Blander du også tingene sammen?

Bland-selv hudpleje, serum der bærer dit navn eller creme rørt særligt til dig er en tendens, der ikke behøver være så indviklet eller dyr, som det måske umiddelbart lyder. Fremtidsforsker Mette Sillesen sagde i min lab-sag i Børsen Pleasure i torsdags, at det ikke længere er nok at være et brand. Vi gider ikke mere storytelling. For i bund og grund er vi mest interesseret i os selv (uha). Og det begynder flere mærker at reagere på.  Se bare Coca Cola,  hvis  dåser bærer dit, mit eller naboens navn. Men et er at få noget rørt professionelt, noget andet er det miks, vi selv står for. For det er jo hundrede år siden (håber jeg), at nogen havde en solo-serie på hylden med samme mavebælte fra enten Clinique, Estée Lauder eller Jurlique. I dag blander vi på tværs. Ligesom salgsfolk heldigvis også er stoppet med at anbefale kunder at holde sig til samme serie. For vi ved bedre, og mikser præcis den personlige cocktail, der passer os bedst. Måske husker du Ellen Hillingsøs miks af produkter ?  Eller min favorit med frugtsyrer fra Akademiklinikken toppet med Bioeffects serum.

Hvad blander du med succes?

NB: Er heldig at være i London i dag, hvor jeg også skal blande noget i dag. Nemlig en personlig neglelak. Håber du har lyst til at kigge med på Instagram: @beautyspace

12/09/2014
Du slipper dem ikke
16/09/2014
Ingen krammer med Vivienne Westwood

Kommentarer

 • Charlotte Madsen

  Anette, jeg er jo totalt nybegynder på det her område…så bliver nødt til at spørge igen…hvad hedder cremen fra Akademiklinikken, kan ikke finde den med frugtsyre, så skal have det præcise navn for at finde den…nogen der har erfaring med frugtsyrecremen fra md formulations..den har jeg fundet ud af, hvad hedder..;)

  25/09/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Charlotte Madsen – Ja det kan du. Jeg er glad for Akademiklinikkens frugtsyrer.

  @ Marie N – Tak for tip.

  Stor hilsen Anette

  24/09/2014
 • Marie N

  Jeg blander ansigtsprodukter fra Ole Henriksen og Jurlique med stor succes! Jeg har prøvet tonsvis af ansigtspleje gennem tiden, men intet har fungeret bedre for mig end (kombinationen af) cremer, rens og serum m.m. fra disse to mærker.

  21/09/2014
 • Charlotte Madsen

  Anette – tak for melding, men nu bliver jeg helt nørdet af at læse alle de andre kommentarer om efgserummet…kan man også bruge frugtsyreserum under efgserummet…og hvis ja, hvilken en anbefaler du/i så…

  18/09/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Tine L – Herligt at du er glad for de små Clarins-dråber, som fint kan bruges i samme periode som du bruger Akademiklinikens serum.

  @ Birgitte – Først frugtsyre-serummen og så vente 2-3 minutter og SÅ Bioeffect.

  @ Anette J – Det er også det, der altid er fremgået på Beautyspace. Eneste undtagelse er frugtsyrer som underlag. Metoden er testet af Bioeffect selv.

  @ Carina C og Jane Weiss – Sådan!

  @ Gitte N. O – Tak fordi du læser med jo.

  @ Pia K – Ja, hvis du vil have længere vipper.

  Stor hilsen Anette

  17/09/2014
 • Ditte H

  Hahaa 😀
  Der reddede du den lige, Anette! Tak, du er den bedste! 🙂

  17/09/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Inge – Du kan roligt fortsætte.

  @ Anne – JA, det virker.

  @ Mia T – Mia T, tak fordi du deler.

  @ Ditte – Den vigtigste trend er at gøre, som man SELV finder bedst, og det er jo det, du gør – og dermed er drønsmart ;o)

  @ Charlotte – Kun om aftenen og alene. Jeg bruger 3 dråber til hele ansigtet. Nogle uger skifter jeg ud og kører A-vit, som eksempelvis BP’s booster.

  Stor hilsen Anette

  17/09/2014
 • Gitte N.O.

  Pia K. – det synes jeg absolut det gør. Har selv lyse vipper og bruger mascara dagligt, forskellen er blot at de nu er lange, buede og åbner øjet meget mere op end før i tiden hvor mine vipper var korte og mere stride at se på. Et lille tip til at få ekstra længde som jeg har fået af min kosmetolog: efter påføring af mascara som du plejer, så tag et ekstra dyp og hold børsten på det allerøverste af vippekanten i 10 sek. Det virker 🙂 og kan bruges til at give ekstra effekt ved festlige lejligheder 😉

  16/09/2014
 • Pia K

  Giver det nogen mening at bruge M2 vippeserum på helt lyse vipper, som man (jeg) alligevel plasker til med mascara??

  16/09/2014
 • Ditte H

  Pis … Der gjorde du mig lige 100 år gammel, Anette 😉 det eneste der stikker ud på min hylde er Beauty Pacific serum om sommeren og Pai olie om vinteren, ellers står produkterne med host-samme mavebælte. Lige nu er det Clarins …… 😉

  16/09/2014
 • Jette V

  Hvad Gitte N.O. siger 🙂

  16/09/2014
 • Charlotte

  Jeg har også spørgsmål om de der dyre dråber fra Bioeffect..altså efg-serummet…hvordan bruges det optimalt..? Jeg bruger det selv på afrenset ansigt om aftenen uden noget over. Indimellem afveksler jeg med booster tre fra Beauty Pacifique…er meget interesseret, da jeg allerede her efter en måned kan mærke, at efgserummet har gjort noget for mine porrer i ansigtet. Det er samtidig dyre dråber, så vil gerne være sikker på, at de bruges optimalt…kan de fx også bruges om dagen under dagcremen..?

  16/09/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Maria Lund – Sådan! Hvordan fandt du frem til at virkningen med Cleanance K og hybekerneolie fungerer godt for dig?

  Stor hilsen Anette

  16/09/2014
 • jane weiss

  Jeg blander også mange produkter og laver selv tit min serum af en grundolie og tilsætter div dråber af lavendel, rose, grape eller hvad jeg lige syntes min hud mangler

  16/09/2014
 • Maria Lund

  Anne det virker helt fantastisk. Jeg var også meget skeptisk, men nu er mine vipper så lange at de rammer glasset på men solbriller. Og der er også flere venner der har spurgt om jeg har fået falske vipper

  16/09/2014
 • Gitte N.O.

  Jep blander på livet løs og finder stille og roligt frem til mine favoritter – i høj grad på baggrund af anbefalinger fra jer kloge koner fra beauty-universet 😉
  Så tak for al inspirationen og de gode tilbud som af og til dropper ind i mailboxen 😀

  15/09/2014
 • Carina C

  Jeg blander f.eks. serum med en fugtmaske, og lader det virke natten over. Jeg prøver at tage udgangspunkt i ingredienserne. Hvis jeg f.eks. har en god A-vitamin creme, men den mangler Hyaluronsyre, vil jeg helst bruge en serum, der indeholder det. Desværre er det ikke helt så enkelt, – hvad indeholder produktet ellers, årstiden, min huds behov og hvad jeg nu prøver på at forbedre. Jeg blander især med olie, SPF, BB-primer, selvbruner og AHA-syre, men hvis produkterne f.eks. er økologiske, blander jeg dem ikke med kemi, for jeg tror også jeg kan “overbehandle”, når jeg ikke er professionel.

  15/09/2014
 • Eva B

  Anne M2 virker helt vildt. Mine vipper er tætte, mørke og så lange, at folk bemærker det i Netto og v stoppesteder. Den koster lige nu 799 hos billiparfume.dk, så jeg i går.

  15/09/2014
 • Anette J

  I Complete Me siger de, at effekten af BioEffect er størst, hvis huden er renset for olie af enhver slags.

  15/09/2014
 • Birgitte

  Spørgsmål til dig Anette… hvordan bruger du pure active fra Akademiklinikken og Bioeffects serum, kan de bruges sammen? Jeg har begge to, men ved ikke rigtig, hvor meget man skal bruge, hver dag? Kan du anbefale en god A-vitamin creme, bruges
  den hver dag? VH Birgitte

  15/09/2014
 • Tine L

  Jeg mixer på kryds og tværs, da jeg alt for ofte bliver fristet… Samtidig giver rigtig mange produkter mig udslet, så det handler om at finde de få produkter, jeg kan tåle, selvom det er på tværs af mærker og serier. Ansigtscremen Nutrilogie fra Vichy har dog haft en fast plads på min hylde i de sidste ca. 15 år, da det er den eneste, jeg kan tåle og som samtidig matcher min huds behov. Men på Anettes anbefaling er jeg blevet meget begejstret for at blande den med Clarins selvbruner-dråber – de er jo geniale, og så slipper jeg for at få udslet af andre cremer! Men så er det lige, at jeg har et spørgsmål til Anette: kan dråberne bruges samtidig med Akademiklinikkens Pure Active Serum, eller skal man holde sig fra selvbrunere såvel som naturlig sol?

  15/09/2014
 • Mia T.

  Morgen avene creme til sensitiv hud. Aften afrens med konjak svamp derefter Bioeffect på hverdage og i weekenden serum/øjencreme fra Neostem. Et par gange om ugen en ekstra scrub fra dermalogica med efterfølgende fugtmaske fra Beauty pacific. Kan kun anbefales :o)

  15/09/2014
 • Maria Lund virker M2?

  15/09/2014
 • Inge

  Jeg er også tosset med BioEffects skønne serum, som jeg bruger efter renseolie fra Aderma og om dagen anvender jeg Embryolisses klassiske creme. Vil dog høre dig ad, om du vil fraråde brug af BioEffect under graviditet eller om man roligt kan fortsætte brugen heraf?

  15/09/2014
 • Maria Lund

  Jeg blander kemisk eksfoliering i form af Avene Cleanance K med hybenkerneolie fra Pai.. Om aftenen står den på afrensning med bioderma og serum fra BioEffect, og vigtigst af alt – vippeserum fra m2.

  15/09/2014
 • Personlig neglelak!!! Jeg REVNER af misunelse! 😉

  15/09/2014