Beauty-hapsere plus tre ord til nye læsere

Én af de magiske ting ved blogging hedder Google Analytics, som fra dag til dag afslører, hvor ens læsere kommer fra, hvor mange nye der klikker ind, hvor længe de bliver hængende og om, de dyrker sport (of course not). Jeg er dybt taknemmelig (og af og til lidt nervøs) over, at så mange flere finder vej til Beautyspace. Men det er nok på tide at sige ordentligt hej og give lidt hurtig info om, at udover de daglige updates, så åbner højre side af bloggen op for blandt andet Beautyspace-film, foredrag, anmelder-muligheder, blogroll med andre virkelig skønne blogs og ikke mindst tabletudgaven af Beautyspace med kort (uundværligt) skønhedsnyt. Den mobile udgave kan også fint læses fra computeren, og derfor er der under hvert indlæg et klikbart iPad-ikon (i dag handler det om &Other Stories). Fik jeg sagt, at dette ikke er et solo-show…jeg elsker, når nogen blander sig i kommentarfeltet.

Og så er der lejlighedsvis konkurrencer. Som senere i dag kl. 16.00, hvor Rudolph Care sættes på højkant.

SNUP TIPPET: Der er gået så stor hype i EOS-pomaderne, at de kan være svære at have for sig selv, hvis man bor sammen med pigebørn. Og hvis den største hyldest er at blive kopieret (som Madonna snerrede af Lady Gaga), ja så ved jeg, at der sidder små piger derude og bruger deres Kinderæg-beholdere til at udtænke egenfabrikerede EOS-pomader. Den købte version er nu min favorit.

07/03/2013
Tv-tricks og noget med makeup, der lægger 10 år til din alder
08/03/2013
VIND én af mine favoritter

Kommentarer

 • Trins

  Jeg er vild med EOS læbebøtterne!
  Jeg har næsten alle farverne.
  De er billigst på EBAY eller på billigvoks.dk (49,- på sidstnævnte eller 4 for 184,-)

  11/03/2013
 • Marie Rasmussen

  Jamen Anette, kan du så ikke løfte sløret for hvem der er “den typiske” Beautyspace læser?

  LOVE LOVE EOS! Den lyserøde 🙂

  10/03/2013
 • Jeg er stor fan af både Google Analytics OG EOS 🙂 Er rigtig glad for Honeysuckle. Mint er lidt for krads synes jeg. Kunne spise dem som slik 😉

  08/03/2013
 • Se det er da påskeæg, der frister på lovlig vis 🙂 (derfor behøver man jo ikke fornægte marcipan og nougat!)

  08/03/2013
 • CharlotteK

  Venter i spænding på konkurrencen:-)

  08/03/2013
 • Gotta love eos – er nærmest blevet afhængig. Har en i tasken, en på kontoret, en på natbordet…

  08/03/2013
 • Margit

  Ææælsker også EOS.
  Til en nysgerrig kollega, sagde jeg, at det var min pocket vibrator!!! Han rør den med garanti ALDRIG igen

  08/03/2013
 • Jeg har lige slugt din bog her de to sidste dage. Og må lige sige at jeg er fan!!

  Tak for det gode arbejde og den meget inspirerende læsning 🙂

  Kh Jeanne

  08/03/2013
 • Anette Waaben

  De ser superlækre ud, men har ikke prøvet endnu

  08/03/2013
 • Thea

  Sjovt så forskellige vi er. Jeg synes faktisk ikke de er så gode. Synes ikke de fugter særlig godt, og som personlig præference så er der for kraftige dufte i til min smag…

  08/03/2013
 • @Karonline: De fåes også i form af en stift, hvis man er mere til det.
  @Baysen: De er alle lækre, men min favorit er pomegranate raspberry, honeysuckle honeydew og summerfruit.
  De fugter længe og godt, så de er det hele værd:-)

  08/03/2013
 • Uh jeg stod ellers med næsen langt nede i EOS i går, men endte med ikke at købe noogen (man har vel lidt rygrad, efter at have købt sig fatiig i Sephora 10 min inden) 😉

  08/03/2013
 • Har stadig ikke prøvet dem – er ikke vild med prisen. og formen !

  hmmm….

  08/03/2013
 • Hvis jeg fik den bakke EOS påskeæg til påske, så ville jeg hoppe op og ned af glæde, de er bare for lækre. Kram fra en gammel afhængig af din blog

  08/03/2013
 • Jeg har endnu tilgode at prøve EOS pomaderne. Måske fordi jeg sværger til Mentholatum salven 😉

  08/03/2013
 • Jeg har faktisk ikke prøvet EOS endnu. Kigger ofte på dem, efter de er kommet i Matas, men har aldrig kunne beslutte mig. Så derfor er det jo lidt interessant at høre hvilke favoritter, andre har 🙂

  08/03/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Baysen – åh, jeg er faktisk glad for dem alle. Måske især den grønne honeysuckle. Hvad med dig?

  @ Janie – jeg bliver som stuetempereret smør, når folk skriver sådan om min bog. Tak!

  Stor hilsen Anette

  08/03/2013
 • Du har helt ret, jeg har også opdaget hvordan noget af min tid går med at studerer blog statistikken og disse spændende oplysninger jeg får om mine læsere.

  Jeg er i gang med at læse din bog, og jeg synes den er super god. Jeg kan godt lide at du fortæller om emnet på en måde vi almindelige mennesker også kan forstå.

  Kort sagt jeg er blevet stor fan af din bog og ikke mindst din blog. Så derfor Tak!

  ILYG
  http://www.angelqueen.dk

  08/03/2013
 • Hvilken en af de mange EOS-varianter foretrækker du?

  08/03/2013