fbpx

BeautyspaceLIVE i Aarhus & København

Du ranker ryggen og får rygsækken proppet med fif til at blive en garanteret (endnu) lækrere udgave af DIG på 4 knaldsjove kursustimer i skønhedens navn. Og sikke en goodiebag! CITAT: Susanne fra sidste BeautyspaceLIVE i Aarhus.

Nogen af jer husker måske arrangementet her, som for mig var en fest – ikke mindst på grund af nogen chokolade-drenge og deres bar. ’Mere af det og hvornår igen og koooooom nu’, tikkede det derefter kærligt ind i min mailboks (og tak for det) – for det blev startskuddet til BeautyspaceLIVE som en tilbagevendende sæson-aktuel live-session lige efter mit hoved. Ja faktisk et beauty-kursus extraordinaire. Her går ingen hjem uden at blive væsentlig hudklogere (glæd dig til at møde to af landets bedste – og morsomste – hudlæger), få en komplet trend-update og styr på den øjenmakeup plus lækre hud, der sparker døre op. Vi serverer også listen med de værste makeup-brølere og SOS-listen til at vige uden om.

Bloggen og Tabletten fortsætter selvfølgelig uændret med daglige skønhedsupdates og tips. Beautyspace live er for dig, der ikke kan få nok, og som vil møde både makeup-artist Kenneth Adelhardt, der kan fake bryn, så du ikke behøver anden makeup eller hudlægen, der deler et par sandheder om alt fra fillers til de bedste fugtmættere og hudens plus/minus-liste. Plus svarer på, hvad du gør ved den ene bums, der altid dukker uinviteret op to timer før en stor fest.

AARHUS bliver den 22. maj – igen i Skyderiets skønne faciliteter

KØBENHAVN bliver den 4. juni – i hippe Skylounge på STAY CPH, Islands Brygge

Og jo,jo,jo – goodiebagen indeholder fullsize størrelser og har en værdi af 1400 kr. plus det løse…og altsammen noget, du får oveni hatten.

SNUP TIPPET: Hele beauty-molevittens detaljer, træningsprogram, tidspunkter og pris får du med et klik her.

NB: Hvis du allerede står på ventelisten til KBH eller AARHUS skal du stadig klikke i linket for tilmelding.

02/05/2012
Pink popcorn og nye legeaftaler
07/05/2012
Vildlaks og massage mod et-taller i panden

Kommentarer

 • Louise

  FANTASTISK!!!!!!

  07/05/2012
 • Heidi

  Juhuuu – vil skynde mig at booke!

  04/05/2012
 • Pia

  Hvor skønt, Anette. Det var bare et så pissefedt arrangement sidste år. HVIS man nu var så heldig at være med sidste år – er det så stadig relevant at komme (ud over goddiebagen selvfølgelig)

  04/05/2012
 • Joan

  KØBT KØBT KØBT. Pyha! Uh hvor jeg glæder mig!

  04/05/2012
 • Fantastisk at du har fået stablet det på benene igen, Anette. Det var så gennemført godt i Århus sidste gang 🙂 Så skynd jer at melde jer til piger!

  04/05/2012
 • Charlotte

  Hold fast det lyder bare mega fedt 🙂 Vil såååååå gerne møde dig…

  Men den 4. juni har min skønne lille søn fødselsdag – jeg vil dog lige se om det ikke kan arrangeres lidt smart, så jeg kan smutte til dette fede arrangement om aftenen…

  04/05/2012
 • @ Kære Anja, heldige vinder! Og ja til dit spørgsmål, det er mere et slags SPF-værn, så fint med din favoritdagcreme under.

  @ Frederikke – FNUG er fin og jeg ved, at der er nogle sjove overraskelser på vej.

  @ Pernille – dejligt. Det næstebedste efter at blogge er at møde dem, der læser med. Nej, måske det bedste.

  Mange hilsner Anette

  04/05/2012
 • Pernille Bølkov

  ÅÅÅhhhhh, ville SÅ gerne med!!!!!

  03/05/2012
 • Frederikke

  FNUG – jeg eeeeeeellllskkkkeeeerrrr Fru Fnugs lækre FNUGlakker.

  De er nemme at lægge på og holder næsten evigt 😉

  Prøv dem!

  03/05/2012
 • Åh mand, hvor jeg håber jeg har råd til at komme med.. men det er desværre ikke det nemmeste på laveste dagpengesats (!) Jeg krydser fingre, men se det ikke som minus opbakning fra m in side – jeg vil sidde og ærgre mig gul og blå over ikke at være med hvis der heller ikke er råd denne omgang…

  Jeg har modtaget den SKØNNE Originspræmie på posthuset – TAK 🙂 Jeg måtte da lige prøve begge dele med det samme – meget lovende indtil videre – jeg er helt vildt glad for det! Og så gør det ikke noget at få en creme med en god faktor når vejret er så godt 😉 (dog tror jeg at jeg vil foretrække at have en creme under cremen jeg fik med – kan man godt det?)

  Solskin fra mig til dig 😉

  03/05/2012
 • Kære Kirsten,

  Dejligt med Danmarksvisit – også selvom de er planlagt udenom BeautyspaceLIVE ;o)

  Stor hilsen Anette

  03/05/2012
 • Kirsten V Nielsen

  Jeg vil hjemmmmmmmmm 😉

  Alletiders,hvor ville jeg dog gerne deltage!

  Jeg har lige været hjemme i DK i 2 mdr og kommer igen slut Juni og er 2 mdr, er jeg da ikke uheldig lige at ramme ved siden af. 🙁

  Rigtig god fornøjelse. 🙂

  03/05/2012
 • Kære Linda og Anette – fornøjelsen vil være min!

  Stor hilsen Anette

  03/05/2012
 • åhr, anette – det lyder fuldstændig fantastisk og fortryllende! jeg ville elske dit skønhedsselskab.

  03/05/2012
 • Anette Ravnested

  Det er et arrangement som jeg seriøst vil overveje….håber vi ses 🙂

  03/05/2012
 • Marie N

  Er du vimmer for et arrangement – det gad jeg virkelig godt med til! Men som SU-modtager kan jeg desværre ikke finde penge til det – øv! Kommer der en mulighed for at vinde billetter her på bloggen?

  03/05/2012
 • Billetten er købt !

  Jeg glæder mig.. ihhhj ! 🙂

  Det har jeg ventet længe på. Det kunne være fedt hvis Jo’s dukkede op som hemmelig live gæst 😉

  he he

  03/05/2012
 • Det lyder som en perfekt aften. Bare jeg kunne, men hvis der skal være penge til de dejlige cremer og make-up, der præsenteres på denne dejlige blog, så er der ikke også plads i budgettet til det arrangement 😉 (ja, ok, der er også nogle børn, der skal have mad osv.)

  03/05/2012
 • Dorte Daugaard

  Årh mand! Jeg har ventet og ventet – Jeg vil så gerne!! Det lyder super lækkert!

  03/05/2012