fbpx

Beauty trends? Who cares…

redcarpet

Omtrent sådan sagde MACs stjerneguru, da han satte benene på dansk jord i sidste uge. Det handler nemlig kun om én ting – uanset om du har din gang på de røde løbere eller ej: Forget about trends – we just wanna look good, sagde mr. MAC alias Gregory Arlt, som er kendt for at kunne fremkalde kvinder i deres bedste udgaver af sig selv. Noget blandt andre Jennifer Lopez, Dita Von Teese og Minnie Driver benytter sig af.

SNUP ALLIGEVEL LIDT TREND-FIF: Siden hr. Arlt har stærk indflydelse på den internationale makeup-dagsordenen, så skal du alligevel vide – bare kort – at han i øjeblikket er vild med røde, cremede læber og laber hud som i gyldent, karamelbetræk á la Eva Mendes’ (hvorfor ser hendes hud i øvrigt altid ud som om, den er oplyst af stearinlys?). Mesteren har  derudover en forkærlighed for guld (som spås at blive et endnu større makeup-element  i 2011…i eyelinere, skygger, etc.), og så anbefaler han at kvitte pudder. Helt.   

NB: Jeg kunne ikke dy mig for at spørge, om den hudglade makeup-mand bosat i LA kender den anden hudglade fyr, Ole H….og selvfølgelig: My goodness yes – I love that guy and we go wayyyyy back… og så kørte rouladen ellers.  Jeg er vild med amerikanere. Hvad med dig?

evamendes20thannualenvironmentalmediadxzllpm5uzel1

 FOTO af Eva Mendes: Zimbio

VIND inden søndag aften med et klik her.

21/10/2010
Lakkeri er serious business. I hvert fald for hende her…
25/10/2010
Der er forskel på sjusser

Kommentarer

 • JA, jeg er vild med amerikanere! Jeg gik på universitet derovre i et år og jeg smilede konstant, gjorde jeg.

  Jeg er godtnok også vild med øjenbrynene på Eva Mendes og den mørke skønhed, som flankerer hr. Gregory!!

  25/10/2010
 • Gitte Salling

  Jeg har været i USA flere gange,- og er vild med amerikanere og deres venlighed.

  23/10/2010
 • Lotte Hansen

  Mig mig…

  22/10/2010
 • Nipuni Julie

  Han og Ole måtte gerne trylle lidt med min hud – jeg elsker amerikanere. Fordi de tror på dem selv og ikke lever med ‘janteloven’ ligesom vi i Danmark stadig gør i en vis grad.

  22/10/2010
 • Kommer til at dagdrømme om at have min egen make-up artist med mig rundt der kunne lave lidt magi.

  PS. Jeg er vild med USA.

  Cammilla

  22/10/2010
 • Kamilla

  Hvoor er han lækker ham Mr Mac – klart at han kender Ole H! :O)

  22/10/2010
 • Joan

  De er da bare skønne de kære amerikanskere og dejligt fri for jantelovstanker! Vi har SÅ meget at lære af dem!

  22/10/2010
 • HS

  Jeg er vild med det amerikanske servicegen! Er også super imponeret over “Mr. MAC” og hans produkter, og hvor er det vildt han kender vores Ole H ;-)))

  22/10/2010
 • Birgitte

  Jeg kender ikke sådan rigtig nogle personligt – men jeg synes altid de virker så glade og i mødekommende.

  22/10/2010
 • Lene

  Åh jeg elsker amerikanere – selvfølgelig kan de godt blive en anelse overfladiske – men hellere overfladisk og venlig end tillukket og fjentlig (som danskere kan være)

  22/10/2010
 • Charlotte

  Tjaaa, nu skal man jo ikke skære alle over en kam, men det er jeg nok kommet til at gøre med de amerikanere jeg har mødt. Jeg har nemlig arbejdet på et krydstogtskib i tidernes morgen, og amerikanske krydstogtturister stiller altså nogle underlige spørgsmål en gang imellem…..såsom eksempelvis “do these stairs go up or down????” eller “how far above the sea level are we????”! Men det kan der sikkert skrives bøger om 🙂
  Jeg er forøvrigt rørende enig med ham Gregory i det han siger – og hvis man kan være både trendy og se godt ud på samme tid, så må det være det ultimative (lige i den henseende):-)

  22/10/2010
 • Havde også fornøjelsen af Mr Arlt da han var i Danmark – og er vild med ham. Han har den afslappede og ligetil facon som mange amerikanere har og som vi kunne lære en masse af. Til gengæld var Mr. Mac temmelig glad for at vi danskere ikke tog alting så overdrevet seriøst

  22/10/2010
 • Christina

  … og brug hvad i stedet for pudder?

  22/10/2010
 • Det svinger jo nok lidt, men for h… hvor kunne vi lære meget af deres holdning til service og vi-kommer-hinanden-ved.

  Herhjemme går vi jo i hi i vintermånedere, så vi ser kun naboerne om sommeren, når vi griller udenfor. Det er da trist som bare pokker! 🙂

  22/10/2010