Beauty-banden

 

award2-copy1

Jeg kender en Hulebo, som elsker skønhedsprodukter. Virkelig sådan udover det sædvanlige. Hun spurgte i går, hvordan vi egentlig arbejder i Danish Beauty Award, og om det er fedt at sidde i juryen? Og jeps, det er det. Fordi. Med de her mennesker er det muligt at vende vrangen ud på emballager og indhold. De er med på at snakke creme i timevis, skippe frokosten og lad hårolie-tests komme i første række (og Huleboen ved, at den slags buddies kan være svære at finde). De er med på at diskutere dufte, konsistenser og farver i en lang uendelighed. Også når mødet er slut, og det må fortsætte på mail og mobil. Jamen hvordan vender, drejer og vurderer 13 skønhedsnørder så over 5000 produkter?, ville hun vide. Ved først at udfylde stakkevis af Excel-ark, hvor hvert produkt – eksempelvis dufte – vurderes individuelt af hver dommer på duft, målgruppe-appeal, emballage, flaske, design, om produktet lever op til det lovede, nyskabelse, innovation og bestseller-potentiale. Fru Anne-Dorte samler så alle vurderingerne, hvorefter diskussioner og brandtaler står på i nogle måneder. I øjeblikket arbejder vi på at få alle de nominerede produkter på plads.

SNUP TIPPET: Du kan også være med til at påvirke Danish Beauty Award, for en af de fornemmeste priser er Årets Forbrugerpris, som du kan stemme på her. Og nåååå jo, så er der også en lille Beautyspace-mini-konkurrence her i dag.  

10/03/2011
Gæsteblogger Julia Lahme om INDRE FORFÆNGELIGHED
13/03/2011
Fjerlet eller hvad?

Kommentarer

 • Linda Juul Petersen

  Tak for svar om Murad. Glæder mig til at læse artiklen – hvad hedder den, for jeg kan ikke lige finde den.
  Har du mon skrevet noget om permanent hårfjerning? Det går jeg nemlig også og overvejer, men kan se at der findes forskellige teknikker.

  13/03/2011
 • Eet indspark til Maria: det er ikke mineraler, du skal undgå, hvis du har problemer med uren hud – tror, du forveksler med mineralske olier, og det er en helt anden sag. Nogle mineraler har en velgørende, ligefrem helende effekt på huden, og mineralsk foundation siges faktisk at være direkte gavnligt mod urenheder. Så don’t you worry!
  KH Helle

  13/03/2011
 • Nipuni Julie

  Jeg kan slet ikke vente med DBA2011 🙂 Det er så fantastisk et award-show!

  13/03/2011
 • Anett

  Er spændt og glæde mig til at se, hvad I finder ud af 🙂

  13/03/2011
 • Pia

  Det ser godt ud! Men ja – det må være et stort arbejde og må da give de vildeste diskussioner??

  12/03/2011
 • Hej Anette
  Endnu et spørgsmål vedr den urene hud… Jeg er nu startet op på pillekur fra lægen, så det håber jeg selvfølgelig virker. MEN – sagen er, jeg kommer pludselig til at tænke på, om min foundation også kan være en af de medskyldige?
  Jeg har været på udgravning hele ugen, og derfor naturligvis ikke brugt makeup, men skulle til et arrangement den anden aften og lægger derfor foundation, som herhjemme er Youngbloods loose mineral foundation pudder-halløj – og jeg har brugt den i mange år og knuselsker den, fordi den er nem at arbejde med og giver et flot resultat. Men jeg kom pludselig til at tænke på, at jeg mener at have læst at man skal undgå produkter med mineraler (??) når man har tendens til uren hud – spænder jeg så i virkeligheden ben for mig selv?
  Håber du kan løse mysteriet!
  Kh Maria

  12/03/2011
 • sikke nogle knalddygtige mennesker, der sidder samlet rundt om bordet – og det ser helt hyggeligt ud:) jeg glæder mig til dba og de nominerede produkter.

  12/03/2011
 • @Linda – jeg synes Murad gør det mere end godt. Især fordi du kan få skræddersyet et program, der passer perfekt til din hud. Hvis du vælger at prøve, så spørg ind til hvilke produkter, der vil gøre mest og bed om prøver på resten (lad være med at købe alt fra A-Å). Jeg har et tips-mættet interview med Murad, som jeg lægger ud på bloggen under ARTIKLER. /Anette

  12/03/2011
 • Sine

  Ih hvor lyder det bare spændende, og sidder og vurdere alle de mange produkter. Men det må heller ikke være et let arbejde:-)

  12/03/2011
 • Susanne Jensen

  I ser ud til at have det super sjovt 🙂 Herlige bileder.

  11/03/2011
 • Hvordan det er at være dommer??? “Det er som at testamentere sin krop til videnskaben i levende live”. Altså, vi gør jo alt det, man IKKE skal: vi skifter produkter hver dag, vi blander på tværs af hudtyper, vi blander på tværs af kategorier… og så er det i øvrigt et enormt logistik-arbejde at få systematiseret selve testproceduren – få holdt styr på, HVAD der er testet, og hvor meget man mangler. Det kræver faktisk benhård disciplin! Og det er tidskrævende! Dertil: det er ikke nemt at få testet sig gennem så mange ting og sikre, at hvert eneste produkt får den opmærksomhed, det skal have. OG at man får taget højde for, at indtrykket af det ene produkt kan afhænge af, om det er testet lige efter et andet, og man måske derfor skal teste det igen i en anden sammenhæng. Så jo, det er skønt, sjovt…. og hårdt arbejde!

  11/03/2011
 • Jeg deler samme mening som Karin – I ser virkelig skønne ud ;D

  Og tak for en god blog!

  11/03/2011
 • Anne K

  Anette, du siger bare til, hvis I nogensinde får brug for et ekstra medlem i den Beauty-bande! 😉 Glæder mig til at se de nominerede produkter.. God weekend til jer alle!

  11/03/2011
 • Linda Juul Petersen

  Hej Anette! Har lige været ved kosmetolog, og har fået anbefalet Murads produkter. Hvad mener du om dem? Synes lige umiddelbart at de er lidt dyre, men måske er de pengene værd?

  11/03/2011
 • Lotte

  Dejlige billeder :o)

  11/03/2011
 • susanne

  kan man ikke konkurere om et par billetter ? til DBA

  11/03/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Lotte B – der sker faktisk det (skønne) i øjeblikket, at grønne mærker tilmelder sig i ‘almindelige’ kategorier. Dvs. langsomt begynder det at være noget selvfølgeligt at være hensynsfuld i forhold til enten miljø og mennesker. Jeg glæder mig meget til at vise dig en artikel, der handler om, at vi som kunder bliver mere og mere trætte af, når producenter slår sig op på uden-dit-dat-og-dut, for vi forventer, at de gør det ordentligt. kh Anette

  11/03/2011
 • AD

  Det er bare skønt 🙂

  11/03/2011
 • Dorthe

  Det må jo virkelig være drømme-beskæftigelsen at være en del af det panel, hvor man er omgivet så mange skønne produkter. I øvrigt er det herligt med lidt indsigt i selve processen – tak for det.

  11/03/2011
 • ejjj…du ved næsten hvad jeg vil skrive, Anette…jeg har været efter panellet før…kom nu med flere grønne priser…pls!! Ud med parfumerne…i hvert fald de creme og andre ting, hvor der er meget i…

  …men OK. Jeg stemmer sq alligevel…

  11/03/2011
 • Cecilia Brandenhoff

  I sandhed misundelig – ville elske at sidde i det panel… Skumle skumle – må finde ud af sådan noget i mit næste liv :-). Rigtig god weekend, Anette.

  11/03/2011
 • Det lyder som et unikt forum – og I ser skønne ud allesammen. God weekend og arbejdslyst lyder det til. kh karin

  11/03/2011