Museflot med Macdonald og smukt hattehår?

haarspa

Chris Macdonald ER motiverende. Jo, det synes jeg. Og så alligevel skulle min lørdag begynde med at blive småærgerlig over ham. For i Berlinger-avisen kom han med et billedbåret eksempel på, hvordan du kan blive flot. Museflot. I et forsøg med to mus har den ene modsat den anden dyrket motion, og gæt hvem der bliver den mest lækre og friske? Og derfor – med solid canadisk dokumentation – udråber Macdonald løbeskoene til ungdommens kilde. Fair nok. Hvis den var stoppet der. Men han skal lige smide en letkøbt kommentar om, at anti-aging derfor ikke findes i hverken cremer og bær proppet med antioxidanter. Kære Chris, det er jo cocktaileffekten af det hele, der virker. Jeg kender ingen løbesko, der kan beskytte huden mod solen og heller ingen med de essentielle fedtsyrer, der – også dokumenteret – er synligt guf for huden. Ligesom der ikke findes nogen creme, som kan få pulsen op.

SNUP TIPPET: Men heldigvis sluttede min lørdag ret magisk, fordi jeg var til en fabelagtig fest, hvor vi blev lakket til af hende her plus jeg sad overfor Ole Opfinders datter. Fra Fyn. Og med særligt flot hår. Hvad hun gemte i tasken? Præcis den løsning som er noget mere fiks end alle de fif, jeg har delt rundhåndet ud af med at wrappe håret ind i plast og blæse varm luft på, så kure og hårmasker virker dobbelt-op. Her er isoleringshatten, der får dit yndlingshårprodukt til at gøre ekstra godt. Afprøvede den i går og it works, så nu har jeg lånt den ud til min mor, da der ikke er tale om noget engangshalløj.

27/05/2011
Få dig en brazilian (et nyt sted) plus lidt om vindere og læser-tests
31/05/2011
Primer? En unødvendig, lejlighedsvis redningsplanke, som du VIL vide findes + mini-GAVE

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @Anette J og Dorthe – jeg er også VILD med enkle løsninger, så ‘don’t change a thing’ (som en synger nonstop pt.)NB: Dog er hatten nem at tørre af…lidt som en voksdug.
  @Sus – smart! Hvis du vil have sokken i plastic har manicuren-damen en ditto sag til fødderne.
  @Marianne G – Det er MIG, der undskylder. Husker da alle skrev OMG uden at fortælle MIG, hvad de 3 bogstaver stod for. Men ja, DIY er bare gør-det-selv(do it yourself).
  kh Anette

  31/05/2011
 • Anette J

  Med hatten kommer man jo til at ligne paven:). Synes nu at et håndklæde, en frysepose og en hårelastik er ok indpakning til mit hår med hårkur i.

  30/05/2011
 • Hahaha… mægtig flot hat… lige til en monroe-film… 😉
  Kram

  30/05/2011
 • Nipuni Julie

  Kunne ikke være mere enig – både enig med du og Chris. Der skal både motion og en masse andre ting til, så kører hjulene.

  30/05/2011
 • Godt ord igen Anette. Med sund fornuft kommer man langt 🙂

  30/05/2011
 • Trine

  Ai, hvor er de lakker fede!

  Trine

  30/05/2011
 • sus

  Personligt har jeg jo opfundet Pedicurestrømpen…..efter fodbad osv er det jo dejligt at pakke fødderne ind i en tyk sok- så fodcremen virkelig kan komme til sin ret!! Meeeen hvad så med neglene, som jo skal have lak på??? Klip spidsen af en sok og vupti..så ejer du også Pedicurestrømpen!!!

  30/05/2011
 • Birgitte

  Fantastisk godt set af dig. Det er jo ikke kun een ting der kan redde det hele.

  30/05/2011
 • Pia

  Jeg hører så til dem der synes at ham Chris er liiige lovlig frisk – grænsende til det manipulerende. Han overdriver tingene på sådan en amerikaner-måde…
  Men fed hætte!

  30/05/2011
 • Lærke KN.

  Jeg har førhen sovet med hårkur i håret, dog uden denne hætte, jeg synes heller ikke det virkede optimalt, så det kunne være man skulle ud og have sig sådan én hætte.

  30/05/2011
 • Joan

  Genial opfindelse! Med den hætte.

  30/05/2011
 • for mig er chris mcdonald simpelhen gud :-)) han fik mig i skoene. Men jeg bliver nødt til at udstille min egen dumhed.. jeg kan da ikke gennemskue hvad DIY er??? hvis det er do it your self, skulle der så ikke være et S også? hader at være dum.

  30/05/2011
 • Hvis man får overdrevet lækkert hår, kan man vel godt leve med at se dum ud lidt tid inden. 😀

  30/05/2011
 • Dorthe

  Kunne ikke være mere enig med dig Anette.
  Men hvaee, den hat dér… Fancy ser den ud, men sværger nu stadig til min skraldepose med snore-lukning, så jeg kan lukke den tæt om hovedet. Det fungerer perfekt, og vigtigst af alt: den skal bare smides væk bagefter – så let. Hatten ku’ da blive noget værre gris’ at gøre ren efter en omgang hårkur – eller hårfarve for dem der er til den slags. Men tak for info, Anette – dejligt at vide, hvad der findes af muligheder. 🙂

  30/05/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Lotte – nu ved jeg tilfældigvis, at du vist cyklede til Paris, og så MÅ man jo tabe sine bryster, når der skal trampes så mange kilometer.
  @Stina Lou – hahaha – vi bliver ALDRIG sure på en så engageret beautyspace-læser som dig.
  @Sanne – I see what you mean, og plast og varmeblæs fungerer jo altså stadig perfekt. Hatten her er bare smartere (men koster jo dog penge – tror det er ca. 300). Med hatten behøver du ikke blæse varme på, fordi den har en isolerende virkning i sig selv.
  @AD – jamen hold da op. Tror du ikke, han abonerer på Beautyspace allerede?
  @Pernille – jeps. Derfor er det heller ikke mig, I ser på billedet.
  @Patrycja, Lise og Kira – enig!
  @Metteline – hvis du klikker på linket kommer der en shopdel og mener prisen er ca. 300.
  @Jette – selv ikoner kan vakle. Og nej, nej, nej, selvfølgelig mener han da ikke noget slemmerik med det.
  kh Anette

  30/05/2011
 • Lotte

  Motion med måde – man kan også få for meget af det, så man glemmer brysterne i Paris;o)

  30/05/2011
 • Hvad er det helt præcist den “hat” kan som en gammeldags badehætte af plastic ikke kan? Jeg er ikke helt med.

  30/05/2011
 • Stina Lou

  Aj, nu siger jeg det bare og så håber jeg ikke, at I bliver sure på mig… Jeg er sikker på at Ole Opfinders datter er totalt sød og klog, men den der isoleringshat er da fuldstændig rædselsfuld. Jeg er i chok. Så hellere vitawrap og kærestens gamle strikhue…
  Go’ mandag til alle.
  🙂 Stina

  30/05/2011
 • AD

  Anette, har du sendt et link til dagens indlæg til Chris?

  30/05/2011
 • Patrycja

  Og lad os endelig ikke glemme de gode gener og kosten. 🙂

  30/05/2011
 • Pernille Bølkov

  Hvem der bare var så flot, med de hatte 🙂
  Self skal vi både, have de gode cremer og den gode mortion, for at holde os, så godt som vi gør 🙂
  Jeg håber I alle får en fantastisk mandag 🙂

  30/05/2011
 • Well put, Anette. Man skal nemlig have cocktail af det hele for at sikre optimal anti-aging.
  Hår-hjelmen ser i øvrigt sjov ud!

  30/05/2011
 • Jette

  Puh ha, jeg fik helt sved på panden! Jeg er jo HELT vild med Chris, og kan næsten ikke bære at der bliver talt eller skrevet dårligt om ham. Men jeg må jo give dig ret i, at løbeskoene ikke kan klare det hele. Det var nok heller ikke det han mente, men som alle andre skal han sikkert lige give sine historier et lille twist, for at gøre dem sjovere og mere interessante at læse…

  30/05/2011
 • Haha, sikke en fin hat! 🙂

  30/05/2011
 • kira

  Er så enig, og udover det er der så bestemt forskel på mænds og kvinders hud!!! og på de gener man er udstyrret med, som ikke bare kan løbes væk. Udover det så er det ikke så lækkert at løbe med krem, da sved og solkrem er en uheldig kombi.

  30/05/2011
 • Metteline

  Ja, det var da en lidt nedladende bemærkning fra Chris – selvfølgelig er motion supervigtig men det er fugt (indefra + udefra) og solfaktor bestemt også!
  Jeg får bestemt ikke brugt hårkur ret ofte, men jeg er sikker på, det ville blive en tilbagevendende weekendbegivenhed, hvis jeg fik fingrene i den der HairSpa-ting – og kunne gå rundt og ligne en – lav og bleg, indrømmet – udgave af Cleopatra imens 😀 Hvor/-når kan den købes og hvad mon prisen ca er?

  30/05/2011
 • HØRT!

  30/05/2011