fbpx

Årrrhhh den weekend, hva’?

Jeg håber din weekend har involveret bøger, solbriller og noget med at ligge på langs og nyde, at tøj er noget, man kan smide. Ditte fra The Food Club har skudt billedet og på eget initiativ sneget en vis bog med – måske fordi der er et kapitel om solens narrestreger. Hvis du vil have en gratis smagsprøve, så er der 20 sider HER.

Solen kaster efterhånden mange øgenavne af sig. Lige fra taberbrun til billigbrun og endda gammelbrun. Nu kræver det selvbeherskelse at begå sig under de stråler, der både kan kigge om hjørner og få huden til at huske hver eneste overdosis.  At solbade svarer nemlig til at køre i hyrevogn, hvor taxameteret tæller, og hver tur koster. Vi har alle en startkapital, hvor cellerne hæver på solkontoen for hver tur, men hvor meget der står på din og min konto aner ingen. Men sikkert er det, at ethvert stykke med brændt bart ender i en form for regning. At booste cellernes modstandskraft med beskyttelse er derfor ikke bare en god idé, men også reel selvforsikring.

SNUP TIPPET: Mange har spurgt, om SPF 15 har samme styrke i en dagcreme som i en solcreme. Svaret er ja. For SPF er SPF, uanset hvor den optræder. Forskellen er, at der i en dagcreme ofte er flere plejende ingredienser. I en decideret solcreme giver det derimod god mening at fylde mest op med SPF og ekstra beskyttende antioxidanter. Husk også, at UV-stråler kan kravle om hjørner. De kan bøjes mere end synligt lys og derved nå dig – også under parasollen. Tjek på UVA og UVB beskyttelse (for det er især UVA, der gør huden gammel) plus  top trendy sololie (og andre vanvittig gode solcremer) vender vi tilbage til sidst på ugen.

NB: Lige nu skrubber jeg kroppen blidt med Origins fine og forfriskende GinZing Scrub Cleanser, for jeg er ved at bygge en glød op til DANISH BEAUTY AWARD i morgen. Tjek i øvrigt min beauty countdown på Instagram @Beautyspace. Hvis du har lyst og tid.

25/04/2014
Opskriften
28/04/2014
Hun prioriterer toppen til Danish Beauty Award

Kommentarer

 • CharlotteK

  Hi hi, nej det ville jeg nok ikke lige anbefale, så:-)

  02/05/2014
 • Helle Andersen

  Hej Anette
  Vil bare lige sige at jeg ønsker mig nogle gode billeder fra DBA, vil så gerne se jer alle i fuld styling, ville ønske jeg kunne være fluen på væggen. Kh Helle

  28/04/2014
 • Ingen bøger og stråhat til mig, men derimod en lang tur på motorcykel med indbygget frokost og eftermiddagslatte, ahhh! 🙂

  28/04/2014
 • Maria

  Jeg har sart hud er har af samme grund været fanatisk med solfaktor i mange år. Efter at jeg to gange i løbet af et par år fik konstateret d-vitamin mangel, har jeg ændret holdning. 20 min. uden solfaktor i ansigtet og på armene giver det d-vitamin, vi skal bruge, og som det er vigtigt vi får. Derfor: beskyt jer men vær ikke fantatiske.

  28/04/2014
 • CharlotteK

  Virker bronzing powder med spf ligeså godt som creme?

  28/04/2014
 • jane weiss

  Den flotteste gyldne fave jeg nogensinde har haft, var da jeg var i turkiet og startede med en ægte hamman og selvfølgelig efterfølgende høj solfaktor. Aldrig har min hud været så meget babyblød.

  28/04/2014
 • christina

  Lader op til glød lyder lækkert 😉 den der ginzing skrub er den til ansigt el kan den også bruges på kroppen ? Kram

  28/04/2014
 • Har købt ny ansigtscreme med SPF 15, men nu er det jeg kommer i tvivl. Jeg tager den på om morgenen (efter serum) – holder den så stadig når jeg sidder på altanen til aftensmaden? Hvor længe kan man regne med at SPF holder? Jeg vil hellere give huden lidt solcreme efterfølgende end at smøre mig ind i den 2 gange om dagen 😉

  28/04/2014
 • Marie Rasmussen

  Er lige vendt tilbage på arbejde efter 11 dages dejlig ferie. Første kommentarer fra kollegaerne var “Sig mig, har du slet ikke været ude i solen”? … Sandt at sige er, at jeg faktisk ikke har været andet …. men nu bruger jeg faktor 30 hver dag – hver gang!
  Mere info om sol – cremer – olier m.v. hit med dem – er klar til at få mere brugbar info 🙂

  P.S. Gider ikke Intagram – bruger alt for meget tid online i forvejen. Men for dylan Anette, du lokker altså – ved ikke om jeg kan blive ved med at stå imod 😉

  28/04/2014
 • Mia

  Fedt indlæg! Har dog et tvivlsspørgsmål – jeg er temmelig sikker på, at jeg engang har fået at vide at man ikke kan bruge dagcreme i stedet for solcreme. Faktoren skulle være det samme, men mængden man putter på og holdbarheden skulle ikke kunne sammenlignes med solcreme:)?
  Jeg er en af dem der har mærket konsekvenserne af solen og ville synes at det var smadder ærgerligt hvis folk gik rundt og troede at de var rigtig beskyttede.

  God dag 🙂

  28/04/2014