Basic stuff og 24 timer til den store dag…

ligefragaden1

Det er ikke første gang, Ida er på bloggen – og nu lander hun her igen, fordi billederne passer godt til Maria, som har bedt mig tippe om god basismakeup. Bryyyyyyyyn. Kan du se det? De er så fine, at makeup-artisten faktisk ikke har rørt dem, og sammenligner du med Lotte fra i går, kan du se, at brynet stopper, hvor det skal. Ikke nogen dyppende bue ude ved tindingen. Som det første er huden fugtmættet med ansigtscreme og toppet med solbeskyttelse. Hvis du vil lægge makeup, er det værd at vente 20 minutter, så det hele ikke sejler rundt i et glat ansigt (spis morgenmad, læs avisen eller hvad du nu gør om morgenen).

Mit bud på gode basisting (og ja, læbestiften er en anden end den, du ser på Ida):  

origins

Origins VitaZing SPF15 Energy-boosting moisturizer er et produkt, jeg ikke kan slippe. Det er den mest underspillede farvede dagcreme, jeg nogensinde har prøvet. Den kalder sig ikke engang farvet dagcreme (derfor også smart til mænd), men gør en diskret og alligevel tydelig udjævnende forskel på huden. Afhængig af hudtype kan du måske undvære dagcreme under.

Mirenesse Mascara og en god eyeliner (MAC, Jane Iredale og Bare Minerals er sikre valg, men afprøv altid om hårdheden passer dig)

En læbestift i en farve som du også i en hurtig vending kan bruge som blush.

Foundation – jeg er vild med både Vichy Aera Teint Pure og Bourjois’ Healthy Mix, fordi kvaliteten på dem begge er ypperlig i forhold til prisen (vælg dog enten farvet dagcreme el. foundation).  

Øjenskygge…her lurede jeg, hvad Kenneth brugte for at få Idas smukke øjne, og det var Bobbi Browns skygger. 

NB1: Har du basis-favoritter? NB2: Jeg efterlyser en trængende bryn-model i Kbh (send foto og mail til completeme@completeme.dk) og NB3: I morgen er der big time fødselsdagsfest for hr. Henriksen på Beautyspace…selvfølgelig med gaver til dig. Hvis du er heldig.

Foto JPE, Makeup Kenneth A.

02/05/2011
Flotte Lotte – og et par opløftende ansigtstricks
04/05/2011
VIND en bid af fødselsdagsbarnet

Kommentarer

 • To af mine favoritter:
  Dr Hauscka har en concealer/dækstift-pen, som er rigtig god og dufter dejligt, udover den skulle være plejende for huden.
  Bruger Clinques Even Better Foundation, den giver også et meget fint og naturligt udtryk, evt blandet med lidt alm ansigtscreme.

  07/05/2011
 • Dagcremen står allerede på min ønskeliste 🙂 Den lyder lidt for god til at være sand 🙂

  06/05/2011
 • Åh sikken en masse dejlige ting det blev til… Er nok også mest hooked på den dagcreme – det lyder godt – og så skader det jo ikke med en jævn, pæn hud, bare fordi man står på en pløjemark… *s*

  Så mangler vi bare at lære, hvordan jeg kaster alle de dejlige ting i hovedet, så jeg ender med at ligne smukke Ida… 🙂

  Kram Maria

  04/05/2011
 • Skønt look, mit YNGLINGS sommer produkt, til et smukt basic look er helt klar Bobbi Browns EXTRA SPF 25 Tinted Moisturizing Balm, den giver en smuk glød til huden, reducere det røde og giver en rigtig god beskyttelse mod solen.
  I det hele taget er Bobbi rigtig god til at lave basic produkter der virker.

  04/05/2011
 • Nipuni Julie

  Jeg har beautyfavoritter som fx RudolphCare – Facial Oil og så har jeg den klassiske vaseline, den kan altså klare mange forskellige ting.

  04/05/2011
 • Min uundværlige favorit er helt klart LA BELLA DONNA mineral make-up linie.
  Et meget rent produkt uden fyldstoffer eller kemiske stoffer der kan optages i huden.
  Fantastisk success i USA på de fleste luksus spaer og kosmetiske klinikker.
  Er ved at blive introduceret i DK. Glæd jer!!!!
  http://www.labelladonna.com/shop/pages.php?pageid=10

  04/05/2011
 • Tine

  Morgen:
  Chanel dagcreme, MAC pudder, sisley eyeliner, false lashes mascara fra max factor og en nude læbestift fra armani.
  Aften:
  Alt tages af med Alt i en rens fra matas og går derefter i seng med clarins natcreme (-:

  03/05/2011
 • Har du dog ikke brug for en trængende bryn-model i det midtjyske?? Heldigvis har jeg været for syg til at bekymre mig helt vildt endnu, men det trænger sig på!!!
  Man skal ikke komme for tæt på tønden når man brænder haveaffald af!!!!! Før ønskede jeg mig kraftigere bryn – nu ønsker jeg mig både kraftigere og længere bryn! Eller måske bare bryn:-)

  Og Ole – hurra hurra hurra!!

  Og hurra for Vichy Aera Teint! Jeg skifter aldrig!

  03/05/2011
 • Jess

  Åh, hvor er det da godt med en blogpost om basis-produkter :o)

  03/05/2011
 • Marie G

  Labert look – det skal kopieres! Mine hverdagsfavoritter er lidt concealer (plejer at bruge ‘Nilens Jord’, men prøver ‘Ink’ i øjeblikket og er faktisk godt tilfreds + mascara fra Clarins + cremerouge fra YSL (virkelig god og naturlig, let at bruge og fin på læberne også) + lidt læbepomade, er pt ret vild med Badeanstaltens forfriskende salve, der giver god fugt og fin glans. Derudover farver jeg mine bryn med permanent farve, så de er “kridtet op” til hver en tid.

  03/05/2011
 • Susanne Jensen

  Ja, så overvejer jeg også en ny dagcreme 😀

  03/05/2011
 • Diors øjenskygger, samt Diorshow mascara i sort.
  All mascaras fjerner fra Helena Rubinstein, svier ikke i øjnene og fjerner ALT! 🙂
  Chanel eller Dior Eyeliner, grå – sort eller brun.
  Essie og CND lakker og Out-the-door topcoat.
  Darphin ansigts og kropspleje ( Hydroform er FANTASTISK til kroppen!!!)
  Sidst, men bestemt ikke mindst : Shuemura vippebukker 🙂

  03/05/2011
 • Metteline

  Orv, hun er smuk 😀
  Mine basis-ting er Estee Lauders Advanced Night Repair serum og Helena Rubinsteins Lash Queen mascara + YSLs øjenbrynsblyant, som jeg supplerer med, når det er for længe siden, jeg har været forbi frisørens øjenbrynsspecialist..
  Glæder mig til fejring af Ole i morgen 😀

  03/05/2011
 • Trine

  Hvor er hun skøn. Mine basis favoritter er:
  Chanel vitalumiere aqua, en dejlig foundation som ikke ses, men udretter mirakler på min hud.
  Til læberne er det enten o-plump fra Smashbox eller lipplumper fra Jane Iredale.
  Til brynene er det 8 hour cream.
  Til øjnene er det p.t mascara fra Lancome, den næste i rækken er fra Shiseido, men er også fan af Miranesse.
  Vild med mineral øjenskygger fra i.d.
  Mangler en must have blush
  Til neglene er det Solar oil og lakker fra Essie. Er vild med farver og konsistens fra Chanels lakker, men kan ikke få dem til at holde…..

  Glæder mig også til at fejre Ole.

  03/05/2011
 • Jonna

  Jeg har lige haft fødselsdag og fik blandt andet en ny læbestift fra Annemarie Børling. men om den også kan bruges som blues ja det må jeg da prøve. Første gang jeg har noget af det mærke så glæder mig til at bruge den.

  03/05/2011
 • Ih hvor spændende! Du efterlyser en bryn-trængende! 🙂 Håber det bliver mig!

  03/05/2011
 • Lea

  Til hverdag skal det helst være let og naturligt, og til det er Tromborgs mineralpudder perfekt. Dertil en blush fra Rimmel, som er fundet til pengene, og giver en rigtig fin glød. Og til sidst Colossal mascara fra Maybelline.

  Til gengæld kunne jeg godt bruge et tip til en dagcreme med mere end faktor 15 til kombineret hud, da jeg snart skal arbejde udendørs. Jeg synes tit almindelig solcreme er for fed til ansigtet.

  03/05/2011
 • Louise

  Så var det nu, at jeg skulle bo i Kbh og ikke i smukke Middelfart, for jeg har bryn, der ville gøre enhver buskmand misundelig, og jeg er en sxxxx til at ordne dem selv 😀

  Jeg er til det minimalistiske, så min hud bliver hver morgen fodret med Juhldal FaceCream Moisturizing, Matas (den stribede) foundation, Niles jord bronzing powder blandet med en lysere (jeg har endnu ikke fundet den rigtige nuance uden at skulle blande) og så en streg mørk brun eyeliner (når det skal være vildt, er den grøn) og sort Mirenesse mascara.

  Jeg har aldrig være nogen ørn til det der med make up, men lidt er bedre end ingenting 😉

  03/05/2011
 • Salli

  Jeg er stor Bobby Brown Fan og så at der var en der efterlyste en solskinspudder uden glimmer – BB laver en rigtig god en, der er mat og holder meget længe, rigtig fin sammen med deres creme blush.

  Tror da også jeg vil kigge på den der farvede solcreme der har så mange “fans” her 😀

  03/05/2011
 • Gitte Salling

  Wow, hvor er hun da smuk. Den dagcreme er da vist et must 🙂
  Ha’ en dejlig dag.

  03/05/2011
 • Joan

  Jane Iredales pudder/foundation (den der Kenneth har anbefalet herigennem engang) DEN ER KONGE! Ville tage den med til en øde ø….tror jeg nok.

  03/05/2011
 • Skal i biografen med mine to drenge i eftermiddag – mon de har tålmodighed til et smut i Magasin efter Origins… Bliver i hvert fald fristet til at prøve den booster!

  03/05/2011
 • Pia

  Jeg kan ikke undvære min clarins eyeliner i lilla! Uha hvor jeg glæder mig til den konkurrence i morgen…….

  03/05/2011
 • kira

  Har benyttet min frokostpause til at tage et meget “fagligt” smut forbi min nærmeste Origins forhandler og kan tilføje at den enddog er meget drøj, så lidt rækker langt! hvilket retfærdiggør at den måske ikke er så stor!

  03/05/2011
 • Ps. Bemærk at cremen kan vindes på Cover i øjeblikket: http://www.cover.dk/beauty/vind-sommerens-creme-fra-origins

  03/05/2011
 • Uh, må prøve den creme! Origins laver sådan nogle lækre ting! Glæder mig til at fejre Mr. Henriksen i morgen, indtil da kunne det være at man skulle overveje at melde sig som brynmodel – mine er røget helt ud af form under opgaveskrivning.

  03/05/2011
 • Gitte Trier

  Er VILD med VitaZing.
  Den er nomineret til Danish Beauty Award i kategorien Årets Forbrugerprisen og man kan stemme på den ved at sende DBA10 til 1266. Stem, stem, stem…

  03/05/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  Ihhhhh tak for alle jeres fif og ‘prøvet & godkendt’ anbefalinger. Det er guld.
  @Kongemor – jeg har normal/tør hud og fugtmætter nok udover det sædvanlige: 1)olie 2)dagcreme 3)solcreme (spring 1 el. 2 over hvis behovet ikke er der). HVIS du skal solbade er makeup nok ikke aktuelt, men ellers ja, så er det fint med makeup ovenpå solcremen. Mht. negle må jeg også anbefale Herômes SOS-produkter (deres nail hardener er genial).
  @AnneGa – FACE Stockholm er ude med en en bronzer døbt Marseille (235 kr.), som er rigtig fin. Igen vil jeg også anbefale Jane Iredales bronzere.
  kh Anette

  03/05/2011
 • AnneGA

  Jeg står forresten også og mangler en god solpudder uden glimmer. Altså sådan en bronzer eller hvad det nu hedder;-) Kan I anbefale nogle?
  På forhånd tak!

  03/05/2011
 • AnneGA

  Jeg har snart fødselsdag og den creme fra Origins kommer helt sikkert på min ønskeseddel. Pt. bruger jeg Derma’s sollotion SPF 30 i ansigtet om morgenen istedet for dagcreme. Den er jeg ret begejstret for pga. konsistensen og prisen. Og selvfølgelig det faktum at den er svanemærket og astma-allergi mærket;-) Den kan godt få ens ansigt til at virke en smule fedtet, men da jeg ovenover bruger Bare Minerals pudderfoundation, gør det slet ingenting. Det er iøvrigt en pudder-foundation, jeg virkelig kan anbefale! Og den har faktisk også SPF 15 i sig. Men jeg har det lidt ambivalent med pudder-faktor. Altså, virker det virkelig? Også kun når man har et tyndt lag på?
  Min yndlings rouge vil jeg også lige reklamere for. Det er Nars’ fantastiske rouge i knaldhot pink, “desire” hedder den. Super god til sunde sommerkinder!

  03/05/2011
 • Sveta Broch

  Hej Anette!
  Hmmm Origins må jeg prøve næste gang….I er alle så begejstret for den, så der må være noget i det!
  Tips: Foundation fra Mineralogie er mega god, syntes jeg! Og HÅNDCREME PIGER! Der er så mange glemmer at pleje sine hænder og det er så tydeligt, når man står i kø i en supermarked. Jeg kan ikke lade være med at kigge. Min favorit er Lancome’s håndcreme: super god og fedter ikke.
  Tak for tippet.

  03/05/2011
 • Du lokker, Anette! Nu får jeg jo lyst til at kigge nærmere på den dagcreme. 😉

  03/05/2011
 • Dorthe

  Wow for nogle lækre sager du disker op med Anette – har længe overvejet Bobbi Browns skygger, så nu skal det vist være.
  Mine basis-favoritter er Youngblood Mineral Foundation, YSL’s Touche Éclat, Tromborgs Browfix, Chanel’s skygger og endelig; Ole Henriksens Herbal day Creme og Sheer Transformation om natten. Og gud hvor jeg glæder mig til i morgen – dén mand fortjener om nogen at blive hyldet!

  03/05/2011
 • Ømm det der med solcreme.
  Jeg er sådan en der altid går med solcreme. Så godt det lige kommer på banen. Skriver du at man godt kan lægge makeup oven på solcreme hvis bare man venter 20 min? og skal man lægge normal ansigtscreme under solcremen?
  Ps. har prøvet tromborgs lakker mod grimme negle, og synes mine negle ser lidt stærkere og pænere ud, håber de bliver endnu stærkere.

  03/05/2011
 • Jeg har efter råd herinde købt en læbestift (selv om det er over 10 år siden jeg sidst har gået med det). Den er fra Dior Addict og fantastisk fordi den også er utrolig fugtmættet.

  03/05/2011
 • Line

  Altså endnu en kommentar på bryn-snakken er jeg nødt til at komme med
  Jeg har i mange år brugt brynfarven “Hi-Brow Trio” fra mærket Trucco, der forhandles hos frisører. Jeg har naturligt meget mørke bryn men som de fleste andre, så har brynene aldrig den samme farve alle steder og derfor fylder jeg lidt farve på, hvor det trængerDen indeholder 3 forskellige farver, der kan bruges alt efter årstid og du har brug for max at købe 2 af dem HELE livet…… Ja jeg er ihvetfald stor fan

  03/05/2011
 • Jeg synes også den dagcreme lyder spændende, den kunne jeg godt tænke mig at prøve!

  03/05/2011
 • Anette J

  Tak for tippet med dagcremen fra Origins. Må prøves. Er allerede ret begejstret for den grønne avocadomaske fra Origins.
  Og bryn: jeg bruger en fixer-ting fra Jane Iredale. Den ligner en mascara og kan holde brynene på plads hele dagen på en naturlig måde. Den farver lidt. En must-have synes jeg.

  03/05/2011