fbpx

Appiness og Maren med mere

Har du det også sådan her? Og kunne du (i et svagt øjeblik selvfølgelig) finde på at lire sådan en voksenremse her af? Jeg kender ingen som miss Maren, der kan spidde verden i en streg så skarp, at man bliver ramt. På samvittigheden. Og i hjertet. Det er derudover svært ikke at blive en anelse forelsket i folk, der både er til neglelak og høje sko OG kan finde på at sige så vilde ting, at jeg ikke kan stave til dem.  

Hvad vil jeg sige med det? At jeg har grinet helt vildt meget i julen, fordi jeg blev begavet med damens bog. 

SNUP TENDENSEN: Ja, ja, ja, Maren er hot. Men det er APPINESS også. Ikke at forveksle med lalleglad lykkeinflation. ’Appiness’ handler om, at happiness ikke er lig nul problemer men derimod evnen til at håndtere dem. Og til det formål findes der så åbenbart forskellige ’awareness apps’, som kan måle energi og overskud. Men. Som Harper’s Bazaar skriver denne måned, så er det jo også en reel mulighed bare at kigge ud og op og trække vejret. Eller købe Marens bog.

NB: Hvis du vil have hardcore beauty, så foregår det på mobilversionen af Beautyspace i dag.

   

08/01/2013
Lær af de professionelle
10/01/2013
Kongen af askepot-effekt begynder med H

Kommentarer

 • Årh jeg æææælsker Maren. Og jeg er også tosset med dig, A, derfor ville jeg lige ønske alt-for-sent godt nytår 🙂

  10/01/2013
 • Sommer

  TAL om god stram linje i både streg og sprog – tak for henvis!

  09/01/2013
 • Lyder som en skøn bog 🙂 Den må jeg have fat i 😉

  09/01/2013
 • Tanya

  Herlig henvisning, Anette! Nu har jeg bestilt både din bog og hendes (og fik lige første bind af Game of Thrones med for næsten ingen penge) – og glæææder mig! Ren boglykke! 🙂

  09/01/2013
 • CharlotteK

  Fnis! Den med facebook er bare så sand! Også den med børnene…. Må hellere tjekke mobilversionen ud så:-)

  09/01/2013
 • Heidi

  Skønt med et godt grin. Den bog må jeg læse. Sikke nogle flotte negle….

  09/01/2013