fbpx

Beauty candy

Se, hvad jeg fandt for et par dage siden i Selfridges i London. Skønhedsslik. Nu er det jo ikke fordi, vitaminberiget mad er nyt, men jeg måtte alligevel prøve de her vingummibamser, der smager forbavsende godt – som en krydsning af abrikos og vingummi, og altså ikke oversøde. Selvfølgelig er det jo lidt noget pjat. De indeholder: gelantine, kollagen, E-vitamin, C-vitamin, B5- og A-vitamin i nævnte rækkefølge. Glutenfri, men tilsat ’flavouring’ uden nærmere forklaring. Du finder dem på beautyincosmetics.co.uk

SNUP TIPPET: Konnerups 70 procent chokolade føles bedre og mindre kunstigt – og kommer i så tilpas småbitte pakker, at svage sjæle også har en chance.

Beautyspace findes også i mobil-venlig udgave, som kan ses på alle platforme. Her gælder det korte nyheder og beauty-hapsere. Du finder den her.

30/01/2013
Fra Lagerfeld til dig
31/01/2013
CPH Fashion Week: Højt hår og glossy hud

Kommentarer

 • Tina Irene Povlsen

  Uhhhh jeg er også til den gode chokolade på min. 70% – Dog kunne jeg som du nok ej heller dy mig for at smage disse… Vingummi til en afveksling er ok – Take it or leave it med eller uden vitamin. 🙂

  04/02/2013
 • Jeg holder mig også til den lækre chokolade.

  Jeg var til foredrag med Christian Bitz forleden – ja, han ER lækker – og han forklarede hvorfor man får faste bryster af at spise mørk chokolade!

  Jeg kan selvfølgelig ikke huske præcis hvorfor, men så er der jo endnu en grund til at nyde et stykke!

  31/01/2013
 • Tanya

  Jeg har vænnet mig så meget til mørk chokolade at 70% er endt med at blive for sødt til mig – jeg skal over 80% (gerne den økologiske fra Netto) og så er jeg åbenbart ikke bare i smags-, men også i skønhedshimlen 🙂

  31/01/2013
 • Metteline

  Ej, det ville da være den nemmeste beautyløsning i verden – spis slik og bliv lækker 🙂 Nu har jeg holdt mig fra slikorgier i en måned, det er godt nok hårdt.. Men til gengæld har jeg tabt 3 kg og har mere energi, så det er jo skønt.
  Har lige læst et spændende interview med dig i Femina over frokosten, Anette – og glæder mig som en lille vild til at få fingrene i din bog. TILLYKKE med den!

  31/01/2013
 • Mai

  I Schweiz kan man næsten ikke finde chokolade, der ikke er tilsat alskens gode ting og sager i form af Vitaminen und so weiter. Spøjst 😛

  31/01/2013
 • @ Sanne – håber jeg kan leve op til forventningerne, Sanne.

  @ Kira – 1000 tak! Hvor bliver jeg glad!

  @ Sommer – ja, i Tyskland har de altid været nogen banditter. Der er noget grundlæggende hokuspokus med det. Mange tak for gode links.

  @ Anette J – agree! Jeg falder heller ikke for det.

  Stor hilsen Anetet

  31/01/2013
 • Anette J

  Falder altså ikke for beauty-candy. Jeg er sikker på, at din chokolade med 70% føles endnu bedre, hvis du snupper et par goji-bær(de vilde fra Tibet) sammen med den. De er søde på den lækre måde, og de har nogenlunde samme konsistens som vingummi, hvis man er en sucker for det.

  31/01/2013
 • Sommer

  Hehe, kan huske barndommens indkøbsture til Tyskland (man er vel jyde) og forbavselsen over ‘Kaubonbon mit C-vitamine’ – jamen hvordan kunne man putte vitaminer i slik?! – det hang da slet ikke sammen.

  Da jeg for år tilbage boede i Spanien, var det helt almindeligt at æggene i supermarkedet var beriget med Omega 3 – grænserne flyttes konstant.

  Det er altså ikke aftalt spil, men har lige fået i min inbox, en mail om åndedrætsmageren Stig Åvall Severinsen, som blev nævnt her på bloggen for kun 2 dage siden.

  Han kommer til Kbh. i mart/april og holder åndedrætsworkshop – jeg synes det kan være svært at melde sig bindende til, når datoen ikke er præcis endnu, men man kan jo give en melding om man er interesseret.

  Jeg vover lige et øje og smider dette link også, da mit andet link fik lov forleden, så den gode intention om at dele Livets Lækkerier er registreret hos fru blogholder:http://www.kbhyoga.dk/breatheology-expand/

  PS: jeg smører løs med julekalendergevinsten – C-vitaminSerum fra Ling.Tak!

  Synes det kunne være spændende, når modeugen er overstået, at debattere her på bloggen om vores oplevelser med alle de lækre gaver, som tilflyder os fra fru Poulsens gavmilde bagland.

  31/01/2013
 • Kira Bjørnestad

  Altså det er muligvis noget pjat…. Men tænk på argumentationsmulighederne, der er i sådan noget “sundt” slik!!!! Det er jo lige før at man kan retfærdiggøre det overfor sig selv om omverdenen 😉

  Kan klart anbefale Anettes bog!!! Den er dejlig informativ og fyldt med gode tips til generelle måder at få sund hud på. Har personligt besluttet mig for st benytte vaskeklud som eksfolieringsmetode fremover…. Og er ved at være tændt på hørfrøolie i min smoothie… 🙂 og så er den fyldt med lækre billeder (og dejligt tykt papir…. Det sætter jeg personligt stor pris på)!!!!

  31/01/2013
 • Jeg læste lige en håndfuld anmeldelser af din bog og nu kan jeg da slet ikke vente på at læse den. Tillykke, de ser jo lige så gode ud som du altid gør. 🙂

  31/01/2013