Alternativer til skønhedsmaskineriet

Jeg havde en brummende maskinpark med på skærmen i går, og selvom det alle er anbefalinger, jeg selv vil investere i, så er der budget-alternativer. Dem får du her.

Fugt- & fedttermometeret er ikke en videnskabelig hudmåling, men smart til at måle hvor længe ens hudpleje holder. For hvor ofte skal håndcremen suppleres? Alternativt: Kig på huden. Hvis den mangler fedt og fugt, er den typisk mat i overfladen og drysser måske ligefrem. Og så er der jo hudlægetricket.

Hudtandbørsten. Testpanelet fra Beautyspace var begejstrede, og i mit eget tilfælde så husker jeg altid halsen, når jeg står med den vibrerende børste, som kan tages med i bruseren. Alternativt: Min forkærlighed for almindelige bomuldsvaskeklude kender du.

Strøm. Jeg er vild med elektronisk face fitness – og jeg er ikke alene. Hudlæger er begejstrede (jeg nævner i flæng: Peter Bjerring, Harold Lancer og Nicolas Perricone). Det samme er Ole Henriksens spachef. Alternativt: Uanset om du er på strøm eller ej, så husk ansigtsmassage, som er den letteste og billigste vej til ikke at få et surtknyttet ansigt. Snup en DIY-opskrift i video nummer to.

Der er intet alternativ til Cloud Nines mikroskopiske glattejern. Der er bare at sige, at det kan være i en kuverttaske, virker på niveau med sine storesøstre, er genialt til kort hår og ikke mindst til at nedlægge strithår.

HELT ÆRLIG så tak for de mails, der får mig til at føle mig sådan lidt…ja, jeg ved ikke, men altså… her er svar: Jakken er fra Milestone og neglefarven er en grålilla dame ved navn Vexed Violette.  

SNUP TIPPET: Der er stadig adventschancer her og her.

14/12/2014
Vind adventspakke fra Balance Me
17/12/2014
Årets selvtillids-farve

Kommentarer

 • @ Liva – Det var Nuface mini, jeg havde med og den koster lige under 1200 kr:

  http://shop.mynuface.com/nuface-mini-p/40300.htm

  Du har ret i at Dr. Lancer’s Micro Booster er sat op til 1600 kr. :

  http://shop.nordstrom.com/s/lancer-skincare-microcurrent-power-boost-device-nordstrom-exclusive/3565143?origin=related-3565143-0-1-PP_OOS-Rich_Relevance_Recs_API-&recs_type=related&recs_productId=3565143&recs_categoryId=0&recs_productOrder=1&recs_placementId=PP_OOS&recs_source=Rich_Relevance_Recs_API&recs_strategy=

  Og ja, Ultherapy er pt. bedste bud på hive kæbelinjen hjem sammen med strøm og bindevævsmassage.

  Stor hilsen Anette

  22/12/2014
 • Liva Lichtenberger

  Jeg har ønsket mig 2 af dine gadgets som du fremviste i go’ morgen dk.
  Ifølge forbrugerlisten på sitet henviser du til:

  Nuface Mini Facial Toning Device, ca. 1200 kr. (mynuface.com)
  Lancer Microcurrent Power Boost, ca. 1000 kr. (lancerskincare.com)

  Jeg / vi har haft svært ved at finde ovenstående til den pris du beskriver, derfor håber jeg du vil være behjælpelig med at skrive hvor vi kan skaffe dem, specielt “Power boosteren” som jeg forstod havde samme virkning som “Mini Toning Deviceren”, for de er begge lige virkningsfulde ikke?, – og vil det ikke være godt at have begge to så de kan suplere hinanden, specielt hvis man ikke har tid til at stå med gel, – og apropos gel, førhen var der 2 muligheder på galvanic spa’en (=rynkestrygejernet”, som jo vist er en forløber på den der findes i dag) der var et minus ion og en med plus ion, som skulle have specifikke gels, sådan er det vel ikke med den nye? er den kun udstyret med minus ioner? – kan læse den jo kun tager 5 minutter, den gamle tog jo evigheder, så derfor tænkte jeg det var godt at få en opdateret model, plus var man fri for at investere i de dyre gels, for har hørt at andre billigere var ligeså gode.

  Og.. nu jeg har fat i det altvidende skønhedsorakel 😉 hvad anbefaler du hvis man skal have sin kæbelinie tilbage? Ultherapi? hvis hvor? – eller Thermage? – eller kan de to ovenstående gadgets udgøre de samme mirakler? – eller måske det hele i en kombi, – eller andet jeg måske slet ikke har hørt om endnu?
  Jeg er ikke til indsprøjtning af “giftige” ting – og sværger til alt der er virkningsfuldt sundt og godt.

  Du må også gerne anbefale en klinik (måske både i dk og w.w.) som har det nyeste og bedste udstyr, samt natuligvis et kompetent personale.

  Tusind tak for din alle dine gode råd (også i bogen 😉

  21/12/2014
 • Elektronisk Face Fitness Er det muligt at få et navn på det elektroniske produkt Har virkelig søgt uden held Og mange tak for en fantastisk blog

  18/12/2014
 • nanna f

  Anette, jeg har et spørgsmål. Du har flere gange skrevet, at man kan få a-vitamin creme hos lægen, til ar. feks. har mange mange ar og lidt rødme fra akne, men har været ved 3 forskellige læger og de aner ikke hvad jeg snakker om. Har du navne på nogle af cremerne?
  Tak for din gode bog, jeg elsker den og den har været hele vejen med til NYC de sidste tre måneder. Kan ikke undværes.
  Kh NANNA

  17/12/2014
 • @ Lene J – 1000 tak.

  @ Charlotte K – Godt at få din erfaring. Hvor er glattejernet fra?

  Stor hilsen Anette

  17/12/2014
 • @ Pernille S – Ha. Ja, god idé.

  @ Birgitte FK – Tak for tip.

  @ Karen – Du kan sagtens bruge dem sammen med, en rutine aften og en morgen. REN kommer om ca. 6-7 dage.

  Stor hilsen Anette

  17/12/2014
 • @ Sanne – Jeg er virkelig glad for den farve!

  @ Henrik – Tak for dit svar. Jeg har haft møde med Peter Bjerring i dag. Kommer på bloggen i morgen tidlig. Faktisk er de døde hudceller slet ikke døde. De gør, helt som du siger, stadig gavn. De kan stadig sende signaler længere ned i huden. Udfordringen er bare, at vi SKAL have dem jævnt udskiftet for ikke at blive matte i huden. Mere om det i morgen.

  Stor hilsen Anette

  17/12/2014
 • Pernille Sparsø

  Nu mangler jeg blot at Clarisonic kommer med et metalkuglehoved som gadget så kan alternere med børsten. Se DET ville være smart! 🙂

  17/12/2014
 • The angry beauty nerd

  Hej igen. Jeg kunne desværre ikke komme til at mærke børsterne fra clinique, så clearsonic måtte gå for denne gang.
  Børsterne er ganske rigtigt meget bløde men jeg tror stadig ikke de er for alle. Som med meget hudpleje må man prøve sig frem.
  Hvad mig selv angår så melder jeg stadig pas og bruger mine dejlige store økologiske vatronddeller fra Rema 1000, til at fjerne min rense olie fra ansigtet med.

  Jeg har også meget sart hud som idag ser dejlig frisk og ren ud. Dog skal der ikke meget til at tippe skålen så den ser rød og irriteret ud.

  God Dag, og jeg glæder mig stadig til mit første rigtige møde med dig en dag ud i den nærme fremtid 🙂

  16/12/2014
 • @ Marianne Simonsen – 1000 tak. Men det VAR også lidt af en maskinpark.

  @ Lene – Det kan du tro. Jeg afprøvede i hvert fald krøllerne i mit lange hår i lørdags med selvsamme jern.

  Stor hilsen Anette

  16/12/2014
 • Marianne Simonsen

  Du så knald hamrende godt ud og jeg trak på smilebåndet, da du blev annonceret som “vores faste skønheds ekspert, der har taget hele maskine parken med”. AWESOME 🙂

  16/12/2014
 • CharlotteK

  Kunne godt blive fristet til at investere i sådan et strømapparat. Og kan klart anbefale sådan et lille glattejern – jeg har et i samme størrelse, som jeg har købt hos min frisør og det er bare super godt.

  16/12/2014
 • Lene Jespersen

  Endelig havde jeg fri på en mandag, og hvilken en 🙂 Så jeg så selvfølgelig med i Go’morgen DK.
  Du var som altid skarp og så brandgodt ud, som altid <3 Kunne godt tænke mig at prøve et rynkestrygejern.

  16/12/2014
 • Karen

  Har desværre ikke mulighed for at følge dig “live” på skærmen. men dejligt så at kunne få de gode fif her 🙂
  Har været så heldig at vinde produkterne fra “ren-pakken” 🙂 og har i den forbindelse et par spørgsmål 🙂
  Bruger normalt clinique’s produkter, bl.a. Pore Refining Solutions Correcting Serum og Pore Refining Solutions Stay-Matte Hydrator, som jeg synes hjælper mig. Kan jeg bruge dem sammen med eller ødelægger det noget??
  Hilsen Karen

  16/12/2014
 • @ Henrik – Kan vi lave en lille test? Vil du prøve at gå i Magasin eller Matas og afprøve Cliniques børste på håndryggen? Det er næsten synd, at det ER en børste, for det er ikke en børstefornemmelse, man får…jeg er lige ved at tro, at den er blidere end vaskekluden, men det er jeg ved at få prof. testet. Vender du tilbage? På forhånd tak.

  Stor hilsen Anette

  16/12/2014
 • Birgitte FK

  Elsker, når du viser det nyeste inden for gadgets, MEN i afdelingen for “strygejern” til ansigtet, er der intet der slår min NU SKIN’s ageLOC(r)Galvanic Spa System II.

  16/12/2014
 • The angry beauty nerd

  Jeg må sige at jeg er lidt splittet med hensyn til det med rensebørster. På den ene side ved jeg at der er mange som er glade for deres rensebørster, og det er jo bare skønt når der er noget som virker for en. Jeg vil dog vove den påstand at det ikke er alle som bør kaste sig ud i et køb af sådan en børste. Dem med sart hud bør i hvert fald passe på, da man nemt kan komme til at overrense med sådan en børste. Jeg ved at nogle af firmarene til sådanne rensebørster, påstår at børsten kan rense optil 6 gange så godt, som når man ikke bruger en børste. Så er spørgsmålet jo bare om alt det renserig ikke også kan tage overhånd. Jeg skal ikke være dommer over det, men har da selv lært det på den hårde måde 🙂

  Jeg gik selv engang og troede at døde hudceller bare er noget skidt. Jeg har dog fundet ud af de også er med til at holde på vandet og fugten i huden, hvilket aldrig er en dårlig ting.
  Jeg syntes damen her forklare det så fint. https://www.youtube.com/watch?v=ZNnP0L0JXs0

  God Jul og tak for en god og inspirerende blog som altid. M.V.H. Henrik 🙂

  16/12/2014
 • lene

  Åh så mange gode tip!
  Det lille glattejern, kan det også lave bølger i et langt pandehår man har hængende når man har opsat hår?

  16/12/2014
 • Jeg skulle jo lige til at spørge om din smukke grå-lilla lak. Og hvem elsker ikke gadgets. 🙂

  16/12/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.