Årets selvtillids-farve

De kloge har talt. Årets Pantonefarve er døbt marsala og har rødder i 60’erne og 70’erne tilsat en sjat af 90’ernes grunge-stil. Det vi ser for 2015, er en opdateret version – en blanding af varm brun, vin- og terracotta-rød. Og på tværs af hudtoner er den faktisk rigtig klædelig. Men ligefrem at kalde det for en selvtillidsopbyggende farve (som Pantone gør), er nok lige at være en tand for glad.

Er det din farve?

@beautyspace på INSTAGRAM

16/12/2014
Alternativer til skønhedsmaskineriet
18/12/2014
Sandheden om rens

Kommentarer

 • Elenora

  Tusind tak for jeres svar!

  19/12/2014
 • @ Elenora – Jeg har gode erfaringer med Murad, men selvfølgelig skal din hud reagere på den rigtige måde, og det kan jeg ikke vurdere fra min pind. Jeg har talt med Murad og de vil via bloggen her gribe fat i dig, så stay tuned i kommentarfeltet.

  KH Anette

  19/12/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Elenora – Hæng på. Jeg vender tilbage til dig i løbet af i dag.

  Stor hilsen Anette

  19/12/2014
 • Anne - Sofie Arildsen

  Hold da op for en farve, super super, men HVEM forhandler den og hvor???

  18/12/2014
 • Den er i hvert fald vildt pæn 😉

  18/12/2014
 • Laura Inger Margrethe Andersen

  Elenora: Jeg blev rørt over din historie, og har derfor slået ingredienserne for Murads Blemish Starter Kit op.

  Du må under ingen omstændigheder bruge det igen! Huden må aldrig reagere sådan. Samtlige produkter indeholder meget irriterende ingredienser. Alle produkterne har irriterende “essentielle” olier i. Mange essentielle olier er faktisk parfume, og er meget irriterende på huden.

  Ansigtsrensen indeholder blandt andet menthol. Den eksfolierende behandling er den værste. Den har alcohol denat som en af de øverste ingredienser!

  Ved at bruge dette, gør du kun din hud værre, og det gælder for alle. Disse produkter irriterer din hud og vil påføre den massiv skade med frie radikaler og irritation. Kort sagt, disse produkter får dig til at ældes meget hurtigere.

  For fremtiden vil jeg anbefale dig, at tjekke ingredienslisten før du køber et produkt. http://www.paulaschoice.com har en rigtig god oversigt over stort set alle anvendte ingredienser i kosmetikindustrien, og gør rede for om de er gode eller ej.

  Ydermere vil jeg anbefale dig, at finde et produkt som indeholder 1% salicylsyre. Dette er det bedste for fedtet og uren hud. Paulas Choice har deres eget mærke, hvor de sælger rigtig gode produkter med salicyl syre, uden nogen irriterende ingredienser.

  Hvis din hud er meget slem, skal du bruge en creme med benzoyl peroxide i. Dette er en ret vild acne-behandling, og den vil udtørre din hud, men det virker skræmmende godt. Hvis du overvejer denne behandling, vil jeg anbefale dig at skrive til mig på mail. Min mail er laura.i.m.andersen@gmail.com

  18/12/2014
 • Marianne Simonsen

  Smiler, ja så bliver man mindet om, at man voksede op i 70’erne.
  History repets it self 🙂
  Synes den er flot, kunne snilt blive en farve jeg brugte.

  18/12/2014
 • Signe Mehl

  Tror muligvis godt. at det kunne være min farve, generelt passer bordeaux ret godt til mig. Og denne har et snært af bordeaux. 🙂

  18/12/2014
 • Pia K

  Ja tak, den er jo helt sindssygt flot! Den ville være prikken over i’et til en nytårsfest… 🙂

  17/12/2014
 • Vibe Kjaedegaard

  Om det lige præcis er min farve ved jeg ikke, men jeg kunne godt finde på at bruge den, den er flot, stilfuld … I min farvelade er den jo ganske … Neutral…jeg kan godt lide “farver og striber” havde engang en kunde som højlydt sagde til mig, “Du har godt nok fået Lolita læberne på, det var en modig farve”…. Sådan er vi jo så forskellige 😉 😀 😀 😀 -og jeg er modig 😉

  17/12/2014
 • lene

  Jeg synes den er fin, jeg har meget røde læber selv så den er nok en neutral på mig, måske fin som liptint, duppet på.
  Min favorit når jeg brugte læbestift var cliniques black honey et slags lip-balm-gloss, mon det findes endnu? Det bliver en lignende farve på mine læber og tager mig helt tilbage til buffalo skor og 90 tal.

  17/12/2014
 • Christina kragh

  Flot farve men jeg bruger kun rød læbestift

  17/12/2014
 • Helle Rick

  Se det er lige en rød farve til mig 😉 Den smuk

  17/12/2014
 • Mette Slott Nielsen

  Uhhh jeg siger JA TAK ♡

  17/12/2014
 • Nanna

  Det er slet ikke min farve, desværre. Får mig til at ligne en død, men dog pink gris. Ikke lige det look, jeg går efter ;).

  17/12/2014
 • jeg er ret nervøs for at få for meget farve på, men jeg tror godt at den der kunne gå an!!!

  17/12/2014
 • Jeg bliver simpelthen nødt til at tilføje, at jeg har ledt efter en Chanel rouge i farven Souffle,som jeg har savnet lige siden, jeg løb tør i slut 90’erne. Farven ligner “stofprøven” på billedet fuldstændig. Måske kan man være heldig, at Chanel relancerer farven…?

  17/12/2014
 • Jeps, jeg tror præcis den er min farve. Tak for tippet.

  17/12/2014
 • Elenora

  Hej Anette
  Sorry at der lige kommet et spørgsmål her, der ikke relatere sig til læbestiften.
  Jeg har bare haft en ret slem oplevelse med Murad.
  Jeg har altid haft utrolig fedtet hud og hår. Dertil har jeg altid døjet med lidt urenheder og store porer.
  Jeg tænkte, at jeg ville prøve murads blemish starter kit. Efter at have brugt den i 3-4 dage, har jeg fået utrolig tør hud. Min hud skaller, klør, er ru, føles stram og svier. Dette har jeg ALDRIG oplevet før!
  Selvom det har været vinter, har jeg aldrig oplevet tør hud. Jeg er nu stoppet med at bruge murad, og har ikke gjort det i et par dage, men jeg er stadig meget tør og rød.
  Jeg var forbi murad i magasin, og der fik jeg af vide, at det var normalt at huden reagerede og jeg skulle blive ved med at bruge dem.
  Det råd stoler jeg bare ikke på, det jo ikke fordi jeg har fået urenheder? Min hudtype er blevet fuldstændig ændret, hvilket skræmmer mig lidt.

  Måske du har hørt om lignende oplevelser eller har et råd?
  Jeg er hvertfald ret trist over, at min hud nu er meget rød, ru og klør.

  17/12/2014
 • Det er nemlig lige præcis min farve 😀 Og det siger jeg fordi jeg i tidernes morgen altid købte læbestifter og neglelakker i den farve 😀 Synes stadig de er smukke 😀

  17/12/2014
 • Helle

  Helt enig med Pernille, det ville være dejligt med lidt guiding i det røde læbestiftunivers. Hvordan er det lige med gule/hvide tænder, hvilken rød nuance fremhæver det gode og dæmper det dårlige?
  Ellers smuk farve.
  God dag til jer alle 🙂

  17/12/2014
 • Okay. I er mest PRO farven – jeg er enig i, at den er meget mørk til læberne (i hvert fald mine læber), og @Nina HUCL, jeg har desværre ikke Tom Ford farven, men den er på hans website @Pernille Sparsø, jo – god idé. Det har jeg skrevet ned. @Lene Jesperne – ingen går nogen sinde galt i byen af Nilens Jords fugtserum.

  Stor hilsen Anette

  17/12/2014
 • Tanya

  Det kommer SÅ meget an på hvordan den ser ud på! Og det kommer jo an på ens egne farver. Men umiddelbart ligner den lige den slags jeg plejede at falde for, men jeg har næsten aldrig rigtig farve på læberne mere. Måske skulle man begynde på det igen? I hvert fald til festlige lejligheder, helt apropos 🙂

  17/12/2014
 • Dorte Daugaard

  Ja1 Den farve er lige mig!
  Jeg har netop købt en i lignende farve – den er bare ikke helt så mat – hvilket jo giver god grund til at købe en til i den farve 🙂

  17/12/2014
 • Louise T.

  Den tror jeg godt, at jeg kunne forelske mig håbløst i 😀
  Smuk på en helt bestemt frembrusende måde uden at råbe “se mig, se mig” 😀

  17/12/2014
 • Gitte Salling

  Nix, jeg ville få to overlærerinde rødbrune streger i ansigtet…

  17/12/2014
 • Nina HUCL

  kan rigtig godt lide den, men hvad hedder den hos Tom Ford, og har andre producenter en tilsvarende farve? Vil gerne finde den – tror den vil være meget klædelig 🙂

  17/12/2014
 • CharlotteK

  Meget flot og afdæmpet farve.

  17/12/2014
 • Christina Hansen

  Det er en fantastisk farve. Den kommer dog ikke i nærheden af mine læber – det er helt sikkert.
  Men til tøj og måske øjenskygge, ja tak. Jeg er overbevist om, den vil klæde mig.

  17/12/2014
 • camilla

  Jeg ser kun 1995, ludbehandlet fyr og ternede gardiner.

  17/12/2014
 • Den må da prøves. 🙂

  17/12/2014
 • Lene Jespersen

  Kære Anette
  Jeg er lidt heldig – jeg har fået den fineste julegave fra min arbejdsgiver, som er 4 produkter fra Rudolph Care, dog ingen serum.
  Mit spørgsmål går på, hvilken serum, vil du syntes passer bedst med Acai Anti-Stress? Jeg har jo brugt CODAGE No6, tror blot det bliver for meget, eller har du et godt bud? 
  Farven er en skøn og rolig farve, som jeg havde i mit køkken/Alrum for 10-12 år siden 🙂

  God dag – Kram fra Lene

  17/12/2014
 • Ja! Har allerede en Dior læbestift i den farve. Dejlig ‘neutral…
  Hey, så er jeg jo ‘first-mover’ 😉

  17/12/2014
 • Jytte

  Åh hvor dejligt! Jeg ved den klæder mig og jeg skal straks begynde at se efter den!

  17/12/2014
 • Anette Ninon

  Jeg siger nej.

  17/12/2014
 • Metteline Rasmussen

  Det er en fed farve som minder mig om lange nederdele, Dr Martens og for mørk lipliner i 90’erne! Jeg ku godt 😀

  17/12/2014
 • Pernille Sparsø

  Uh du er tidligt ude her til morgen Anette 😉
  Super flot farve! Tænker blot den kan være lidt af en udfordring hvis man har smalle læber. Mørk gør jo mindre. Kunne du ikke komme med et indlæg om hvordan læber optisk kan gøres større og samtidigt undgå at læbestiften løber ned i de små rynker (læs hønserøv!!)
  Dejlig dag til dig!

  17/12/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.