Billige tricks

Af og til bliver jeg træt. Træt af cremefirmaer der bruger flødebolleord som mirakelcremer, drømmehud… eller endnu værre: ferskenhud. Hvem er det måske, der vil have hud som en fersken, der vel enten er lettere lodden eller skinnende orangerød i skindet. Hvorfor nu al den host og hak tænker du måske? Fordi jeg sidder med Garniers nye Miracle Cream, som lander i butikkerne om små tre uger. Trods irritation over navnet, så tro på der skete noget, da jeg vendte æsken og studerede indholdet.

Niacinamid rangerer nemlig som nummer fire på ingredienslisten. Og før du tænker hvaffor-en-mide, så er der tale om lavpraktisk B3-vitamin. Et hud-forandrende og hud-forbedrende vitamin, som hudlægerne i USA holder skåltaler for. Fordi den uafhængige dokumentation (og altså ikke producenternes egen) viser, at niacinamid både mindsker rødme, reducerer pigmentpletter og booster smidighed. Men. Der skal minimum være to procent i for at få virkningen. Og det er der (og lidt til) i Garniers nye creme. Derudover er der beskyttende SPF20, gode fugtmættere, udglattende peptider (protein) og en optisk makeupeffekt, der korrigerer ujævnheder og kaster en anelse farve og glød af sig. Og jo, der er silikone i – men den kan jeg fint leve med, fordi det er et produkt til brug om dagen: makeup med hudplejefordele. Til 130 kr. tuben.

SNUP TIPPET: Og nu er vi er ved billige tricks, så ønsk dig mascaraen fra Nilens Jord. Den er SÅ generøs i måden, den mætter vipperne med sortcremet fylde og samtidig giver et swung, som åbner øjnene. OG med en børste, der er til at arbejde med og en pris, der er til at betale. #like #like #like.

GRATIS HUDTRICK-GUIDE: Hvis du er ny på Beautyspace, så lad mig forære dig en brugbar (og underholdende i al beskedenhed) guide til flottere hud. Den bliver sendt automatisk, hvis du hooker op HER.

DAGENS SKØNHEDSTIP er gået i sort på Instagram @Beautyspace

17/03/2014
Slut med tossede negle
19/03/2014
Fra mit skønhedshjørne i ELLE

Kommentarer

 • Sanne

  Tak for alle dine tips. Jeg har nu efterprøvet et af dem -Garnier-cremen. Havde ved gud ALDRIG troet, at jeg skulle bruge/købe en af deres produkter. Men jeg er begejstret. Den nærer huden (udtørrer ikke som min ellers elskede Estee Lauder BB Creme). Den fedter ikke, og den lægger sig pænt og naturligt på huden. Så nu er rutinen. Rens. Eau thermale fra Avene. Beaute Pacifique’s serum og Garnier.

  03/04/2014
  • Anette Kristine Poulsen

   Cool Sanne, tak for tilbagemeldingen. Stor hilsen Anette

   03/04/2014
 • Tina Irene Povlsen

  Super skønne trick tips til en pris hvor alle kan være med. Da jeg har tendens til rødme, er cremen med lavpraktisk B3 vitamin vist værd at prøve. Og til en væsentlig mindre pris end den jeg bruger pt. 🙂

  23/03/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Cecilia – 1000 tak for tip og dejligt at du kan bifalde mascaraen.

  @ Fillipasmom – Helt enig. Der skal noget under. Jeg ser den som hudforbedrende makeup.

  @ Tanja – Haha, du er sød. Tak.

  @ Chanette J – Åh beklager. Jamen det gør det, men jeg kan selvfølgelig ikke garantere, hvordan den vil være på dig.

  @ Anne S – Bare lige til info: der er lavet undersøgelser der viser, at danskerne bruger 1/4 af den mængde solcreme, der skal til for at være beskyttet godt nok. De fleste går rundt med meget lav beskyttelse: fx. hvis du har en faktor 16 på men kun smører den halve påkrævede mængde på, så er du faktisk kun beskyttet med kvadratroden af 16 (altså 4).

  @ Kat B – Meget underligt. Jeg spurgte lige Garnier, og de siger igen, at den først kommer ud om to uger. Der må være noget underhåndssalg i gang ;o)

  @ Birgitte B – Jeg hvisker bare her, og svaret er ja.

  @ Anna – Du har ret. Der er dimithicone i Clarifying Mild (godt nok langt nede på listen men alligevel). Jeg anbefaler at sove uden selskab af silikone.

  Stor hilsen Anette

  20/03/2014
 • Sådan helt ærligt – Er det her VitaZing i en billigere udgave? For det lyder det som om…

  20/03/2014
 • Anna

  Angående det der med silikone, så har jeg efter tips fra dit indlæg “Gør kål på de porer” anskaffet Cliniques Clarifying Lotion – som også har dimethicone på ingredienslisten. Betyder det at jeg skal nøjes med at bruge den om morgenen, eller er det mindre vigtigt når det ikke er en creme? Tak fordi du deler ud af dit overflødighedshorn af viden 🙂

  20/03/2014
 • Eh, den her creme har været i min lokale Magasin næsten siden jul 😀 Men godt at høre, den er pengene værd!

  Kat B | Katience

  20/03/2014
 • Anne S.

  Det kan være p-piller, der er skyld i hyperpigmenteringen + at jeg indtil for to år siden sjældent brugte solcrem, fordi jeg aldrig bliver rød – SÅ dumt. Pt. bruger jeg kun solbeskyttelse i form af en cc crem med solfaktor, da jeg ikke er ude mens solen er fremme pånær på cykelturen på vej til arbejde. Det jeg mangler mest er en crem uden spf med gode ingredienser og som virker (om muligt) neddæmpende på min rødmen. Jeg vil søge lidt rundt på din blog, det gør jeg ofte, det er en evig kilde til inspiration og viden 🙂

  19/03/2014
 • Chanette J

  Tak for svar, men det var mere om hvorvidt mascaraen fra nilens jord bliver siddende på vipperne, og ikke smitter af på øjenlåget eller laver mørke render under øjnene 🙂

  19/03/2014
 • “Den er SÅ generøs i måden, den mætter vipperne med sortcremet fylde” Gid jeg kunne få dit sprog på tube Anette <3

  19/03/2014
 • Filippasmom

  Tak Anette, jeg elsker dine tips! Kørte i Matas på vej hjem fra job i går, og der stod cremen allerede på hylderne til 120 kr. Den er super god! Skal blot supplere med en serum,så er den virkelig perfekt.
  Tak tak tak :-*

  19/03/2014
 • Cecilia

  Hvor dejligt, Anette Kristine! Nilens Jords mascara er nemlig fantastisk, og jeg har brugt den de sidste par år, og samtidig undret mig over, hvorfor den ikke blev hyldet nogle steder, for både sin virkning på vipper, ingrediensliste og prisen. Og nu vi er ved det, så vil jeg tippe dig om all round-cremen fra Rømer, som vi bruger den til kroppen, til både børn og voksne. Og den er super lækker, blød og fyldt med gode olier, squalane m.m. og koster under 100 kr. for 450 ml. Købes i helsebutikker. Jeg er meget kræsen med mine produkter, men den her bodylotion, den holder jeg ved.

  19/03/2014
 • @ Tanya & Salli – Godt!

  @ Marina – Godt med skønhedskryds.

  @ Line L – Smiler. Vi har en tendens til at tro, at de virksomme ingredienser KUN er i de dyre cremer, og det er langt fra tilfældet. Pt. er en af mine yndlings-sera fra Nilens Jord (med hyaluron, peptider osv.)

  @ Anne S – Mht. hyperpigmenteringen er du så beskyttet med SPF (nærmest nonstop)? Kan der være hormonelle ting i spil, som den udløsende faktor? Mht. rosacea handler det om at bruge så få ingredienser så muligt og spise anti-inflammatorisk. Hvis du søger på RØDME og ROSACEA i mit søgefelt skulle der gerne komme forslag.

  @ SuzyW og Anette W – Dejligt, at I er åbne overfor nyt.

  @ Chanette – Jeg tør ikke love dig, at du kan tåle men, men jeg ved, at Nilens Jord er utrolig påpasselige med deres ingredienser og ikke bruger irritative indholdsstoffer. Den er ikke vandfast.

  @ Anne-Sophie – Det gør de nemlig og den er virkelig fin.

  @ Christina – kommer på ipad’en lige straks.

  Stor hilsen Anette

  19/03/2014
 • Billige tricks tæller, og den creme er bare fantastisk.

  18/03/2014
 • christina

  Hvor blev opskriften af på det laks :-p ♥

  18/03/2014
 • Gigi

  @Anette: jo, det var netop de farvede foundations jeg havde i tankerne. Det er nok fordi jeg har så mange fejlkøb på denne konto, at jeg generelt er lidt på vagt overfor produkter, der giver farve. Men sådan som du beskriver den i dit svar, så tør jeg godt prøve den.
  Tror jeg. 😉

  18/03/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Marie Rasmussen – Tror ikke du bliver skuffet over nogen af dem. Men meld gerne tilbage.

  @ Karoline – Den står opført oftest som Dimithicone.

  @ Gigi – Den er faktisk indrettet, så den justerer sig efter hudtonen, den rammer. På mig virker det godt – i tuben er cremen hvid/sandfarvet, og så ved kontakt med huden tilpasser den sig. Er det ikke deciderede foundations/farvede dagcremer, du tænker på ?

  Stor hilsen Anette

  18/03/2014
 • Chanette J

  Hvordan er den mascara fra Nilens Jord? Her tænker jeg på om den er tårefast. Den eneste mascara jeg kan bruge pt, er le volume de chanel fra chanel, men prisen er så voldsom, så jeg leder efter et alternativ. Der så også bliver hvor den skal! Har i øvrigt kontaktlinser, så bruger aldrig vandfast mascara 🙂

  18/03/2014
 • Anette Waaben

  Super…altid godt med tips om gode, billige produkter som jeg ellers ikke ville købe.
  Tak for dine daglige input Annette <3

  18/03/2014
 • SuzyQ

  Kære Annette, skønt med billige tricks

  18/03/2014
 • Anne S.

  Det lyder da som en fantastisk crem, måske skulle man prøve den 🙂

  Kan du mon anbefale nogle fantastiske dag- eller natcremer, der er gode til tør og sensitiv hud med hyperpigmentering og rosacea? Max pris er 400 pr. styk. Jeg er i øvrigt i slut-tyverne.

  Er virkelig glad og taknemlig for alt det jeg har lært om ansigtspleje ved at læse din blog og modtage dine nyhedsbreve 🙂

  18/03/2014
 • Gigi

  P.S. Så landede der lige Elisabeth Gierus-produkter her på matriklen! Der er bare ingen grænser for, hvor heldig man kan være – tusind tak, Anette! Face mist’en med rosenduft blev testet med det samme, og.. I’m in Luv! 😉

  18/03/2014
 • Line L.

  Kære Anette meget bliver du skudt i skoene …. Om køb af dyre cremer alle må eje… Nu må jeg sige at jeg aldrig som i aldrig ville have købt en creme fra garnie hvis ikke at DU havde talt pænt om den…..tak.

  18/03/2014
 • Salli

  Woop sådan en creme må jeg straks prøve 🙂

  18/03/2014
 • Det lyder godt! Der skal da næsten lige et lille kryds i kalenderen, der markerer ugen, så cremen ikke bliver hapset foran mig 🙂

  18/03/2014
 • Tanya

  Altid glad for gode budget-tips, tak 🙂

  18/03/2014
 • Gigi

  Garnier-cremen lyder som noget, jeg umiddelbart godt kunne tænke mig at prøve af. Meeen.. du skriver, den kaster lidt farve af sig? Synes slet ikke, jeg har god erfaring med farvede produkter (kan ikke en gang finde en foundation, der passer til min hudfarve!), og kommer den så kun i én nuance, eller hur?

  18/03/2014
 • Uhh… Jeg har den gule fra Garnier (Moisture Match – protect & glow).. den dufter fantastisk og er mild..

  Hvordan var det igen man så det med siliconen ??

  //K

  18/03/2014
 • Marie Rasmussen

  130 kr. for Ganier cremen og 149 kr. for Nilens Jord mascara … selv jeg kan være med her 🙂 Og med de rosende ord du smider efter de 2 produkter, føler jeg det ville være dumt ikke, at kaste mig ud i projektet og selv teste begge produkter.
  Takker 🙂 🙂 🙂

  18/03/2014

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.