fbpx

Bedste blikfang fra London Fashion Week

OK det er måske en lidt flot overskrift. Men i Londons gadebillede rykker den store eyeliner-trend for alvor. Det er med lineren, du denne sæson laver statements. Sødt, frækt, mystisk eller opsigtsvækkende. Bare helst ikke for prettypænt. Hvad god hud kaster af sig af uptown attitude, leverer eyelinere i downtown-afdelingen.

SNUP TIPPET: Gå efter de utraditionelle bud (lav dit eget look), og overvej om eyelinere partout altid skal være sorte. Og nu vi taler uptown hud, så kan den blive din, når verdens fineste Murad-konkurrence lander på bloggen om lidt. Du er med fra start ved at være koblet på Bloglovin.

NB: Sørger for at få mere London-guf lagt på Beautyspace-tabletten.

Foto: Anette (hvis du skulle være i tvivl)…dog minus den smukke model med den skarpe asymmetriske skilning. Det er Wellas mesterbud fra Acne. Og jo,  vi kommer tilbage til, at ingen vil slippe hårgelen til foråret. 

20/09/2012
Derfor skal du kende stil-mesteren her
21/09/2012
VIND!

Kommentarer

 • I love these beauty shots from LFW!

  xo/Allison

  24/09/2012
 • Så at du havde efterladt en kommentar til mit indlæg med rytteriet 🙂 de er skønne! superfed blog/hjemmeside du har kørende, glæder mig til at læse mere fradig 🙂

  22/09/2012
 • Kære alle,

  Tak for jeres gode ord…ja, eyelinere er ikke altid en smal sag.

  Stor hilsen Anette

  22/09/2012
 • Ej hvor er hun smuk hende med perleøreringen :-)). Jeg elsker min eyeliner fra seporas kat von D’s serie, der er mat sort med en anelse sølv :-)) i love it.

  21/09/2012
 • CharlotteK

  Sikke mange forskellige looks man kan lave med en liner. Hende den unge på det tredje sidste billede med perleøreringen (og er det en ring i næsen?) – hun er da super smuk og naturlig….

  21/09/2012
 • Tanya

  Er helt fascineret af pigen på det første foto der så fint har fordoblet sine pupiller med en nøjagtigt sat prik under hvert øje! En overraskende smuk effekt, synes jeg (og jeg får klart lyst til at lege med linere igen!) 🙂

  21/09/2012
 • Flotte kreationer, men jeg tror aldrig jeg bliver så modig 😉
  Er nok mere til ‘hverdags-makeup’.

  20/09/2012
 • Marie Rasmussen

  Nul eyeliner og nul hårgele til mig hi hi …. Håber godt nok at der også kommer andet på mode det næste halve års tid .. hi hi 🙂

  20/09/2012