fbpx

Mit hoved på bloggen

Nogen var søde at efterlyse mit hoved på bloggen a la dengang Origins-Gitte var på. Så derfor – here we go. De dybe spørgsmål lader jeg dog Julia Lahme om at stille, hvor du finder mine svar med et klik her.

Den lettere afdeling klarer Beautyspace med copy-paste-Gitte spørgsmål:

Hvordan landede du i skrive/skønheds-verdenen?

Som barn brugte jeg alle mine lommepenge i tyske supermarkeder på Nivea. Senere blev det til posevis af skønhedsprodukter, når jeg var ude at rejse eller kendte nogen, der skulle. Derfor føltes det som drømmedrømmet, da jeg blev indkøber af de skønne sager. Først i et SAS-ejet firma senere hos DFDS, hvorefter jeg hoppede til Dior – dog på den anden side af bordet. Så kom der små børn, og for ikke at være så meget væk, lavede jeg en arbejdsmæssig turn around med alle de tæsk og op-ad-bakke-ture, det gav. Begyndte at skrive – først for Jyllands-Posten i 2004, som senere blev skiftet ud med min yndlingsavis Børsen. Og så kom bloggen i 2009.

Hvad er det bedste ved dit job?

At have udsigt, creme, kaffe og alle ord lige ved hånden. Og så følelsen af at mange af mine læsere sidder lige på den anden side af skærmen. Det tager mig halvandet sekund at komme på job. Og jeg elsker det. Er også vild med mine ud-af-huset opgaver, men stortrives med at sidde solo. Selvom jeg har arrangeret (og investeret) i en ekstra arbejdsplads på mit kvistkontor, inviterer jeg aldrig nogen til at sidde der. De opgaver jeg køber mig hjælp til må kunne løses off site.

Skønhedsfavoritter netop nu?

De lander på bloggen i morgen – og der er alt fra Derma-dejligheder til Rudolphsk skummeri.

Hvad vil man aldrig finde i dit toiletskab?

Almindelig håndsæbe, skintonic med alkohol og grovkornede skrubbecremer.

Bedste skønhedstip?

Dyrk alt hvad der sparker glæde ind i hverdagen. Den kan ingen creme eller farve nemlig slå. Kliché eller ej. Og nej, du behøver ikke blive Ole-happy. Bare happy.

Har du skønhedsaversioner?

Åhhh ja. For meget foundation og for meget parfume – OG for tynde, voldplukkede øjenbryn (tak Lotte B).

SNUP TIPPET: Apropos blogposten i går, er jeg netop hjemvendt fra et YSL-pressemøde, hvor hele loftet var kobolt. Og se, dét var smukt i et ellers helt hvidt rum. Når det gælder få-succes-med-din-foundation, håber jeg, du har modtaget tips i din indbakke her til morgen. Hvis ikke, er det fordi, jeg mangler dig på bloggens abonnementsliste her.

Foto: Anne Højlund Nikolajsen

29/05/2012
Kult eller katastrofe?
01/06/2012
Derfor holder nye kærlighedsaffærer

Kommentarer

 • Hold nu op, hvor er du bare en steg altså! 😉
  Kram

  02/06/2012
 • Dorthe

  Hvor er det vel nok dejligt at få endnu en hudløs ærlig bid af dig som person og dit liv. Tak Anette. Og i øvrigt VIRKELIG skønt billede!

  01/06/2012
 • Hvor er det dog et fabelagtig flot foto af dig! Din varme personlighed skinner ligeså tydeligt igennem. 🙂

  01/06/2012
 • Kære…jamen virkelig kæreste jer!

  Skal vi ikke bare aftale, at vi flytter sammen? Hurtigt.
  1000 tak for jeres ord, selvom jeg også fik helt varme ører.

  Til de 3 spørgende:

  @ Lotte B – du har ret, men aversioner er jo et stort ord, men de tynde bryn…dem havde jeg glemt.

  @ Maj-Britt – du skal bestemt ønske dig den Caroline Bjerring behandling. Det er en Murad fugtmættende sag (lag-på-lag), hvor du kan vælge 30 eller 60 minutter.

  Stor hilsen Anette

  01/06/2012
 • Anette, for dælen. Jeg er sgu fan af dig 🙂 Og så er du også pæn 🙂

  31/05/2012
 • Rikke Ryge

  Hvor er det et skønt billede Anette!

  31/05/2012
 • Aaaijjjj men altså…et lækkert billede 🙂

  31/05/2012
 • Du er altid så skøn at se på !

  *klem* 🙂

  31/05/2012
 • JK

  Hvor ser du godt ud!!

  31/05/2012
 • Marie Rasmussen

  Million dollar lady !!! Hvor ser du bare glad, godt og sød ud 🙂

  31/05/2012
 • Maria S

  Gode ord. Både her og der.

  31/05/2012
 • Jo

  WOW!! Lige så smuk på billeder som i virkeligheden : )Lige over med “toiletskabet”! Kh Jo

  31/05/2012
 • CharlotteK

  Anette, du er rålækker på det billede!

  31/05/2012
 • Kira B.

  Vi er lige på den anden side af skærmen og sluger hvert et beautytip til os fra din skønne blog. Elsker at du elsker hvad du laver, det kan mærkes og brænder igennem på blogget – derfor er beautyspace også min yndlings beautyblog. Og så får du mig og mange andre læsere til at føle os specialle når du tipper og kommer med råd som vi efterspørg her på bloggen – du er vores lille beautyguru og deler ud af hvad der sker i beautyland uden at presse produkterne i hovedet på os – keep up the good work!!!! p.s. du ser fantastisk dejlig ud!!!

  31/05/2012
 • Maj-Britt

  Aj et skønt photo- og fede jeans:-).
  Hmm kunne godt drømme om sådan et kontor…..
  Glæder mig til at få dine favoritter i morgen!
  Super-før-fest behandlingen hos Caroline B, skriver du om den snart? Tænkte den måske ku bruges som hjælp-jeg-fylder-40 behandling?;-)

  31/05/2012
 • Nipuni Julie

  Jeg ELSKER ELSKER ELSKER virkelig at læse om hvordan du selv synes om diverse ting og hvad du laver og tænker. Mere om din uddannelse er mere end velkommen, vi er andre beautyjunkies som sidder bag skærmen og har samme drøm 😉

  31/05/2012
 • Sikke et dejligt billede – søde Anette, du er skøn og du har en fantastisk blog 🙂

  31/05/2012
 • HOLD KÆFT, hvor er du smuk!!! 🙂
  Du må være glad for det billede.

  31/05/2012
 • AD

  Sød, skøn og bare så dygtig 🙂
  Kram fra AD

  31/05/2012
 • Metteline

  WOW! Fantastisk billede af dig, smukke A!
  Jeg kan i øvrigt genkende det med at sløbe cremer og små beautyting med hjem fra barndommens over grænsen-ture til Tyskland 😀 – og siden fra alle andre udlandsrejser, selvfølgelig!

  31/05/2012
 • Susan

  Sikke et superfoto af dig, du er SKØN!

  31/05/2012
 • Ih Anette – I love you 😀

  31/05/2012
 • Dorte Daugaard

  Super smukt billede! Det viser den slags skønhed, som cremer og make up (trods alt) ikke kan give – den indre af slagsen 🙂 (Apropos det der med glæde)

  Tusind tak, fordi du både deler ud af din ekspertviden og af dig selv!

  31/05/2012
 • Hvor er det et fint billede af dig-Du ser super godt ud:) Og dejlig, dejlig hoved på bloggen indlæg, altid så skønt at læse eksperters egne skønhedsritualer og tips!

  31/05/2012
 • susanne

  sød og sjov historie om Camilla – den skal man nok lige tænke over 🙂 og du ved for fulde folk og børn skal man hører sanheden 🙂 hold du op hvad er nu det for et billed af dig Du er jo stjerne lækker …..

  31/05/2012
 • Louise T.

  Ha Ha – jeg elsker din beskrivelse af en Camilla… Sådan kan man have mange interne ord 🙂

  31/05/2012
 • Hvor ser du bare rasende godt ud, Anette! Og så ved jeg jo, at du også er superduper sød oveni; skøn combo! 😉 Kan godt forstå du sætter så stor pris på dit job, for det lyder virkelig som et drømmejob! Og så vil jeg tilføje, at du har noget, som ingen andre skønhedsbloggere har; kunne sagtens lave en laaaang liste, men vi kan også bare sige, at du kender kunsten at “lave en Anette”! 😉

  31/05/2012
 • Louise

  FULDSTÆNDIG FANTASTISK BILLEDE AF DIG, SMUKKE QUINDE – JUST SOM DU ER! Og alle dine ord er bare så meget dig, kongruens over hele linjen!

  31/05/2012
 • Egentlig ganske få aversioner at ha’ i betragtning af at jeg forestiller mig at du ved alt, ved hvad du skal kigge efter og ser en masse beauty på arbejde…(jeg er dog ret sikker på at du også har en aversion mod tynde øjenbryn – men hvem har ikke det?!)

  PS: pssst…der er et NM i overskiften…

  31/05/2012
 • Heidi Ringbæk

  Fantastisk billed! Du ser ud som jeg forestiller mig du er 🙂

  31/05/2012