fbpx

Beauty der batter

Uffe Buchard er aktionarius i aften i Marc Jacobs butikken. LOLA-ringen her med indbygget duft er dog ikke en del af arrangementet, men lander i Danmark til foråret.

Uffe Buchard er auktionarius i aften i Marc Jacobs butikken. LOLA-ringen med indbygget duft er dog ikke en del af arrangementet, men lander i Danmark til foråret.

Mister skønhed sin betydning i en tid, hvor overflod fordømmes, påfaldende luksus mistænkeliggøres og forkælelse lander i båsen med skyldfølelse? Nej, selvfølgelig ikke.
Nytteværdien – og den lille luksus – der ligger gemt i en perfekt mascara eller et cool stylet hår er værd at tage med. Men der er mere. For det ikke er vores feel good-gen eller forfængelighed alene, der gør skønhed vedkommende. Det er også vores menneskelighed. Som i aften kl. 17 hvor Uffe Buchard til fordel for ’Støt Brysterne’ er auktionarius sammen med Signe Lindquist i Marc Jacobs butikken (Gl. Mønt, Kbh.). I den gode sags tjeneste bortauktioneres fem unge og lovende kunstneres Marc Jacobs inspirerede værker.

NB: Også MAC er vanen tro i støttehumør. Cards of Hope er designet af børn, som fik opgaven at lade fantasien gå bananas. Resultatet er blevet til årets utraditionelle julekort, hvor overskuddet ubeskåret går til børn med HIV/AIDS. Seks kort koster 60 kr.

SNUP TIPPET: Lad dit bidrag batte på www.stoetbrysterne.dk eller www.aidsfondet.dk  (Julekortene kan købes hos MAC fra 1. november)

Børn hjælper børn. Foto: MAC

Børn hjælper børn. Foto: MAC

27/10/2009
Astronaut-spa
29/10/2009
Proper barbering

Beklager, der kan ikke kommenteres mere på dette indlæg