Andreas hippe hår

Nej, det er ikke blevet nogen kæresteblog. Det handler stadig om hår. Om Andrea Rudolphs hippe frisure, som hun her giver os opskriften på. Blandt hjælpemidlerne er en olieret body balm (og jo, hendes egen):

Først reder og føner jeg håret glat, og trækker derefter min midterskilning hårdt op med spidsen af en metal kam (den lange syl i den ene ende). Så lægger jeg en anelse af min body balm i skilningen og trækker den ud mod spidserne med hjælp fra kammen. Håret bliver blankt, glat og får et vådt look, som ikke bliver stift i løbet af aftenen – eller taget af vinden hvis jeg er ude i blæsevejr. Til sidst samler jeg håret i nakken, enten højt eller helt lavt og snor en knold som jeg sætter fast med hårnåle. 

SNUP TIPPET: Vil du have Beautyspace’ 7 step til forrygende flot hud? Så foregår det her. Med ét skridt om dagen. 7 dage i rap. Vi begynder om få dage, og det bliver sjovt, hårdt og ik’, som du helt har regnet med. Tror jeg. Alle nyhedsbrevsmodtagere får guiden kvit og frit.

16/06/2013
Selvbruner – sådan
19/06/2013
Tattoo-mascara, vandmænd på øjnene og en gal svensker

Kommentarer

 • @ Vinni – hvor i landet bor du?

  21/06/2013
 • Vinni

  Tak for dit svar 🙂

  Kender du evt. en dygtig hudlæge?

  20/06/2013
 • Dorte Daugaard

  Tak for tippet! Jeg glæder mig til at afprøve det – og til at får forrygende flot hud 🙂

  19/06/2013
 • @Vinni, der er ikke noget, der tyder på, at arganolie er hverken godt eller skidt for uren hud. Du kan læse mere her:

  http://www.paulaschoice.com/cosmetic-ingredient-dictionary/definition/antioxidants/argan-oil

  jeg vil anbefale dig at få tid hos en dygtig hudlæge.

  Stor hilsen Anette

  19/06/2013
 • Vinni

  Hej Anette.
  Jeg overvejer at begynde at bruge arganolie i ansigtet da jeg har uren hud. (Har især kigget på billigarganolie)
  Er det noget du kender noget til – både godt og dårligt?

  18/06/2013
 • hun er så fin 🙂

  // Camilla Christine

  18/06/2013
 • Kirsten V Nielsen

  Jeg er klar til de 7 step, og 7 dage! 🙂

  18/06/2013
 • Tanya

  Smukke Andrea! Hvem der dog havde så fine træk at intet behøver at blive skjult af løse hårtotter 🙂

  18/06/2013
 • Vinni

  Hej Anette.
  Jeg har læst så meget godt om Arganoil (bl.a. billigarganoil) har du nogen erfaring med dette? Både godt og dårligt?
  Jeg overvejer at bruge det til mig hud, da jeg har en del urenheder.

  På forhånd tak.

  18/06/2013
 • MetteG.

  Spændende med 7 step til forrygende hud:-)

  18/06/2013
 • Louise T.

  Det behøver ikke at være helt så glat og blankt til mig, men stramt er smukt – hun er smuk 🙂

  18/06/2013
 • susanne bruun

  Flot og forholdsvis nem frisure – men tror ikke at mine iltre krøller kan komme tæt på en glathårsfrisure…

  Super spændende med 7 step til flottere hud – jeg er helt klart på..

  18/06/2013