Astronaut-spa

Alt er ikke ren velvære som på billedet her...

Alt er ikke ren velvære som på billedet her...

Hvis du kommer forbi Helle Thorups spa i Århus eller København, skal du ikke kun forvente ren velvære. Med hjælp fra specielt high-tech udstyr er det muligt at få den hensynsløse sandhed om din hud – endda med et kig ind i fremtiden. Her får du et klip fra min tur i maskineriet:
”Skal ansigtet derind?,” spørger jeg ved synet af den astronautlignende hjelm i størrelse X-large. Og svaret er ja. Kosmetolog Helle Thorup har investeret i et højteknologisk spion-agtigt hudanalyse-apparatur. Og det er ikke så lidt, der afsløres herinde i rummet. Målet er at give udtrykket ’hudløs ærlig’ konkret mening, for ved at blotlægge sit sande ansigt får du til gengæld hudekspertens bud på en målrettet behandling – med udgangspunkt i teknikkens dom.
”Luk endelig øjnene” anbefaler Helle Thorup, da Visia-scanneren – som er det officielle navn – sætter i gang, analyserer og tager bevisførende billeder af den slags, der ikke vil egne sig som profilbillede på Facebook. Det tager få minutter at sammenfatte, hvad huden i årtier har været udsat for. Resultatet inddeles i fire feedback-kategorier: rynker, hudoverfladens tilstand, porernes status og endelig ”spots”, som er en blanding af akne-ar, fregner og solskader. Et udfald på 100 procent er kun muligt for babyer, fortæller Helle Thorup og kalder 50 procent for ”halvskidt” og konkluderer, at alt mellem 50 og 100 er værd at glæde sig over. Så med pæne scoringer på både rynker, porer og den blandede pose ’spots’ er der grund til at smile i mit tilfælde, hvorimod hudens overfladekvalitet ligger på sølle 20 procent. Altså under halvdelen af halvskidt.

SNUP TIPPET: Analysen er gratis – du skal blot bestille tid og afsætte ca. 15 minutter. Og så er det sjovt at følge op fire til seks uger senere, og tjekke om det du evt. har ændret, virker. I mit tilfælde skulle der en såkaldt ’hudbarriere-lås’ til (som altså fås på tube til overkommelig pris). Se mere på www.hellethorup.dk

 

26/10/2009
Makeuppens frontløbere
28/10/2009
Beauty der batter

Kommentarer

 • Joan

  Det skal prøves!

  27/10/2009
 • Trine

  Får man så gode råd med hjem, som man kan følge? Hvordan kan de gøre det gratis?

  27/10/2009
 • Esther

  Uh det turde jeg ikke løbe an på … ville nok komme i Guiness Rekordbog med en sølle 5’er hvis jeg var heldig.

  27/10/2009

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.