Beauty-banditterne fra Havneholmen

Okay, de vil ikke bryde sig om den betegnelse. Men de to her har en særlig hjerteplads hos mig. Long time skønhedsredaktør for Femina, Vibeke Nielsen, er ikke bare dygtig og har hud som en 14-årig, men kan også tale tysk i døgndrift, hvis skønhedsjobbet kræver det. Chefredaktør Camilla Kjems har sådan en glamour-casual stil, som jeg ved også ville klæ’ mig rigtig godt (hvis jeg ellers kunne finde ud af det). Og har hun lige fået indført mere hjerne og hjerte til det blad? I think so.

Jeg vil vide alt, hvad de to gør skønhedsmæssigt – og svarene får du her:

Det bedste ved dit job:

Vibeke: At have et job med så høj puls. Og at det stadig føles som juleaften efter 28 år i branchen at teste de nyheder, som dagligt finder vej til redaktionen. Der er så meget  iderigdom og innovation på skønhedsfronten – jeg kæmper dog med min kæreste om plads på badeværelseshylden. Han fatter ikke altid nødvendigheden.

Camilla: At jeg kan udfolde mange sider af mig selv: Jeg skal være kreativ, have indsigt i mennesker, være dygtig til at lede og turde tage fat i problemer og udfordringer. Alt det gør, at jeg bliver udfordret på mange forskellige fronter. Hver dag. Den største hurdle er, at jeg skal være meget social og udadvendt, når jeg i virkeligheden både er genert og lidt af en enspænder.

Lægger du skønhedslommer ind i en deadline-tung arbejdsdag?

Vibeke: Jeg får lavet negle på hænder og fødder hver 14 dag. Skal det gå hurtigt, redder Dennis Knudsens Hair Spray med Extreme hold mig på 2 sekunder, når håret klasker. Hovedet nedad, spray, og jeg er klar.

Camilla: Jeg går konsekvent i bad om aftenen, hvor jeg har bedre tid. I løbet af dagen når jeg højst at tage lidt på læberne eller neglene. Netop en flot læbestift eller fræk lak kan gøre hele forskellen, når man skal mande sig op til et vigtigt møde

Hvad er vigtigst for dig, hvis det skal gå hurtigt og du skal præsentabel?

Camilla: Verdens smukkeste hud og derefter er det at fremhæve det bedste ved ens træk. Hos mig er det øjnene. Så en hurtig smokey eyes, sort mascara og et par høje hæle – og jeg er præsentabel. 

Vibeke:  Pæn hud! Jeg har netop testet Chanels nye CC Cream, som er genial til at opfriske huden i dagens løb.  Den bliver mit nye skrivebordskuffe-musthave.

Hvad løber du helst ikke tør for? 

Vibeke: Jeg elsker Avénes fugtmættende bodylotion,  Mythic Oil fra L´Oréal, fugt til læberne med Origins Drink Up lip balm – og røde negle. Og så løber jeg ALDRIG tør for Biodermas rens til ansigt og øjne.

Camilla: Jeg er konstant på jagt efter foundation og mascara, hvor mine favoritter næsten altid lander på MAC og Lancôme. Og så løber jeg nødig tør for Morrocanoils hårprodukter til krøllet hår…for så ligner jeg en stor, kruset fuglerede.

NB: De blogger her. Og må jeg så lige tippe dig om, at der er skønhedsguf i vente på Instagram her:  @Beautyspace og via Bloglovin’ med et klik her.

07/09/2013
Holder det?
10/09/2013
Derfor er den her på min huskeliste

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Kære Heidi – åh, jeg tænkte jo på svaret, og så ved jeg ikke, hvad der skete. So sorry for ventetiden.

  Jeg ville være A-vit-boosteren fra Beauté Pacifique – eller en nat-serum-olie á la Ole Henriksens hypenkerneolie eller Lings Squalane olie.

  Stor hilsen Anette

  11/09/2013
 • Mange tak for jeres kommentarer.

  @ Birgitte B – det er faktisk en shampoo, og jeg er 99 pct. sikker på at det er en frisør-shampoo. Den har ry for at være god til hår, der føles for tørt.

  @ Nipuni – du skal til Frankrig for at få huden i Bioderma. Helt præcist de franske apoteker.

  Stor hilsen Anette

  10/09/2013
 • Nipuni Julie Jakobsen

  Hvor købes Bioderma? Jeg prøvede dne engang hos min veninde (som vist nok har købt den i Paris), men har ikke fundet den i DK endnu.

  10/09/2013
 • Den der Mythic Oil fra L´Oréal synes jeg ikke, jeg har hørt om før. Kan den fås i Matas eller kun hos frisøren? Og er det shampoo med olie???

  10/09/2013
 • Dorte Daugaard

  Sikke dog et skønt foto! Og dejlig ærlighed/åbenhed!
  🙂

  09/09/2013
 • Marie Rasmussen

  Ih blev da helt glad i låget af at læse dagens indlæg. Skønne piger. Virker som om de kan deres kram og der er fart over feltet (Just like you A!)

  09/09/2013
 • CharlotteK

  Et par flotte piger er de da 🙂

  09/09/2013
 • susanne

  Super godt indlæg, dejligt info

  09/09/2013
 • susanne

  Super indlæg …

  09/09/2013
 • Åh et herligt blogindlæg med to fantastiske, inspirerende kvinder – som dig selv!!! Mer af det. I loved it – åh skøøøøøøønt, that made my blog Day!!!
  Need no more!
  Jo en ny natcreme nu hvor Apivitas er Tom hulk, hva’ fan’ skal jeg vælge A???

  09/09/2013