fbpx

Blandt de bedste

Jean-Claude Ellena er sådan en duft-hitmager, der bliver skrevet saftige bøger om (tjek Chandler Burrs ’The Perfect Scent: A Year Inside the Perfume Industry’ – det er spænding til sidste side). Som duftnæse styrer han suverænt parfumebutikken for Hermés, som har fået egen mini-botique her – bare med dufte og finurlige flasker, jeg ku’ købe mig fattig i. Du behøver dog ikke at slippe en krone, for at få oplevelsen. Stik næsen i noget, der minder om omvendte urtepotter fyldt med duft eller gå derfra med duftende Hermés-bånd snøret chikt om håndleddet. Og for Guds skyld. Gå ikke derfra uden at have duftet til Jour d’Hermés, som min dygtige New Yorker-fotograf her har skudt til bloggen  lige efter pressemødet. Den er frisk slash let, men ikke kedelig. Blød-agtig med grape, søde ærter, Gardenia og en fin træagtig jordforbindelse. Ellena afslører aldrig alle noterne, og det er også okay. For den her kunne alligevel godt blive en slags yndlingsduft. Lige nu.

SNUP TIPPET: Om lidt afsløres Jurlique-vinderne, hvor der er rekord på Beautyspace med tæt på 800 deltagere. Bliver du ikke blandt de 11 heldige, er der stadig gratishederne (og oplevelsen) her, hvor Jylland følger med inden længe.

NB: Stay tuned for en overskudshistorie. Faktisk to.   

03/09/2013
Don’t miss
05/09/2013
Derfor smitter overskud

Kommentarer

 • ANETTE DIT… dit.. dit vidunder af et menneske! Tak for bog-anbefalingen! Den skal jeg da OM NOGEN have læst! Nærmest for dårligt, at jeg ikke kendte den i forvejen… tsk tsk..
  Kærligt Lene Nehlsen // DuftVerket.dk

  16/09/2013
 • @ Charlotte K – det er skam RENE keramikkrukker der er vendt om…og som så holder eminent på de forskellige dufte, så man ikke bliver parfumeforvirret.

  Stor hilsen Anette

  07/09/2013
 • CharlotteK

  Ville gerne prøve at dufte til den. Hvis det minder om en omvendt urtepotte, så er det sådan lidt muggen i det – ihvertfald i mine urtepotter:-)
  Men det var nok ikke det du mente? 🙂

  05/09/2013
 • Åhhhh ja, PARFUMEN står på min must-do-read. Og Eau de Merveilles (Sissel) skal prøves. Og jo, Sanne, sko og dufte er vel ikke stedet at begrænse sig…

  @ Marlene Høj – Hos Magasin eller Birger Christensen.

  Stor hilsen Anette

  05/09/2013
 • Åh dufte, er det ikke ligesom med sko – at man aldrig kan få for mange!?! 🙂

  04/09/2013
 • Sissel

  Jeg var vild med Eau de Merveilles for en 5-6 år siden, købt i Hermés butikken på Strøget. For et par uger siden prøvede jeg lige et pift af den i Magasins nye Hermés bar, og jeg overvejer, om jeg skal have den igen. Utroligt, som dufte har en evne til at genopvække minder 🙂

  04/09/2013
 • Marlene Høj

  Hvor kan man heltpræcist dufte til den?

  04/09/2013
 • susanne

  Super flot billede, glæder mig til at dufte 🙂

  04/09/2013
 • Metteline

  Uhm, lækkert 😀 Og enig med Sommer. Læs ‘Parfumen’! Gotisk gyser – om, ja, parfume 🙂

  04/09/2013
 • Sommer

  Må man i henhold til dagens emne om duftenes berusende univers anbefale de læseglade den lille perle fra Patrick Süsskind: “Parfumen”.

  FØRST læse og derefter se filmen, med bl.a. Dustin Hoffman i fantastisk hovedrolle!

  Kinestetikere vil virkelig få en på opleveren.

  04/09/2013
 • Tina Irene Povlsen

  Beautylitteratud == Beautylitteratur 🙂 🙂 🙂

  04/09/2013
 • Tina Irene Povlsen

  Det lyder som om der skal findes vej til endnu mere beautylitteratud. Jeg har måttet hengive mig til at bestille Warpaint, men dette lyder også som et must read… Og der skal vist også lige findes tid til at indsnuse duftnoten her. Lyder lækker og frisk med twist af lidt wild wauw. 🙂

  04/09/2013
 • Sofie

  Sker der ikke snart noget i O’ense?

  04/09/2013