Arjjjj nu stopper du med det pandehår

Sådan lød det i en mail efter det her indslag. “Prøver du måske at skjule, at du er un-Botoxed?”, fortsatte afsenderen, som dog er en ven af de særlig kærlige…og ja, ærlige slags. Så det er okay. Måske er det også for tungt, det pandehår.

I hvert fald er det umoderne. For kig lige nærmere på billedet herover, som flasher to af de absolut største tendenser lige i øjeblikket: 1) smukt, glat hår med klassisk midterskilning og 2) brede, maskuline statement-stærke bryn.

Se dog bort fra glimmer-blingblingeriet på øjnene. For dét skal vi væk fra. Jeg er med på brynene, men pandehåret altså …det er en anden historie. For jo, det er smukt med den midterskilning til rigtig mange. Bare ikke mig. Jeg får ubehagelige flash backs til 7. klasse, hvor jeg en gang blevet grinet ud af klassen. Netop på grund af en midterskilning, der var holdt stramt på plads med grumme hårnåle. Jamen den slags sætter sig.

SNUP TIPPET: Hvis du er tilmeldt Beautyspace-nyhedsboostet, så kigger du måske med i serien af hotte hudtrick. Ellers er det muligt at hooke sig op i øverste højre hjørne på bloggen. Og så har jeg lovet Kristina og Sofie at lægge linket ud til dealen på bog & godter. Det kommer her. 

Øhhh, hvad synes du? Skal jeg droppe det tunge pandehår?

FOTO: Chanel AW2013-2014

@Beautyspace på INSTAGRAM

26/06/2013
Ellen Hillingsøs læbeguf
28/06/2013
Dét mener du ikke, Ole!

Kommentarer

 • @ Beam – bliver sendt i dag! Glæd dig og husk bare 2 dråber af EGF er nok.

  @ Anja og Dorte D – godt så, jeg nyder det og ser stort på det med moden.

  Mange hilsner Anette

  29/06/2013
 • DorteD

  Du er heldig, at du kan have pandehår, det kan jeg ikke! Jeg har en giga hvirvl der kommer i spil, hvis jeg prøvede at få pandehår! Sååå nyd det!

  28/06/2013
 • Anja

  Jeg er godt nok fløjtende lige glad om det er moderne eller ej. Syntes der er meget mere stil over det tunge pandehår, mens pigerne på billedet får mig til at tænke på skolepiger.

  Jeg gjorde det ikke – har også pandehår – og det holder 🙂

  28/06/2013
 • Jeg har aldrig haft pandehår (mener jeg). Måske da jeg havde fået mine “smarte” permanentkrøller i 8.klasse for mange år siden. Hmmm..

  Jeg glæder mig til at modtage min “hudgufspakke” (minus bogen som jeg selvfølgelig allerede har). God weekend søde Anette. Synes du er ret pæn som du er.

  28/06/2013
 • @ Kirsten V, Anette W og Marie R – tak, og jeg holder mig til jer så.

  @ Dorte D – ‘Spiffet op’ – se det er jo et nyt ord.

  @ C – Åh ja, han spotter stadig de bedste. Nu og for 2 år siden.

  @ Marianne – Æg og lakrids? Du mener det ?

  @ Sanna – Du er sød! Sideskilning er jo også meget i vælten pt – men dog svinges den lige lidt længere ud på sidefløjen. Lægger nogle billeder op snart fra catwalken…så kan vi diskutere.

  @ Elise – flødeboller er ALTID godt.

  @ Gitte S – haha…ja kitsch or not.

  @ Sommer – HØRT. Elsker det citat. Og det er så rigtigt. Komfortable mennesker stråler på en anden måde.

  @ Jo’s – Og jeg spørger ALTID dig.

  @ Helene – jeg er på samme hold.

  @ Heidi – Hurra for Gun-Britt.

  @ Rikke – Har du prøvet? Ja, selv kan jeg dårligt prøve fordi mit pandehår er kort.

  @ Anette J – Det lyder til, du har en rigtig god frisør.

  @ Sanne – Jeg vil videresende alle de gode gardin-kommentarer til ham bag mailen nu, tror jeg.

  Stor hilsen Anette

  28/06/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Birgitte – meget prof! Og jeg synes, der er korthårs-hype allevegne.

  @ Mette G – mange tak og hvor er jeg glad for, at den guide falder i god jord.

  @ Henriette – so true.

  @ Marina – jamen godt så. Tænk at man bare kan spørge herinde, og så kommer der de bedste svar. Men gad vide om alle nu også er HELT ærlige ;o)

  @ C – haha, ja det var jo sådan de havde håret i Fiskerne. Det havde jeg glemt.

  @ Henriette L – uha med det voks.

  Stor hilsen Anette

  28/06/2013
 • Kirsten V Nielsen

  Hvis jeg var dig, slap jeg ikke pandehåret. Det klær dig RIGTIG GODT. 🙂

  28/06/2013
 • Marie Rasmussen

  Don´t do it !
  Så hot er de der midterskilninger altså heller ikke …

  27/06/2013
 • Anette Waaben

  Midterskilning duer bare ikke for alle og du er smuk med dit pandehår, Anette

  27/06/2013
 • Dorte Daugaard

  Jeg er vild med dit tunge pandehår!!
  Har faktisk selv overvejet at få et lignende, da jeg trænger til at blive spiffet lidt op, men gerne vil beholde mit lange hår 🙂
  Keep it!!

  27/06/2013
 • Kirsten V Nielsen

  Har det som dig med midterskilning ! Ubehagelige flash backs.

  Ville ønske at pandehår klædte mig.
  🙂

  27/06/2013
 • C

  Apropos bangs – her er én mere (foruden dig, Anette), som bare ser for lækker ud med pandehår:
  http://www.thesartorialist.com/photos/on-the-street-telfair-square-savannah/
  Billedet er ganske vist et par år gammelt, men det er stadig noget af det lækreste hår, jeg nogensinde har set! 🙂

  27/06/2013
 • Sanna

  Nej! Du er smuk med pandehår, på den dér Pernille Rosendahl’ske måde. Pandehår er svært, at have med at gøre, men du ser altid tjekket ud. Jeg synes, pandehår klasker så nemt 🙁 Har det også virkelig, virkelig svært med midterskilning!!! Med min høje pande uheldigt kombineret med æblekinder er det bare et no go! Få kan bære det. Synes de fleste får et sådan lidt barnligt udtryk – ikke at forveksle med ungdommeligt. Sideskilning synes jeg klæder de fleste.

  27/06/2013
 • Sommer

  Har selv i årevis måttet afværge folk/frisører der havde rasende trang til at gemme min høje pande under et pandehår med tilhørende page “hakket af ved kanterne med en skarpslebet spade – ihhh, hvor vil det klææde dig”

  nej tak!!

  Synes det er skønt at kunne lave en tilbageskrabet hestehale til yoga og andre lejligheder – fordi det nu er sådan jaj har det skønnest i panden – og det må da være det der tæller Anette.

  ‘Do as you like and love’ – fordi mennesker der er komfortable i deres eget skind/outfit, er nu engang dejligt ustressende at være sammen med.

  Det der Gunbritt citat har lige fået mig til at beslutte, at jeg fra nu af og til jeg går i graven KUN får studset spidser! 😉

  27/06/2013
 • Helene

  Ja jeg bibeholder altså også mit pandehår, trendy eller ej fordi det bare passer bedst til mig og mit tynde skandinaviske hår…

  27/06/2013
 • Midterskilning er bestemt ikke for alle, inklusiv mig selv.. bliver bare for hippie agtigt. Pandehår kan tilgengæld indramme og fremhæve ansigtet.. trendy eller ej, så synes skal man hellere følge det der klæder én frem for en trend.. Og jeg synes pandehår så klædeligt til dig og hvis du trænger til noget nyt… så er der pandehår på 117 måder… hvis du altså spørger mig ; )))

  27/06/2013
 • Elise Søgaard

  Jeg er også helt enig i at du skal bare holde den frisure du har det bedst med – hårmode er nærmest umulig at følge synes jeg – da det jo er fuldstændig individuelt hvad hår man har! Og hvilket ansigt man har – og hvilken kombi af de ting der så fungerer for en…
  Jeg har sådan et flødebolle-rundt hoved (for at sige det sådan lige ud) og ligegyldig hvor meget jeg slanker resten af kroppen, så er der altså dømt runde kinder og sammen med en ikke så høj pande… Pandehår til mig ser helt mærkeligt ud til mig men det er jo helt tydeligt på dine billeder hvor fint det passer dit ansigt.

  Og super tak for hud-guf guide venter spændt det sidste trin 🙂
  Mvh
  Elise

  27/06/2013
 • susanne

  Du er smuk som du er 😉

  27/06/2013
 • Gitte Salling

  Hvor er det rart at der er nogen der går MOD strømmen

  27/06/2013
 • Bare en kommentar til Jettes historie på hudguf og minus sukker:
  Prøv lige en gang røræg med lakridspulver – det dur!!!
  Godt for hud og hår OG for dig 🙂
  Bon appétit

  27/06/2013
 • CharlotteK

  Det der glimmer ved øjenvipperne ligner faktisk ret meget megasøvn i øjnene lige på billedet der.

  27/06/2013
 • CharlotteK

  Godt at du linkede til den pakke:-) Nu har jeg bestilt bog til ferien:-)

  27/06/2013
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Nej! Gør det ikke! Jeg kan heller ikke selv bære det dersens hår:D

  27/06/2013
 • Heidi

  Kære Anette. Jeg kan gode lide dit pandehår – har aldrig tænkt på det kunne være anderledes! Mener også GunBritt siger et kun er unge piger der kan have midterskilning 🙂
  Er virkelig glad for nyhedsboostet. Og for UNE lipgloss.
  Og sikke et tilbud med din bog og andre godter.

  27/06/2013
 • Det handler ikke kun om mode, men især også om hvad der klæ’r een. Min pande er ikke noget særligt, så den vil fortsat være gemt bag pandehår. “Gardinhår” bli’r aldrig mig. Jeg synes nu dit pandehår, på billedet, passer fint til dig. 🙂

  27/06/2013
 • Anette J

  Kender godt dit “problem”, for jeg har haft cirka samme frisure som dig.

  Jeg lod mit pandehår gro efter at min dygtige frisør gjorde mig opmærksom, at jo længere den lange del af håret bliver, jo større kontrast bliver der til pandehåret.

  Væk med de store kontraster, længere pandehår og skrå kanter ved ørene gjorde noget godt for mig.

  Selvom kvinderne på billedet ser skønne ud, er det nu også chikt ud med skilningen i siden.

  27/06/2013
 • Må nu sige jeg er meget glad for mine bangs! Har også grusomme billeder af langt pandehår slasket til siden klistret ind i voks. Med et lille sløjfespænde.. Yndigt!
  Blueeyedflower.blogspot.com

  27/06/2013
 • C

  Jeg er enig med Birgitte Bs prof. svar.. synes du skal gøre det, der fungerer bedst for dig! Selv er jeg en af dem, der aldrig hoppede med på pandehåret, fordi det slet ikke ville fungere til mit temperament; samtidig ville jeg dog også ligne et eller andet jomfrunalsk fruentimmer fra “Fiskerne”, hvis jeg laver midterskilning og stramt hår. Så langt/halvlangt med sideskilning og masser af rod og pjusk, så kan jeg være med. 😉

  27/06/2013
 • Nej nej nej, det klæder dig rigtig godt!

  27/06/2013
 • Henriette

  Jeg kan rigtigt godt lide din hårstil, og føler ligesom andre her, at man skal følge, hvad ens frisør siger, så er man på rette vej. Dette lært efter selv have bestemt hvordan jeg synes, at frisøren skulle klippe mig 🙂

  27/06/2013
 • Jeg (og andre) har stillet et par spørgsmål i indlægget ‘blandt de bedste’ – har du tid til svar? – ellers gemmer jeg det til et andet indlæg 🙂

  27/06/2013
 • MetteG.

  Jeg synes faktisk det klæder dig med det tunge pandehår men kan også godt lide dig uden:-)Jeg kan ikke selv bære pandehår og har i en million år (sådan føles det) haft midterskilning med glat hår helt som på billedet i dag (uden dog at sammenligne mig med billedet i øvrigt;-). Men nu er det så kort at det bare står op i luften – uanset hvad skal det væk fra panden.

  Og for øvrigt tak for en fantastisk hudguf-guide. Endnu engang kommer gode argumenter for at droppe det der sukker jeg er så afhængig af.

  27/06/2013
 • Jeg synes du skal gøre det, du synes er rigtigt for dig Anette 😉 var det ikke et meget prof. svar?
  Jeg hænger mig kun lidt i mode omkring hår. Går mest efter hvad jeg (og frisøren) synes ser godt ud til mig – og som passer til mit fine frizzy korte hår – og det er ikke så meget (suk)

  27/06/2013