fbpx

Åhhh de klassikere

Ikonet over dem alle

Ikonet over dem alle

Døgnfluer optræder af og til på skønhedshylderne, men der er også utallige vedholdende klassikere, som kan blødgøre, begejstre og besnære os igen og igen. Noget, der blev tydeligt, da jeg læste de mange mails, FB-svar og blog-kommentarer om alle Jeres favoritter i sidste uge. Som Christina, der elsker økologi men ikke kan undvære Chanel No. 5, Jakobs fascination af Terre d’Hermès, Peter der vel nærmest bor sammen med Guerlain, og så hele fanklubben, som YSL styrer med Touche Éclat…og jeg kunne blive ved med Rosebud salven, MAC Lipglass, Dr. Hauschkas rosencreme osv. osv. Alle bud var uundværlig input til to kommende oktoberartikler om skønhedsklassikere med evigt liv. Samtidig kunne jeg ikke dy mig for at dykke ned i de fantastiske 60’ere, 70’ere og 80’erne, hvor nogle af tidens skønhedsidoler gavmildt uddelte tips, der i hvert fald får én skøn ting frem. Nemlig smilet (og måske endda et godt grin).

SNUP (ikke) DISSE TIPS:

Brooke Shields fortæller i håndbogen om skønhed i college-årene, at hun undgik stress ved at lytte til harmonika-musik og modstod ædegilder ved at visualisere sin strenge mor ved siden af en supersize vægt.
Victoria Principal fraråder i bogen The Beauty Principal at tørre sved af panden og alle andre steder, fordi netop sved fungerer som naturlig SPF! En udtalelse, der vel i dag kunne holde en bogudgivelse tilbage.
Christie Brinkley (hende med Billy Joel) skrev i bogen Outdoor Beauty and Fitness om sin fascination af citronskåle til albuerne, og om hvordan 10 minutter i selskab med en halv citron giver kridhvide albuer (og hvem drømmer ikke om det?)
Joan Collins anbefaler i bogen The Joan Collins Beauty Book at bruge en ekstra sikkerhedsnål i parykken forud for elskov – og derudover fraråder hun kokain alene af den grund, at stoffet er skidt for en kvindes udseende.

Christie Brinkley ved, hvad citroner er godt for

Christie Brinkley ved, hvad citroner er godt for

18/09/2009
Sejlivet smøre
22/09/2009
Dennis Knudsens farvefest

Kommentarer

  • Skønt med lidt kendis-sladder 🙂

    21/09/2009