Balenciaga vinder over vitaminerne

Charlotte Gainsboug er ansigt for Balenciaga Paris

Charlotte Gainsboug er ansigt for Balenciaga Paris

Sorry – jeg ved godt, at beautyspace.dk befinder sig midt i et vitamin-tema, MEN der kom noget flyvende på tværs fra Paris. Min håndryg har i den anledning siddet fast under næsen de sidste mange timer siden DHL-manden afleverede en parfume, jeg har ventet SÅ længe på. Faktisk var forventningerne helt deroppe under tagpladerne, hvor jeg var nervøs for at blive skuffet. Tænk hvis al hypen, alle forudsigelserne, alle de kloge hoveder tog fejl. Men hurra for at de ikke gjorde. For jo, der er (mange) dufte, men nu er der også Balenciagas…den nye vel at mærke. Og jeg kan stadig ikke få hånden ned.

Hvordan dufter den så? For mig er førstehåndsindtrykket luftigt, men hurtigt afbrudt af violer, der spoler tiden tilbage til barndommens badeværelse, som altid blev efterladt i en elegant, sød duftsky, når min mor skulle i byen. Mos og peber sørger heldigvis for, at det søde ikke får overtaget, og Balenciagas Nicolas Ghesquiere har sørget for, at dråberne har den kant, der åbner nye døre.

SNUP TENDENSEN: Du kan for ca. 600 kr. få fat i duften fra februar måned (flere detaljer følger her på bloggen)

Balenciaga Paris (Foto: AKP, hvis du skulle være i tvivl)

Balenciaga Paris (Foto: AKP, hvis du skulle være i tvivl)

28/12/2009
Vitaminboom
01/01/2010
Forskønnende nytårskur(sus)

Kommentarer

 • Kære Anette,
  Jeg ønsker dig et fredeligt, glædeligt og lykkebringende nytår.
  Kærligst, Mette

  31/12/2009
 • Rigtig glædelig nytår, Anette. Håber, lykken må tilsmile dig og din familie i 2010.

  31/12/2009
 • Af ren nysgerrighed, eller som en lille udfordring – Har du én duft du foretrækker frem for alle andre og én du varmt kan anbefale hvis man er til de lette, friske sager?

  29/12/2009
  • Anette Kristine Poulsen

   @til frk. Garsdal => det kan du tro, jeg har, men det er svært bare at nævne én, fordi jeg bliver træt af at bruge den samme…og derfor er jeg tilhænger af duftgarderober, hvor det er fint bare med små størrelser. I den lette, friske afdeling har jeg to favoritter, som er Cerruti 1881 (fordi den minder mig om sommer og rygsæk på New Zealand) og Prada Infusion (fordi der er en uimodståelig snert af knasende rene, hvide lagner i den duft). Hvilken duft er du vild med – og hvorfor? kh Anette

   29/12/2009
 • Send gerne lidt duft gennem cyberspace, Anette:)

  29/12/2009
  • Anette Kristine Poulsen

   Jeg skal nok finde ud af et eller andet, Linda, for denne her SKAL duftes ;o)

   29/12/2009
 • Den glæder jeg mig også vildt til at dufte! Se bare her: http://www.hyldebrandt.dk/#post28

  29/12/2009
  • Anette Kristine Poulsen

   Det kan jeg godt forstå, Mikkel – og husker absolut dit cool indlæg ;o) A

   29/12/2009