fbpx

Be yourself. Everyone else is taken…

Det legendariske Oscar Wilde-citat bliver ikke ringere af at være flittigt brugt – bl.a. af forfatter Mike Robbins, som i weekenden fik mig til at tænke på især to, der har hørt efter i timen. Den ene er farveladeglade MAC, den anden Beth Ditto – amerikansk sanger og forfriskende, atypisk modedarling. Duoen er aktuel i et samarbejde med Ditto i front for en hær af sommegæve farver – masser af kobolt, Barbie-pink, sart gul, lilla, grå og fersken-nude – alt sammen til at få ansigtet i fra den 7. juni på MACs eget danske site.

Udover at eeeelske polka-prikker bekræfter Ditto-damen en livslang kærlighedsaffære med makeup: “Jeg er vild med muligheden for forandring, hvor netop makeup både kan gøre mig til prinsesse og klovn. Her er muligheden for at springe ud som sig selv på ny eller forklædt som en anden. Bare for en dag, 10 minutter eller resten af livet. Du kan gemme dig bag makeup eller bruge den som genvej til mere selvtillid.”

SNUP TIPPET: Hvis du er fristet af det med genvejen til at få fyldt ekstra op på selvtillidskontoen, så blænder BeautyspaceLIVE op for makeup-artist Kenneth Adelhardt. Og jo, det er ham, de fleste forelsker sig en smule i. Ham, der kan de tricks, der får dig til at gå fra OK til WOW. Makeup kan nemlig virke både opstrammende, foryngende og forfriskende, men boy, der er en hårfin balance, som han – tør jeg godt sige – er landets bedste til at lære fra sig. Derudover får du moi med de beauty-tendenser, der er værd at kende netop nu. Plus hudlægekloge ord fra professor Peter Bjerring og en goodiebag deluxe med øjenåbnere, frisk-hud-nu-løsninger, bedre søvn og ja – der er endda også noget til sexet hud i den goodiebag. Og til hænderne…og munden.

Tilmeldingen til Aarhus er lukket, men København den 4. juni får du serveret her.

18/05/2012
Noget om vindere og Berlinsk farvelak
23/05/2012
Høj med høj på

Kommentarer

 • er helt skudt og væk i denne lækre konkurrence som du køre med
  <3<3 Deler meget gerne med alle og håber så inderligt at være den heldige der vinder <3<3

  24/05/2012
 • Tinna

  Elsker bare det citat …og iøvrigt dine blogs – og meget fangende overskrifter, kan bare ikke lade være med at læse indholdet ;-))

  22/05/2012
 • Jeg synes, Beth er helt fantastisk 🙂 Hun er virkelig cool.
  Held og lykke med Århus 🙂 Jeg har desværre ikke mulighed for at møde op d.4, men jeg håber på at hilse på dig en anden gang 🙂

  22/05/2012
 • åhh jeg ville sådan ønske, at jeg kunne være med i Århus…. håber på næste gang 😉

  22/05/2012
 • Beth Ditto er så sej! Har lige fået den nyeste skive med The Gossip ind af døren så sent som i dag. Og hun ser SÅ cool ud på det cover. Så dem live engang hvor hun var iført stram, stram pink kjole og Louboutins. Så vildt!

  Vi ses i morgen! Jubiii, jeg glæder mig 🙂

  21/05/2012
 • Metteline

  Årh, skønne Beth 😀 Endelig en der forstår at os, med lidt for meget på sidebenene (og som helst vil bruge kagecreme som naturlig ‘filler’ 😀 ) ikke nødvendigvis har lyst til at gemme os væk i teltantræk fra ‘afdelingen for store piger’!
  Når det er sagt, så er jeg dog ikke selv polkaprik-typen men dog meget glad for farver!
  God fornøjelse i morgen – ved, I får en FEST 🙂

  21/05/2012
 • Marie Rasmussen

  Super sejt billede. Respekt for det. Mere af den slags modige damer …. !!! 🙂

  21/05/2012
 • Jeg synes hun er total sej og sådan lidt ” hold da op, måske hun ikke skulle spise den softice ” respekt blandet med forargelse. Og så synes jeg altså ikke kobolt blåt er pænt- been there- done that :-)). Og for faen hvor ville jeg gerne med imorgen.

  21/05/2012
 • CharlotteK

  Den gule farve er lige til at spise – kan ikke lade være med at tænke på bananis når jeg ser den – og glæder mig ustyrligt til i morgen!!! 🙂

  21/05/2012
 • Åh jo, har godt set den skønne Beth før, og hvor er det skønt, at ikke alle ligger under for de urimelige “skønheds”idealer, der hersker. Tror helt sikkert, at Beth er en modreaktion på dette hysteri. Og så kan jeg i øvrigt more mig ved tanken om, hvad ham den gamle Lagerfeld har at sige om denne skønhed, når man tænker på, at han mener Adele er “lidt for fed”? 😉 Hatten af for alle skønne kvinder i alle skønne størrelser! 🙂

  21/05/2012
 • FANTASTISK billede! Elsker det! 🙂

  21/05/2012
 • @ Anette: vi andre må nøjes at slave i mørke kontorer 😉

  21/05/2012
 • Louise

  Åhh ja, og den RO der indfinder sig når man ‘bare’ accepterer den man er… – tænk hvor kunne vi alle STRÅLE 🙂 God solskinsdag til alle!

  21/05/2012
 • Elsker denne overskrift— en klassiker!

  21/05/2012
 • Kan…. ikke… vente… til… d. 4. !!!!

  Huh – spænding, spænding

  21/05/2012
 • Mand hvor er det der sidste billede bare for sejt gjort – ENDELIG en fyldig kvinde på forsiden, og én der bare har selvtilliden til at gøre det.. KÆMPE RESPEKT fra mig 🙂 Også skønne make-up farver. Vil også gerne have så meget farve på i efterårs-og vintermånederne, da det hele har en tendens til at blive for mørkt og gråt for mig 😉

  21/05/2012
 • Fantastiske farver 🙂

  21/05/2012
 • Ghita

  Overskriften er altså et citat af Oscar Wilde 🙂

  21/05/2012