom mascara og læbeprodukter 🙂

  02/02/2013
 • Birthe Bay Thomsen

  Jeg forlader aldrig hjemmet uden at have mascara på

  02/02/2013
 • Hehe – jeg er nu mest en Danmarks Journalist Højskole darling lige pt;) Men tak for opmærksomheden!:P Det vigtigste for mig er gennemfugtet hud. Fuck lange vipper, hvis huden er gusten og tør. Vand og creme – så kører vi!:)

  02/02/2013
 • Elsker elsker elsker de blå øjne. Tror jeg skal ud og have fat i en knald blå kohl 🙂

  02/02/2013
 • Elsker fletninger, og går da også selv med forskellige variationer. Det er nok også grunden til jeg nærmest befaler min frisør ikke at klippe noget i etager, for det ender altså med at se dumt ud i en fletningefrisure 😉

  Hvis jeg skulle vælge én ting, så skulle det helt klart være mascara. Jeg er lyshåret, og mine bryn og vipper er fra naturens side lidt lysere end mit hår. Jeg ser derfor ret træt ud uden mascara. Jeg skal da godt finde på ikke at have noget på herhjemme, men skal jeg ud af døren, så bliver det altså kun med mascara på. 😉

  02/02/2013
 • Kira Bjørnestad

  Jeg kan godt lide fletninger, syntes at de er en del mere festlige end hestehalen. Har dog forskellige længderhår og kan kun flette almindeligt (franske fletninger er bare lidt mere cool).

  Hvis jeg kun kunne vælge en ting ville det være en creme/foundation som ensartede min hud (er født med mørke vipper og bryn fra naturensside)… Eller noget til læberne… Hader at have tørre læbet!!!!

  02/02/2013

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.