Bange for røde læber?

Piece of cake, tænker du, mens andre råber om hjælp. Selv hører jeg til den sidste kategori, når det gælder rød læbestift – fordi det hurtigt bliver munden, der kommer spankulerende med mig og ikke omvendt. Men der er to, nej tre tips, der har hjulpet mig gevaldigt, når det gælder rød læbestift. Dem får du her:

 • Banalt, men altså: Gå i prøverummet og få farven på egen mund, før du køber
 • De blårøds-kølige er bedst til gylden Jennifer Lopez-hud, mens de fleste af os kolde nordboere er kønnest i selskab med eksempelvis Chanels varmrøde bud på billedet.
 • Mat rød kan være flot, men også farlig, fordi munden hurtigt kommer til at ligne en tør streg. De cremede læbestifter holder længe, hvis du tegner hele munden op med læbeblyant. Endelig ikke bare kanten, for et par timer inde i festmiddagen har de fleste spist læbestiften, og så sidder man der og ser latterlig ud med en optegnet ring omkring munden.

SNUP TIPPET: er der storstilet gave-slutspurt på Beautyspace. Det hele foregår i weekenden på Instagrams @beautyspace plus på bloggen ved at være koblet op her eller her, hvor vinderne konsekvent trækkes fra.

NB: Jeg har et ekstra, og meget budgetvenligt, verdensklasse-bud på røde læber coming up på Instagram

FOTO: MAC

18/12/2014
Sandheden om rens
20/12/2014
Vind hele pakken

Kommentarer

 • 1000 tak for dejlige kommentarer. Og ikke mindst super tips.

  @ Birgitte B – Ha. Godt udtryk med ‘nemme farver’…ved præcis, hvad du mener.

  @ JV – Du skal lige se på Instagram i løbet af i dag, hvis du har mulighed.

  @ Mariannegylding – I know. Og faktisk har jeg ikke et tip til det med tænderne. Måske er der andre, der har?

  @ Helle – Chanels er i farven flamboyante, MAC er audacious og Dior er farven Zienna Red.

  Stor hilsen Anette

  @ Lærke – Det er faktisk omvendt, men hey der er ingen regler-regler. Så prøv, hvad du synes bedst om.

  @ Charlotte K – Dagens bedste grin. Tak.

  @ Pernille S – Fuldstændig korrekt.

  22/12/2014
 • camilla

  Røde læber kan være så flot,er glad for Mac,der er altid en farve der passer

  21/12/2014
 • Mit store problem er : rødt læbestift på tænderne- det ser sgu ikke fedt ud, så derfor bruger jeg mest de lyse, beige, nude farver, det ser knap så fjollet ud på fortænderne 😉
  Men min 12 årige Sofie har så smuk en mund og bruger RØD læbestift når der er fest, men en mat en, for den holder bedre og er ikke så “vulgær” når man nu kun er 12.

  20/12/2014
 • Helle

  Kære Anette tak for de gode og brugbare råd. God weekend til alle.

  20/12/2014
 • 1000 tak for jeres kommentarer. Jeg vender tilbage INDEN det bliver jul ;o)

  20/12/2014
 • Nanna Olin

  Hej Anette. Hvis nu man er én af vinderne af REN-konkurrencen, hvornår kan man så regne med at modtage den? Jeg har sendt mail med adresseoplysninger 🙂

  19/12/2014
 • Pernille Sparsø

  Tak Anette! Tror nu rød læbestift er lidt af en udfordring! Hvis jeg har forstået dig korrekt, skal man bruge læbeblyanten på hele læben og ikke kun kanten?
  Måske jeg skulle lade en makeupartist give it a try 😉
  God weekend!

  19/12/2014
 • Lis Marker

  Dejligt med lidt på læberne

  19/12/2014
 • Metteline Rasmussen

  Ups, Heat Wave fra NARS er fra deres Semi-Matte serie. Bare, hvis nogen skulle være interesseret. Den beskrives som orange-rød, men den er bestemt ikke orange; bare virkelig flot, klar rød 🙂

  19/12/2014
 • Metteline Rasmussen

  Jeg er meget til rød læbestift; min favorit er Nars Pure Matte i farven Heat Wave, som er knaldrød og mat og holder næsten evigt! Jeg kombinerer røde læber med neutrale øjne, altså kun mascara, ingen drama om øjnene. Og så en gennemsigtig lipliner til at holde farven på plads!
  En mere glossy rød (mere diskret, men kan opbygges) er Boheme fra Chanel 🙂

  19/12/2014
 • CharlotteK

  Fik engang dristet mig ud i at få rød læbestift på, hvorefter min 7-årige søn kiggede på mig og sagde: “Mor, du ligner faren fra “Far til fire”, da han var klædt ud som dame” – tag den!!! Så var jeg kureret for røde læber:-)

  19/12/2014
 • Vibe Kjaedegaard

  Jeg er bare så vild med røde læber 🙂 <3 Der er en rød til alle! <3

  19/12/2014
 • Ærligt troede jeg det var omvendt, med kolde nuancer til “kold”hud, og varme nuancer til “varm” hud?

  19/12/2014
 • Helle

  Du må gerne skrive, hvad farverne på de enkelte læbestifter hedder. På forhånd tak og god jul.

  19/12/2014
 • lene

  Jeg har lige begyndt at bruge en som hedder serial dater fra Sephoras glossy lipstick, den er fin men jeg tager den meget forsigtigt på og øver mig skridt for skridt til at skrue op for det røde… Det er lidt vovet med rød-rødt synes jeg!

  19/12/2014
 • Æææælsker røde læber, men er meget selektiv med farverne, har købt en del som ikke duede, for de skal netop prøves på. Rigtig go’ weekend, smukke. 🙂

  19/12/2014
 • JV

  Gad godt at ramme den rigtige farve til mig, der er bleg.

  God jul til alle Beauties.

  19/12/2014
 • Jeg ser faktisk meget pæn ud med røde læber (make-up artist lavede det på mig, dengang jeg skulle på tv), men da det tager tid, så holder jeg mig til de ‘nemme’ farver. Overvejer dog om et af mine nytårsforsætter skal være at gå mere med læbestift 🙂

  19/12/2014