fbpx

Benene, der hænger på mit køleskab

Christie Brinkley er all over i øjeblikket. Lige om lidt fylder hun nemlig 60, og jeg synes, hun er flottere end flot. Og samtidig gennemsund at se på. Hun er et tidstypisk eksempel på, at vi vil gøre alt muligt unaturligt for netop at se naturlige ud. For jo, der er sandsynligvis hentet hjælp fra både udglattende Botox og fyldestgørende fillers, ligesom halsen ser ud til at have fået et par stræk. Hvis du har læst kapitel 10 i den her eller bare følger bloggen – ved du, at jeg (af virkelig mange grunde) ikke er fan af hverken Botox eller fillers.  Men jeg må indrømme, at Christie Brinkley er godt lavet. Der er tale om næsten kunstnerisk 3-D respekt for hendes udgangspunktet, for måske husker du, at hun som yngre havde et rundt og fyldigt ansigt, hvilket kommer hende til gode nu. Dengang var hun jo også et catch. Fredag aften talte jeg med Ole Henriksen, som sad med februarudgaven af Vanity Fair, hvor hun også pryder flere sider – og han kender hende. De har sammen gæstet Oprah,  og han har siden fulgt hende. Damen lever efter sigende et utrolig sundt liv med masser af motion, god kost og aktive hudplejeprodukter (og sikkert også en god foundation). Ole kalder hendes udstråling for magnetisk, hvor man kan se, at smilet og nærværet kommer fra hjerterødderne. Tjek dog lige dette live-klip, som heldigvis også vidner om, at hun trods alt ikke er hverken 19 eller 39.

SNUP TIPPET: Brinkley har ekstremt veltrænede ben. Og det her er, hvad træning kan gøre. Hvis du ser Ole Henriksens ben, kunne de også sagtens tilhøre en 19-årig. Men når det gælder ansigtet, er han au naturel og kun påvirket af sine livsstils- til- og fravalg, hudplejeprodukter og ansigtsbehandlinger. Det betyder, at hans eminente hud og udstråling er det, de fleste bemærker. Som både første- og største-hånds-indtryk.

DERFOR: Hvis du vil have særlig kærlige muligheder på BEAUTYSPACE, så er det en god idé at hooke op her. I dag. Det koster ikke en krone.

@Beautyspace på INSTAGRAM 

14 January 2014 – Christie Brinkley. 50th Anniversary of the Sports Illustrated Swimsuit Issue held at The Dolby Theatre. CAP/ADM/BP ©Byron Purvis/AdMedia/Capital Pictures

19/01/2014
Kig kun, hvis du bor i Aalborg
21/01/2014
Hvad hvisker skønheds-redaktørerne om

Kommentarer

 • Wow 60 år? hun er jo sindsygt lækker.
  jeg hopper med på lækre ben strømmen. Mine ben var meget flotte for 2 år siden da jeg løb meget mere. Dem savner jeg. Man kan jo godt have lækre ben når man stiger ud af en fræk bil. Faktisk er det mit mål til sommer et lave et frækt bil/høj stilet billede med mig selv og mine stænger og biler.Møs til dig AK

  23/01/2014
 • Imponerende! Og skide skræmmende! For er det det vi andre dødelige skal leve op til? Må vi da aldrig blive gamle? Skal vi ligne 23 årige til evig tid? Gisp. Jeg får ellers at vide at jeg ser yngre ud og holder mig godt, men der er jo langt fra mig til Hollywood udgaven. Jeg er nu også helt sikker på at hun ikke nøjes med at leve sundt. Det er nu lidt fascinerende.

  21/01/2014
 • 1000 tak for jeres ord…jeg vender tilbage lige om lidt men MÅ lige sige til

  @Anette J,

  at der ingen (som i slet ingen) risiko er for, at mine ben bliver muskuløse. Tak for gårsdagens gode grin. Stor hilsen Anette

  21/01/2014
 • Vesna Barbu

  Hun ser drøn godt ud !!!
  Jeg vil godt se sådan ud når jeg blir 60 🙂

  20/01/2014
 • Vesna Barbu

  Hun ser vildt godt ud !! Jeg vil godt se sådan ud når jeg er 60 🙂

  20/01/2014
 • Anette J

  Jeg kan bedst lide hende på fotoet. På de levende billeder ser hun – og de andre – altså lidt stramme ud i huden.

  Og Anette – pas på du ikke løber FOR langt – kvindeben skal ikke være alt for muskuløse, synes jeg.

  20/01/2014
 • Phili

  @Daniela: Du har den helt rigtige tilgang til det billede… nemlig at Christie ALTID har set faboulous ud! At vi andre hverken som helt unge eller gamle overhovedet nogensinde kan gøre os håb om at se så forrygende ud – desværre 🙂 Men derfor kan man vel godt lige stoppe op og beundre dette piece of art and hard work…

  20/01/2014
 • Pernille Aalund

  🙂 Hun ser skøøøn ud, men det hele begynder altså med det vi putter i munden. Sukker, fedt, alkohol og for mange ligegyldige kulhydrater – det kan ses på huden. Jeg har set fantastiske resultater når grøntsagerne kommer på bordet samtidig med at ovennævnte ryger ud… der er håb for alle. Den bedste udgave af os selv.. + mere styrke, energi og et bedre helbred. Det er bare om at komme igang 🙂
  Knus fra mig til dig Anette..

  20/01/2014
 • Linda Juul Petersen

  Ser frem til effekten af mine fyldige kinder om 20 år!

  20/01/2014
 • susanne

  60 år .. skønt at se at der stadig er hjælp at hente.. Der er vel ikke gjort noget ved hendes ben ? så de er jo også utrolig flotte af en 60 årig

  20/01/2014
 • kirsten

  hold da op, ja hvem vil ikke gerne se sådan ud som 60-årig. Sikke ben og apropo ben kender du evt. til noget godt olie mod karsprængninger???

  20/01/2014
 • ninia johannesen

  JEG ER LIGEGLAD
  JEG VILLE GERNE SE SÅDAN UD ,MEN JEG VIL OGSÅ HAVE TID TIL AT NYDE LIVET OG IKKE BARE JAGE EFTER NÆSTE FIX FOR AT SE YNGRE UD

  20/01/2014
 • Pernille Sparsø

  Wauw!

  20/01/2014
 • CharlotteK

  Hvem der bare så sådan ud som 60-årig!

  20/01/2014
 • lovisen

  Gad virkelig godt være så lækker nu hvor jeg “kun” er 40…. Men ok, det er nok både dyrt og tidskrævende, og jeg er helt sikkert heller ikke indstillet på alle de fravalg det måtte kræve.
  Men når man ser alle de tilfælde, hvor folk nærmest er blevet vansirede og skræmmende at kigge på pga deres besættelse af evig ungdon, så er dette virkelig et pragteksempel på fantastisk håndværk.
  Og ja, løbeskoene skal vist støves af igen, wauw nogle stænger!!!

  20/01/2014
 • Jette V

  @ Daniela: Det var egentlig også mit første indtryk – at hun også er heldig at have nogle virkelig gode gener at arbejde med…

  20/01/2014
 • Hun ser smuk ud, men også meget dyr, og ja nok inde fra hjerterødderne, men også helt inde fra de kridthvide tænder.
  Men helt enig, det er et meget overbevisende look/arbejde. Hun har dog også haft et fantastisk godt udgangspunkt af natur. Jeg så jo ikke så godt ud da jeg var hverken 19 eller 39 😉
  :- Daniela

  20/01/2014
 • @ Julia Venus – Jeg synes, hun er cool. Og lækker. Og heldige dig at have Fælledparken tæt på.

  Stor hilsen Anette

  20/01/2014
 • Julia Venus

  Da gav du mig lige lyst til at småløbe i Fælledparken, trods stiv klam kuling!…jøsses en lækker 60 årigt steg!! Og en stor del af hendes skønne udstråling er det charmerende smil helt nede fra hjerterødderne (skønt udtryk!;-) og spillevende øjne. Hun ser ud til at kunne lide både livet og sig selv …herligt 🙂

  20/01/2014