Bare hans stemme er nok

Beautyspace hænger ud i sommerlandet ved at invitere en cool samling sommergæster på bloggen OG tippe om de bedste skønhedsdestinationer…sådan worldwide. Samtidig nyder jeg livet i hængekøjen og har booket lidt blogsitteri, så tilgiv længere svartider.

Jeg ved det godt. Alt det med Hellerup-uge og Skagen-snobberi. Det ændrer bare ikke på, at Vesterhavet (også helt deroppe) er det bedste, og at du på Ruths Hotel kan nyde en helt særlig skønhed. Fra på onsdag her i uge 30 gæster en særlig zen-mester det hypede Skagens-hotel. Og han er helt speciel, fordi alene hans stemme virker healende. I hvert fald på mig.  Jeg ku’ lytte til ham i dagevis. Og helst liggende.  Henrik Daniel Gaardsdal er hudspecialist og global ambassadør for Själ – du ved, hudplejemærket der forener vestens bioteknologi med østens visdomme. Han rejser verden tynd, holder foredrag og underviser i Själ. Herhjemme har han en lille håndfuld stamkunder, som nyder godt at hans sans for zen og healende hænder. Se mere på renanne.dk, sjalskincare.com og ikke mindst densyvendehimmel.com, som står for alle spa-behandlingerne på Ruths. Hvis du i næste uge er på de nordlige kanter, så sørg for at få mødt ham Henrik – one way or the other. Onsdag, torsdag og fredag er han der, og nej, ikke for at holde ferie.

SNUP TIPPET: Lykkeposerne gik til: ’C’, Anna Evans, Helle Kruse, Pernille Sparsø, Kirsten Mechlenburg, Henriette Larsen, Sus Bruun, Marianne Nygaard Larsen, Louise Christensen og Belinda Jallov. Send fluks jeres adresser til open-mind@mail.dk, og I får skønhedslykke retur. Vil du være med i ny omgang lykkehjul, så hold dig til på Bloglovin‘, hvor følgerne får besked blandt de første.

@Beautyspace på INSTAGRAM

19/07/2013
Bogen du bliver mæt og ekstra pæn af
22/07/2013
Mød to af bloglands lækreste madammer

Kommentarer

 • Gitte Salling

  Hva søren, min kommentar vil bare ikke på..

  21/07/2013
 • Gitte Salling

  Uuppps det kom vist ikke med i første omgang. Jeg kommenterede:

  21/07/2013
 • Helle

  1000tak;0)

  21/07/2013
 • Pernille Sparsø

  Ih så heldig jeg er! Tak Anette fordi jeg er den heldige vinder af en lykkepose. Spændt på at se indholdet!
  Ja Skagen er skøn. Kan varmt anbefale den dejlige salat med and i Rutths Hotel’s brasserie;-)

  20/07/2013
 • frederikke

  Nordjylland er min barndomsegn. Skagen er nu også skøn uden for sæson. Det lyder dog stærkt attraktivt med healende hænder, og mandens hud ser dælme saftspændt ud. noget kan han!

  20/07/2013
 • @ Henriette og C – stort tillykke til jer begge.

  Mange hilsner Anette

  20/07/2013
 • Henriette

  Tak!! Glæder mig til at åbne lykkeposer!! Vi håber på en Skagenstur snart!!

  20/07/2013
 • C

  NØJ, hvor er jeg heldig! SÅ spændt på, hvad der er i posen! :)) Meget passende skal jeg til Hellerup et par dage i næste uge.. regner jo med, at der er god plads, nu hvor de “indfødte” er draget til Skagen, haha! Hmm.. må nok erkende, at jeg er tilbøjelig til at give Sanne ret mht. hudspecialisten! 😐

  20/07/2013
 • @ Daniela – DU er nu selv helt i samme liga.

  @ Gitte Salling – Hvad mon du siger?

  @ Sus Bruun – stort tillykke.

  @ Sommer – jahhh, men jeg vil nu tage lidt rundt og se på de andre have også.

  Stor hilsen Anette

  20/07/2013
 • Henrik er en af de få udvalgte som får lov at røre min hud 🙂

  20/07/2013
 • Sommer

  Jeps – der er ét rigtig hav –
  Vesterhawet!

  Var dog i vens nyerhvervede sommerhus Ved Strøby Egede igår – der kunne man også HØRE havet i haven – og se solnedgang i vest…..det lugter da lidt af fisk…;-)

  20/07/2013
 • sus bruun

  jubiii..jeg vinder ellers aldrig..spændende hvad der er i de lykkeposer..
  Og jeg kommer desværre først til skagen efter fredag….
  God sommer..

  20/07/2013
 • Gitte Salling
  20/07/2013

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.