Alt det man ikke må

Har lige rejst mig fra Bruuns Bazaar og wow, hvor er tøjet noget, der ville klæ’ min garderobe. De har blandt andet en blåsorts-blå, som jeg vil drømme om i nat, og senere kaste på neglene. Makeuppen havde fokus på øjnene som var creamy tanned: En slags lyse smokey eyes mættet med gloss (sørg for at ha’ en gloss til dine øjne). Og netop for at give de gyldne øjenskygger max opmærksomhed var der dømt nul mascara. Huden fik hjælp fra MAC’s legendariske Face & Body Foundation, “fordi den ligner hud”, som makeupartist Carolina Pettersson sagde. Lige under kindbenene blev der lagt en varm svag bronzeskygge for at give varme og for at slanke (som om nogen i det selskab trængte). Læberne fik en omgang cremet kold rosa-farvet læbestift med MAC’s ‘Creme de la Femme’ toppet med mat pudder. En kontrast, der var flot og normalt helt forbudt, sagde Petterson.

SNUP TENDENSEN: Håret kan vi også godt lure et par tricks fra. Tanken var at lave et Brigitte Bardot-look anno 2015. Dvs. ikke noget højt løft bagtil men lokkerne blev dog trukket hen over den bageste hvirvel, så ingen så flade ud. Midterskilning bliver det helt store (er allerede internationalt), og åh hvor jeg med gru mindes egne dage med midterdelt hår. Men smukt var det til modellerne, hvor frisør Marianne Jensen havde brugt Cloud Nines største krøllejern til at lave giga-krøl, der så blev trukket ud til dovne, dyre luksusbevælgelser. Og vi har hørt den før: Det skal ligne, at der ikke er lavet noget, men tro på, at det er der.

NB; Jeg har lagt de blåsorts-blå negle på Instagram, hvis du vil se med på @Beautyspace

06/08/2014
Sej og søvnløs
07/08/2014
Synes du også, de er for unge?

Kommentarer

  • @ Helle Rick – og det er der grund til. Dette var dog forår/sommer 2015 ;o)

    @ Marie-Louise J – det er de to krukker med pigment, du ser længere oppe i rækken af billeder.

    @ Michelle – You go girl.

    Stor hilsen Anette

    08/08/2014
  • Jeg tror altså at jeg render ned i den lokale Mac og copy/paster hele looket til mig selv.

    07/08/2014
  • Marie-Louise jønsson

    Skønne billeder Anette. Kan du fortælle hvad modellen på det sidste billede har på øjnene. Synes tit jeg ser billeder med den rødbrune farve som netop ser lækkert ud samtidig med at ose af den “jeg-har-næsten-ikke-noget-på-agtig” måde 🙂 ml

    07/08/2014
  • Helle Rick

    Det er lige en make-up for mig der ELSKER det naturlige hele vejen igennem 🙂 Smukt og flot flot midntsblå neglelak. Jeg glæder mig SÅ meget til efteråret nu 😉

    07/08/2014
  • Anette Kristine Poulsen

    @ Merete K – Det er jeg da ked af at høre. Beautyspace har læsere i alle aldre og det vil både billeder og tekst reflektere. Jeg husker en Beautyspace LIVE event, hvor den yngste var 14 og den ældste 73.

    Stor hilsen Anette

    07/08/2014
  • Anette Kristine Poulsen

    @ Tanya – Du har ret. Mascara åbner virkelig øjnene, men også en ret sej beslutning her, at undlade den for at give plads til den tanned smokey eyes.

    @ Sanne – Jeg synes MAC’s gloss er fin uden at fedte for meget, når det gælder til øjnene. Vaseline ER en nødløsning, men fedter jo ligesom lipgloss gør. Og du må da ALTID linke!

    @ Helle – Det er Creative Nail Design, eller CND, som de bare kalder sig. Farven MIDNIGHT SWIM.

    @ Eva – Se svar til Helle.

    Stor hilsen Anette

    07/08/2014
  • Merete Knudsen

    Hvor er jeg træt af at se make-up og frisurer vist på skolepiger. Øv!

    07/08/2014
  • Eva

    Vil jeg også vide

    07/08/2014
  • Helle

    Hurra jeg fik lige hjælp af teenageren til at komme på Instagram i går, så nu kan jeg også følge med der. Og de er godt nok pæne de blåsort-blå negle, hvilket mærke er det?

    07/08/2014
  • Må fluks se de blåsorte negle på Instagram. 🙂 Øjenglos, som i fedtet lipgloss? Eller findes der noget specielt til øjenene? Jeg hader nemlig fedtede øjenlåg, bruger faktisk altid pudder for at slippe for den der ærgerlige klistrede fornemmelse.

    Normalt smider jeg aldrig links til min blog, men denne tror jeg du vil finde morsom. En beauty gadget fra halvtredserne, som jeg postede på Instagram for et stykke tid siden, men nu har jeg scannet hele folderen:
    http://gt-sanne.blogspot.dk/2014/07/beauty-light.html

    Ren beauty-nostalgi. 🙂

    07/08/2014
  • Tanya

    Det giver et ekstra nude look uden mascara – jeg er selv utrolig begejstret for hvad mascara gør for mine øjne, så den vil jeg næppe slippe, men hvor er det smukt med det bløde fald i håret! Christina Wedel skrev i går om pop-up-salonen i Company’s hvor man kan få fønet og sat sit hår i lige så fine lokker for tiden: http://www.christinawedel.dk/blog/2014/08/jeg-har-faet-en-blowout/

    07/08/2014