Bliv klædt på til 2013. Og jo, det bliver sjovt!

Vil du vide, hvad der flytter ind i din makeuppung og dit klædeskab lige om lidt?

2013 trends, megatrends og mikrotendser – hvorfor egentlig? Når nu klædelighed er det vigtigste – både i makeup og tøj. Fordi mange trends stikker lidt socio-dybere og dermed gør os klogere på os selv, vores læsere, kunder og omgivelser. Dérfor er jeg helt pjattet med trends.

Hvis du samtidig synes, at beauty-grej og mode er noget af det mest fantastiske, man kan komme i nærheden af, så tror jeg foredraget, Julia og jeg har udviklet sammen, er noget for dig. Vi går en del år tilbage, Julia og jeg – og jo, det er hende med det store, smukke hjerte og den smækre pen i både bøgerne, blogland og dagspressen. Hun er branding- og kommunikationsekspert og et levende, men ærligt, overflødighedshorn, når det gælder alt fra PR-værktøjer til, hvordan vi får de sociale medier til at spille.

Foredraget giver dig insiderviden om mikrotrends og maktrotendenser inden for skønhed og mode, og svar på, hvad mad har med hele sagen at gøre. Vi tager dig med bagom beautyscenen og modeverdenen og fortæller også, hvordan en trend opstår, får fart på og ender hos dig og mig.

Julia og jeg folder os ud i Aarhus på Royal Hotel den 3. december og på STAY i København den 4. december. Det bliver sjovt, tør jeg godt love!

KLIK HER OG LÆS MEGET MERE  (inkl. tilmelding til både Aarhus & København).

SNUP TIPPET: Ved at hooke op på Bloglovin’ her får du hurtigt besked i morgen, når vinderne af Molton Brown og EOS offentliggøres på bloggen.

01/11/2012
Trend-advarsel: havde du set det her komme?
03/11/2012
Vandt du?

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Jo & Anja S Bjerre – I vil altid være mere end velkomne.

  @ Anna – nej, kun indslaget med tendenserne er i familie med BeautyspaceLIVE…her er der så til gengæld fashion & food 2013 indover. Plus et par overraskelser.

  @ Charlotte – tak for dine pæne ord.

  @ Pia & Heidi – dét er der!

  Stor hilsen Anette

  05/11/2012
 • Heidi

  Hold op hvor lyder det inspirerende. Er der stadig billetter?????

  03/11/2012
 • Charlotte

  Det kan kun blive godt! 2 spændende blog ladies 🙂 Jeg ved dit selskab, Anette er super spændende og hyggeligt -og Julia Lahme gad jeg virkelig også godt at møde 🙂

  03/11/2012
 • Pia

  Jeg vil med!!!!!!!!

  03/11/2012
 • Anna

  Ih det lyder spændende. Er det lidt i familie med beautyspace-live?

  03/11/2012
 • Det lyder simpelthen som en nogle super aftner i har i vente. Ville ønske jeg kunne være med<3

  03/11/2012
 • Jo

  Jeg vil SÅ gerne med…Det kan kun blive inspirerende med jer to : )

  03/11/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Tina – flere dage og timer ville også være velkomment hos mig.

  @ Con9 – kan kun sige i lige måde.

  @ Karoline – Dit fabelagtige engagment og din gode karma er altid velkomment.

  @ Tina – godt Post Danmark er på dupperne.

  @ Metteline – en anmeldelse ryger på Tabletten inden længe, og dit andet spørgsmål er sendt til Chanel.

  @ Helle S – vi vil glæde os til at nyde dit selskab!

  Stor hilsen Anette

  02/11/2012
 • Helle S

  Iøvrigt er super godt foto af jer 2 yndlingsdamer!

  02/11/2012
 • Helle S

  Fedt arrangement. Det vil jeg med til!

  02/11/2012
 • Metteline

  Årh, det lyder som en hyggelig aften, jeg kan desværre ikke 🙁
  Anette, har du prøvet noget fra Chanels nye Christmas 2012-kollektion? Jeg synes, deres løse pudder, øjenskyggepaletten og deres Star Dust-blush ser lækre ud, muligvis med lidt for meget glitter.. Har du mon haft chancen for at teste?? Sådan derhjemme og ikke bare i en hurtig ‘ind-og-ud-af-butikken-igen-seance’?

  Og nu jeg fabler om Chanel – hvad ser der lige for den store forskel på Chanel-blush + øjenskygger hhv. i Europa og i USA? De amerikanke versioner er bløde og cremede mens vi absolut skal ‘trækkes med’ de bagte versioner, som ikke giver nær så meget farve som de amerikanske. Not cool!

  02/11/2012
 • Tina

  Det lyder vildt spændende. Det var også vildt spændende at få post i dag, for der var en rigtig lækker hyggepakke til mig fra Beautyspace. Skøøøøn gevinst – og så på en fredag

  02/11/2012
 • Jeg vil overveje det !
  Du er jo verdens bedste selskab 🙂

  //K

  02/11/2012
 • Uh altså – har jo godt læst om det på Julias blog! Håber så meget, jeg får lejlighed til at møde jer begge en dag! En combo af jer to kan kun blive fantastisk! 😉

  02/11/2012
 • Tina Irene Povlsen

  Eigh det gad jeg bare godt at høre. Men min kalender er booket der, desværre – Allerede nu er der ikke mange ledige datoer for det resterende år. Typisk når vi når hen her i de sidste mdr. af året. Det vælter ind med arr. – som desværre også falder på samme tid. Og endnu er videnskaben jo ikke nået dertil hvor muligheden for at dele sig op er til stede. Kunne sikker være givtigt at kunne være flere steder på en gang – og dog… ;-)Håber der kommer andet spændende event en anden gang. Ønsker dig en fantastisk weekend.

  02/11/2012