fbpx

Beautyspace elsker sådant et herre-hoved på bloggen

Jeg har sådan glædet mig til, at du skal møde mr. Jan Lago, som er overhovedet for Aramis & Designer Fragrances herhjemme. Jeg har kendt den humør-boostende Lago fra han for mange år siden var træner for Origins – og det er aldrig kedeligt i hans selskab. Here we go:

Hvordan landede du i beauty-land?

Helt tilfældigt! Startede som rengøringsdreng og alt-mulig-mand i Matas som 14-årig og blev grebet af branchen. Begyndte hos Clinique som 18-årig, og har formelt en studentereksamen og en bachelor i engelsk og marketing.

Hvad er det bedste ved dit job?

Produkterne!  Jeg er total junkie på det område. Jeg nyder at rense og pleje hver morgen og aften og vælge den duft, der passer mit humør og tøj… lige den dag.

Hvad er det værste?

Når folk, der ikke ved, hvad de taler om, angriber skønhedsbranchen. Så kan jeg godt blive lidt træt.

I dag er du marketingchef…interesserer du dig også for tal og kalkuler – eller er der ‘folk til det’?

Jeg er Excelnørd og sidder med tal og budgetter dagligt, men er klart bedst til at BRUGE penge. Jeg er vild med at se nyheder komme til live fra planlagt lancering til kunderne har produktet i hånden.

Skønhedsfavoritter netop nu?

Lab Series MAX LS Light Moisture Lotion – en fantastisk let fugtighedslotion der trækker modsat, når tingene begynder at pege mod syd. Derudover Estée Lauder Advanced Night Repair – altid en favorit. Og endelig Aramis duften – ja, jeg er forelsket i en klassiker!

Hvad vil man aldrig finde i dit toiletskab?

Makeup! Jeg er en mand og holder ved det. Efter 15 år i branchen har jeg aldrig brugt makeup og kommer ikke til det.

Bedste skønhedstip?

To ting: Eksfoliering og solbeskyttelse. Jeg skrubber flere gange om ugen for at holde huden frisk, jævn og ensartet, og passer på min hud i solen.

Har du skønhedsaversioner?

Egentlig ikke. Jeg er ret åben, men er som sagt ikke fan af makeup til mænd. Har dog svært ved at holde mig i ro, når jeg ser piger med hvid eller turkisblå eyeliner, samt piger over 8 år med rottehaler!

24/06/2012
Hvis nu nogen kom forbi med en flybillet
26/06/2012
Derfor virker det

Kommentarer

 • Jeg stemmer både for hæle, gin og mænd med stil, der ikke er bange for at vise det. Gerne samtidig…

  26/06/2012
 • Kære Con9,

  Haha…der HAR kun været gode, men engagerede, ord. Jeg forstår til fulde din pointe, som igen viser at tingene jo altid er nuancerede. Jeg oplevede for nogle måneder siden, hvor belastende det kan være at få problemer med ryggen. Netop fordi vi (læs jeg) ikke tager det seriøst nok, at jeg skal huske at bruge mit hævesænke-bord og ikke bare kaste mig skævt ned i sofaen osv. osv. Og selv om bloglivet er skønt, så har det skrevne sprog den mangel, at vi ikke ser hinandens mimik, når der kommunikeres – men jeg er altid utrolig glad for dine meldinger på bloggen. Og Jans! Stor hilsen Anette

  26/06/2012
 • Jan Lago

  Hej Con9
  Jeg håber vi generelt er enige i, at der er forskel på sundhed og skønhed. Jeg er på ingen måde i tvivl om at flade sko er sundere end høje hæle. Det faktum bøjer jeg mig fuldstændig for. Samtidig er det da sundere ikke at bruge parfume end at bruge det hver eneste dag. Og ja, det er langt sundere at undgå det meste sol end bruge solcreme. Og sådan kan vi forsætte med mange ting vi bør undgå i sundhedens navn. Sandheden er at mange hver dag går på kompromis i skønhedens navn. Så må det jo være op til hver enkelt hvor kort eller langt man vil gå.
  Jeg tro at hele diskussionen om stil er en hvepserede. For jeg kan næsten ikke komme med nogle ideer til god stil, som ikke vil træde nogen over fødderne. Men hvis jeg mente at vi ikke kan forbedre vores egen skønhed, stil og selvsikkerhed, så er jeg havnet i den forkerte branche.
  Vi kan ikke alle være enige eller lige sunde!
  (Eller lige meget mænd 🙂 )
  Jan

  26/06/2012
 • Anette og Jan: Godt ord igen. Hvis min kommentar er blevet tolket sådan, at jeg mener at rigtige kvinder kun går i flade sko, så er det en misforståelse. Til gengæld holder jeg fast i, at det efter min mening ikke er en rigtig mand, som seriøst kan påstå, at enhver kvinde ser bedre ud i høje hæle. En så generaliserende bemærkning er jeg nødt til at reagere på. Jeg ved godt, jeg stikker hånden i en hvepserede, når jeg taler ondt om de høje hæle, men det er et faktum, at de absolut ikke gør noget godt for kroppen. Og vi snakker ikke kun om at gå i sylespidse, tårnhøje hæle en hel dag igennem. Qua min uddannelse som ergoterapeut har jeg set alt for mange, der har smadret ikke bare tæer og fødder pga. hælene, for det er stort set hele bevægeapparatet, der belastes i voldsom grad. Jeg bliver lidt trist når jeg oplever, at nogen smiler sådan lidt overbærende af disse fakta, og jeg tror smilet ville stivne hos mange, hvis de virkelig satte sig ind i emnet. Jeg undrer mig over, at mens vi har så travlt med at passe og pleje og beskytte os mod sol, røg og parabener, så er holdningen sådan lidt jaja-det-går-jo-nok, når det handler om, hvad vi udsætter kroppen for i de høje hæle. Så når Jan siger, at han aldrig har set en kvinde, der ikke så bedre ud i et par høje hæle frem for et par flade sko, så svarer det egentlig til, hvis jeg påstod, at der ikke findes en mand, som ikke ser mere sej og cool ud med en smøg i flaben. Og det var så mine ord i denne diskussion. 😉

  26/06/2012
 • Jan Lago

  Hej Carla.
  Hvis der en ting man aldrig skal gøre, så er det at gå ned på udstyr!
  God dag til dig.
  Jan

  26/06/2012
 • Skønt med en mand, der står ved sin mandighed, men som ikke slagger på den personlige pleje. I love

  26/06/2012
 • Jan Lago

  Hej Lene.
  Ja, Gin og høje hæle er for de fleste en farlig kombination, men det er Gin vist med det meste! Hihi. Og ellers er vi nok ude i noget med øvelse gør mester – ikke at jeg er ekspert på det område.
  Hilsen Jan

  26/06/2012
 • Jan Lago

  Hej Heidi.
  Hold på hat og briller. Sidst jeg talte havde jeg 46 dufte derhjemme – så kald du bare det en duftgarderobe. For mig er det vigigt (og sjovt) at vælge duft efter humør, tøjstil og lyst. Og ja, jeg lægger ofte mærke til hvad både andre kvinder og mænd har på! Nogle gange tænker man Mmmmm, andre gange puha, og nogle gange tænker man “fedt valg”, når duften bare er en forlængelse af personen.
  Hilsen Jan

  26/06/2012
 • Jan Lago

  Hej Pia.
  Ja, det er en fantastisk verden. Spændende og FYLDT af fordomme! I de 15 år jeg har været i branchen har jeg både mødt homoseksuelle, metroseksuelle, biseksuelle og heteroseksuelle (og heteroseksuelle, som jeg ikke var overbevist om) Hihi.
  Men jo fordommen er der selvfølgelig og for mange af os er den ikke helt gal, men den passer langt fra på alle.
  Hilsen Jan

  26/06/2012
 • Lene

  Jeg er også vild med høje hæle. Men det klæder efter min mening mest kvinder som kan holde balancen i dem :O) Kan være dumt at kombinere med alt for meget gin. Har jeg HØRT!

  26/06/2012
 • Jan Lago

  Hej Joan
  Tak for den!
  Hilsen Jan

  26/06/2012
 • Heidi

  Åh jeg synes det er så sexet når mænd går op i dufte. De fleste har bare én duft – men det lyder som om du har en hel garderobe! Mums. Det betyder vel også at du lægger meget mærke til kvinders dufte? På godt og ondt?

  26/06/2012
 • Pia

  Åh Anette – det er bare en skøn verden du tager os med ind i hver dag. Og idag med Jan som også endda svarer herinde. Fantastisk. Jan, er en af fordommene om mænd i kosmetikbranchen ikke også at I alle er homoseksuelle?

  26/06/2012
 • Joan

  Hej Jan
  Synes nu godt jeg kan fornemme at du er en rigtig mand på den gode måde:O)

  26/06/2012
 • Ingen som dig Anette, kan tage action på en forespørgsel 😉
  Det er bl.a. derfor jeg elsker at læse din blog!
  God tirsdag til dig også 🙂

  26/06/2012
 • Kære alle,

  Tak for jeres gode ord. Også de tirsdags-hede (smiler). Med fare for at få en hæl i nakken (mere smil), må jeg sige, at jeg ELSKER høje hæle og ville gå i dem altid, hvis ikke det var fordi, det er sundere (og lettere) lejlighedsvis at være tættere på jorden. Men ER der ikke generelt noget med fodtøj…som visse sandaltyper til mænd? I øvrigt er hæle vel også en mangfoldig sag – god tirsdag derude på den anden side af skærmen. Cyberspace-kram fra Anette

  26/06/2012
 • Line Amalie

  1000 tak Jan – sjovt som vi altid higer efter de der entydige bedste-lister. Line A.

  26/06/2012
 • Jan Lago

  Hej Britt
  Det lyder bare herligt med fest i Berlin. Håber du har en god tur – i alle farver!
  Jan

  26/06/2012
 • Jan Lago

  Hej Tinna.
  Tak for det!
  Jan

  26/06/2012
 • Jan Lago

  Hej Con9
  Du har måske ret. Vi kan nok ikke alle være rigtige mænd eller kvinder i andres øjne. Jeg mener dog ikke at man kun er en “rigtig kvinde” i høje hæle. Jeg synes bare de fleste kvinder får en bedre holdning og positur.
  Om jeg er en “rigtig mand”‘ ja, det må andre jo bedømme. Og du har givet din dom.
  Mvh Jan

  26/06/2012
 • Jan Lago

  Hej Line Amalie
  Det første spørgsmål er næsten altid personligt. “Hvad skal jeg bruge?” Dernæst spørgsmålet “Hvad er bedst?” Det sidste spørgsmål er umuligt at svare på, for hvad der er fantastisk for en kan være forfærdeligt for en anden.
  Mvh Jan

  26/06/2012
 • En mand, som mener, at alle kvinder ser bedre ud i hæle fremfor flade sko aner ikke, hvad en rigtig mand er. Endsige en rigtig kvinde. Med al respekt Jan – det er en ommer! 😉

  26/06/2012
 • Line Amalie

  Hej Jan,
  Hvilket spørgsmål får du oftest fra kvinder, når de hører hvad du laver? Altså hvad vil de vide mere om og hvad siger de typisk? Hilsen Line Amalie

  26/06/2012
 • Britt

  Hilsen fra Berlin, hvor jeg tilfældigt faldt ind i den årlige parade! Og ohh man hvor var der turkise øje skygger 🙂

  26/06/2012
 • Tinna

  Lækker type …og godt svar om god stil til kvinder ;-))

  25/06/2012
 • Marie Rasmussen

  Spændende læsning 🙂

  25/06/2012
 • Jan Lago

  Hej Birgitte…
  God stil til kvinder er jo svært at sige, for det kommer jo helt an på kvinden. Men jeg har da aldrig set en kvinde der ikke så bedre ud i et par hæle end i flade sko.
  Desuden er jeg fortaler for en naturlig makeup til kvinder – ikke for meget men heller ikke for lidt. Jeg er vild med Bobbi Brown’s filosofi om at få det smukkeste frem i kvinden, uden at ændre hvem hun er.

  Hilsen Jan

  25/06/2012
 • CharlotteK

  Ja, mænd med make up – det er heller ikke lige mig!!!

  25/06/2012
 • Ej Anette – du skulle have spurgt lidt mere ind til, hvad han synes der var god stil til kvinder 🙂

  25/06/2012