BLÅT til lyst plus et kæmpe hurrrrraaaaa, for I’m back…håber I er derude?

_mg_0665_1

Bloggen druknede i først et, så to, så tre og så FIRE hele døgn og nej, det var slet ikke sjovt. Savnede jer frygteligt, selvom en læser skrev: benyt bare chancen til at holde ferie og være grim (gad vide om hun tror,  jeg sidder og smukkeserer den dagen lang. Nåmen meget sjovt alligevel).

Håber I er friske på nye beauty-lækkerier. For ovenpå massiv Surftown-regn kommer selvfølgelig…lak. Og jo, jo, jo, vi er i juli, det er sommer, og den skal vi dvæle ved. Men altså. Jeg kan ikke få fingrene op af sensommer-lakkerne fra Dior. Mesteren selv var dybt fascineret af blåt – omtalte midnatsblå som en del af sit dna, og i 1969 blev al makeup fra huset pakket i blåt. De to nye modige lakker er døbt Blue Denim (607) og Tuxedo Blue (908), og jeg er solgt. Tiden under vand har jeg selvfølgelig brugt til at lakere negle:

_mg_0690

SNUP TENDENSEN: Prisen er 180 kr. pr. flaske, og de to must-know faver lander i butikkerne den 31. august, men snigkig efter blåt, for nej, Dior er langt fra alene om at ha’ spottet farven til fingerspidserne.  

NB: VIND…Ovenpå al den hurlumhej skal vi have en konkurrence – bl.a. med ét af de produkter, jeg personligt (hver dag) ikke kan undvære. Ét produkt der vandt i år i Danish Beauty Award. Og hvor der bliver mange vindermuligheder…klik ind igen om lidt, så sker der noget i dag eller i morgen tidlig.

01/07/2011
Jamen jeg har ekstra brug for D-vitamin, blev der sagt…
07/07/2011
VIND!

Kommentarer

 • Wow, smukt!

  09/07/2011
 • Velkommen tilbage. 🙂 Jeg er lige kort hjemme efter den første uges ferie i min gamle bil, så kører vi i mit lille sommerhus i morgen. kh. Sanne

  08/07/2011
 • Bare rolig Anette, selvfølgelig er vi her endnu. Velkommen tilbage – du har været savnet.

  08/07/2011
 • Jeg kan altså heller ikke lige finde ud af om jeg er til blå neglelak 🙂 men var heller ikke til orange og nu elsker jeg orange 🙂 sjovt som det kan vende.. hehe

  Det er altså en god blog du har Anette..

  08/07/2011
 • Lærke KN

  Gudskelov at du er tilbage 🙂 jeg har også lige købt den kæreste blå lak fra Sally Hansen, får altid dejligt mange gode kommentarer for den. (udover det, så holder den bare skide godt.)

  08/07/2011
 • Louise

  Velkomment tilbage!Vores bygning druknede også.Jeg er er!

  08/07/2011
 • Nej hvor synd, at bloggen druknede 🙁 Men det er også godt at være savnet 😉 Jeg er her! 🙂 Uh, sikke nogle flotte blå farver. Selv har jeg en meget pæn blå fra Wet’n’Wild, som burde komme på 🙂 Men den går ikke lige på job, så weekend it is 😉

  08/07/2011
 • Jeg troede egentlig heller ikke, jeg var til blåt på neglene, men den med perlemorseffekt ser virkelig fin ud! Den ligner en lidt mere lysende udgave af Chanels Blue Satin, som jeg er rigtig glad for 🙂

  08/07/2011
 • TAK for en omgang gode ord fra Jer…dem er jeg afhængig af. Der var et par spørgsmålstegn i blandt, så her kommer svar:
  @Lotte B – lak er lak (også Essie). Man behøver bare at lugte til en lak for at kunne afgøre om der er tale om skrappe stoffer eller ej. Dog har de fleste firmaer elimineret de 3 værste indholdssyndere (toulene, formaldehyd og DBP, som er en phthalat). De vandbaserede lakker er en anden – og JA, mildere – sag, men mange af dem holder 2 timer…SÅ jeg ser klart lak som et valg. Og man må vælge sine kampe. Du vil elske bogen ‘No More Dirty Looks’, som du kan købe på slowfashionhouse.com eller Amazon.
  @Dorthe – ha,ha…faktisk ser hænderne på billedet vist også lidt gråblege ud.
  @Karina Virum – absolut. Svaret er ja.
  kh Anette

  08/07/2011
 • Dorthe B.

  Hej Anette.
  Dejligt at du er tilbage. Har flere dage kigget forgæves efter dig. Lækker lak.

  07/07/2011
 • Velkommen tilbage til overfladen….du har været savnet! 🙂
  Lakken er lækker. Jeg har en blå vist, men må nok have en fra Dior….de er så gode at lægge på.

  07/07/2011
 • Birgitte

  Er på ferie uden lak, men dejligt du er tilbage søde Anette

  07/07/2011
 • Hurraaaaaaaaaa!!! Du er tilbage!!! 😀

  07/07/2011
 • Velkommen tilbage Anette!

  07/07/2011
 • Hurrah! Velkommen tilbage Anette!

  07/07/2011
 • Det er da bare fordi jeg har været på ferie og ikke har kujnnet logget på. Nu er jeg hjemme og alt er godt. Sammentræf?? Tror det næppe!
  Skriver lige til dig når jeg lander med hovedet også og så laver vi en date ikk??

  07/07/2011
 • Sanna

  Giiiisp! Har holdt vejret under din dukkert. Skønt, at du er kommet sikkert i land og cool, at du ikke er blevet så aquafobisk, at du undgår den skønne, maritime blå. Skip ohøj – Blåt er hot!

  07/07/2011
 • Jess

  VELKOMMEN tilbage Anette – du var savnet :o)

  Color me blue – det ser jo fantastisk ud!

  07/07/2011
 • sus

  Juhu- dejligt at du er tilbage!! Tak for den skønne trøstepakke!

  07/07/2011
 • Nu hvor vi er ved blå – og dermed også vand…vandbaseret lak? Lakverdens svar på øko lak? Holder det? – altså lakken…

  Har nemlig en lille erfaring med Essie, som jo egentlig er ret mild. Jeg har lavet den fejl at jeg tog Essie på INDEN jeg puslede børn om morgen. Ungerne får en omgang med Weledas calendulaolie, som opløste min lak. Tak…og den erfaring rigere – og givet videre…(og nej – har faktisk ikke rigtig lyst til at lak, som sidder så godt fast at der skal skrappe midler til at få det af).

  07/07/2011
 • Lea

  Super flotte farver, især den metallicblå.

  07/07/2011
 • Dorthe

  Hvor lækkert, at du er stærkt tilbage Anette – og så med blå neglelak..
  Hmm, til trods for, at jeg er den lykkelige ejer af mere end 25 lækre neglelakker, så ejer jeg kun én blå. Og den er næsten ikke brugt. Synes simpelthen mine hænder bliver så underligt blege af blå neglelak – også selvom de egentlig er brune her om sommeren. Men måske Dior’s nye kan lave om på det…

  07/07/2011
 • Velkommen tilbage! og tak for de lækre lakkerier!

  07/07/2011
 • Var da godt nok ved at være bekymret.
  Velkommen oven vande.

  07/07/2011
 • Jaah velkommen tilbage! Vil straks fejre det med at lakere mine negle blå 🙂

  07/07/2011
 • Gitte Salling

  Dejligt at du er her igen 🙂

  07/07/2011
 • Frederikke

  Normalt er blå negle et tegn på, at de er ved at forlade deres ejermand – men hold da op, hvor er det en smuk farve. Vi har allerede et pænt udsnit af pantonekortets farver, men den der mangler da helt klart :o) Smukt.

  07/07/2011
 • Jamen hvad kan sige? Tak, tak, tak…alle-zusammen. DEJLIGT at være tilbage.
  @Dorte D – NEMLIG…lyder som en god kombi.
  @AD – ja, det er unfair. I know.
  @Camilla L – hende Daniela er et hit. Hun burde turnere herovre i det mørke.
  @Susanne – tror ellers du ville blive ekstra glad af den.
  @Tinna – Tøjet bliver sekundært med den her på fingerspidserne.
  kh Anette

  07/07/2011
 • Jeg har haft den blå lak på, siden billedet blev taget – jeg eeeeelsker den!!! 🙂

  07/07/2011
 • CharlotteK

  ENDELIG ANETTE! DET VAR DA PÅ TIDE! Godt vi ikke skulle vente længere…. Det må da være skønt at være så savnet??? 🙂
  Og så starter du ud med fede lakker og løfter om en god konkurrence – så bliver man da så glad:-) Rigtig god dag!

  07/07/2011
 • Julie

  Juhu, mit daglige skønhedsfix er tilbage 🙂

  07/07/2011
 • Dorte Daugaard

  Har godt nok allerede en blå – men mand, hvor er den smuk den farve, der er billede af! Det må jeg vist lige overveje -mangler nemlig tid til at gå med alle de smukke farver, der gerne vil på mine negle 🙂
  Men den smukke blå farve er perfekt til f.eks. en tur ud og høre jazz og nyde en cocktail 🙂

  Også lige et shout out for Chanels 515 Pêche Nachreée, der er virkelig sommerfin på mine sommergyldne fingre – man får helt lyst til at sidde og sippe rosé og spise jordbær:-)

  07/07/2011
 • AD

  Velkommen tilbage, A.

  Åh, ønsker mig helt afgjort en blå Dior-lak! Hvordan skal man dog kunne vente til 31. august, når du allerede nu frister med den?

  KH AD

  07/07/2011
 • susanne

  JA tak til at BS er tilbage det er dejligt specialt nu når man bare sidder her og venter
  NEJ tak til blå lak
  God weekend når du kommer så langt

  07/07/2011
 • Tinna

  Dejligt at det kører igen …savnede jo lige det daglige fif til skønheden;-)
  Smuk blå farve ….kan matche meget af mit tøj SMIIILLL

  07/07/2011
 • Rikke

  VELKOMMEN tilbage, du har været savnet 🙂 Rikke

  07/07/2011
 • WB du skønne mø! Hvor er det en smuk lak! Blå er ganske fantastisk 🙂

  07/07/2011
 • JAAAAAAAHHH!!!! Der var du jo! Og så smukt svøbt i blåt.
  Jeg elsker blå, men jeg elsker også glimmer. Bling bling!

  Velkommen tilbage Anette – rart at have dig her igen (bare se, hvor fjollet jeg blev).

  PS. Og tak for henvisningen til Daniela. Hun er intet mindre end fantastisk! Ville ønske jeg svømmede i penge, så jeg kunne svømme en tur forbi hende på ugebasis 🙂

  07/07/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Hulemor – er du gal Rive Gauche holder, og du har ret. Der er nuancefamilieskab her…Og tak for dit pyyyyyh. Kh Anette

  07/07/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @RijaH – ja for du må om nogen have disse farver allerede fra andre mærker?
  @Metteline – taaaaaaaaak. I lige måde.
  @Louise T – korte negle hitter. Så du er med ;o) Mine er heller ikke lange-lange.
  kh anette

  07/07/2011
 • Pyyyh, der var du! Det var lige før, det gav abstinenser…
  Ps. Min bedste beautyerindring med den blåååe farve er duften Rive Gauche fra YSL. Uhm, synes faktisk stadig, den holder, selvom jeg ikke har den længere. Er jeg ude at rejse, skal jeg altid lige have næsen i den ;o)

  07/07/2011
 • Skønt at de fik styr på dit lille webhjem igen! Og jeg er med på den blå, men tror bare jeg starter med dem jeg allerede ejer 😛 Hehe (medmindre det selvfølgelig er dem du vil lege med i konkurrencen :P)

  07/07/2011
 • Metteline

  HURRAAA, du er tilbage 😀 Savnet har været stort!
  Og så også: YAY for blå negle! Husker den smukke, helt blåsorte lak fra Chanel – WOW, den var lækker! Og nu koboltblåt? Jeg er med til august 🙂

  07/07/2011
 • Louise T.

  Velkommen tilbage! Du har været savnet 🙂
  Og til lak – i blå – der stiger jeg af, men det må være den praktiske pige inde bag, der ser afskallede negle for sig – og så synes jeg altså bare, at lak er flottest på lange negle – og der er jeg (igen-igen) håbløst umoderne med mine korte…

  07/07/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Anette J – 1000 tak. Faktisk er blåt rigtig fint til lyst sommertøj og også til alle de tone-i-tone naturfarver, som efteråret disker op med snart. Tror du vil bliver (positivt) overrasket. Kh Anette

  07/07/2011
 • Anette J

  Velkommen op til overfladen:) Flotte fotos. Men hvornår er det lige, vi skal have blå negle? Jeg synes, at de er lidt for heftige.

  07/07/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Kira – I know. Men der er en væsentlig nuanceforskel fra den uhyggelige 80’er kobolt. Godt humør spreder den også.
  @Øglemor – ja tænk engang at folk i Jylland skulle lide under den Københavnske bølgegang…men selvfølgelig er 4 dage peanuts.
  kh Anette

  07/07/2011
 • Yay, du er tilbage. Velkommen tilbage op fra hængedyndet/det københavnske kloakvand. Godt, at det trods alt kunne klares på 4 dage, selv om det nu også er lang tid…

  07/07/2011
 • Kira B

  åhh det ser mega tjekket ud med blå negle….men men men; et traume fra 80erne hvor især blå blev brugt (misbrugt) på alt for mange måder, bl.a. den blå mascara, den lyseblå øjnskygge (som klædte et fåtal), nåh ja og kobolt blå var vægfarven på mit ungdomsværelse. Vil forsøge at bearbejde mit traume frem til august og give den blå en chance til 🙂

  07/07/2011
 • @Marianne – Jeg ser for mig, hvordan dit lak-bo ser ud. Du må ha’ 1000-vis af dem. Lakkerne?
  @Lotte B – var det dig, var det dig, var det dig..og lidt Thorbjørn hos Surftown, der tørlagde BEAUTYSPACE?
  @Fru Thornholm…ja, og jeg lover det bliver godt.
  kh Anette

  07/07/2011
 • Ja tak, den bliver fluks skrevet på min lak-liste. Den skal nemlig helt klart hjem til mig og bo!

  07/07/2011
 • Du er tilbageeeeeee!!! Har savnet dig!
  Sjovt at vi kommer til blå lak efter grøn lak. Det er flot…

  07/07/2011
 • Ved ikke lige om jeg er til blåt på fingrene.. Men om ikke andet bliver min datter da meget trendy – hun har nemlig allerede i foråret investreret i neglelak i yndlingsfarven! 🙂
  Lyder spændende, det næste indlæg..

  07/07/2011