Blog-posten der væltede nettet

imedeenmodel

Bare rolig. Det er ikke fordi, nogen har fået Kim Kardashian-nykker, men blogposten her fik alligevel mit net til at ryste en anelse. For som et af de mest læste indlæg på Beautyspace, kom der også en mindre mailstorm. Nu er A-vitamin jo langt fra nyt, men værdien af den kommer du til at høre meget mere om fra mig. Lad det dog først stå klart, at hudpleje, der batter, er som et puslespil, hvor flere brikker skal samles. Ikke mange, men dog nogle stykker.

Huskede du mon at nævne, at du spiser Imedeen?, skrev Mia til indlægget ’Din hud er veltrænet’, og ja, det huskede jeg – for det maritime kollagen sammen med antioxidanter gør en forskel. Det gør min face fitness også. Sammen med et liv i overvejende skygge.

imedeendims

SNUP TIPPET: Men. Folk bliver tossede og irriterede, hvis der er for mange leve-, smøre- og huskeregler (bare spørg Tanya, da hun så Elissa Goodmans kostvaner her). Vi vil tippes, ikke korrekses, og på den konto vil du de kommende dage få serveret alt fra virkelig fugtmætte sommerben til den hudplejerækkefølge, der virker bedst om sommeren plus en Caudalie konkurrence og et par hemmeligheder. Alt sammen her på kanalen.

NB: Bloggens tabletversion følger op på brynene fra i går.

FOTO: Anne Højlund Nicolajsen

10/06/2015
Glem alt, hvad du vidste om bryn
12/06/2015
Rækkefølgen der ændrer alt

Kommentarer

 • YB

  Hej Anette
  Har tænkt på om jeg skal starte på Imedeen – men jeg er allerede 63 år, så kan det overhovedet betale sig?
  Hvis ja, hvilken version skal jeg så vælge?
  Venlig hilsen
  YB

  18/06/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 for alle jeres kommentarer.

  @Pernille S – Af hjertet tak. Du kender bloggen og dens nerve bedre end mig.

  KH Anette

  16/06/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Line Høj, Derma One ;o)

  @ Anna Kjærgaard – Jeg er VILD med, hvad du skriver og det er vand på min skønhedsmølle: 1) Al snak om antirynke/antiage er gammeldags, fordi det psykisk giver folk en fornemmelse af, at man skal være et andet sted, end hvor man er pt. 2) Du vil snart få et redskab af mig, der for evigt vil rangere ingredienser og hudpleje, så ingen mere er forvirret el. føler sig overvældet. Det er på vej.

  Stor hilsen Anette

  16/06/2015
 • Line Høj

  Hej Anette,
  Hvilken Imedeen skal en snart 29-årig vælge? På forhånd tak 🙂

  14/06/2015
 • Mette Sloth Eriksen

  Jeg drømmer virkelig også om en NuFaCe – en skam den ikke sælges i DK 🙂 Den kunne nok holde smilet lidt i form.

  13/06/2015
 • Signe

  Hej
  Hvad kan du anbefale til en der har mange røde mærker/ar efter gamle bumser:-( min hud er blevet meget renere, men er stadig nødt til at bruge en foundation med høj dækkevne pga de mørke mærker

  12/06/2015
 • Anna Kjærgaard

  Kære Pernille, tak for dit gode svar. Og jeg giver dig helt ret og jeg elsker faktisk også Anettes tilgang til både hud og skønhed. Det er mere hele vinklen ude i samfundet, der kan ramme mig, på en dårlig dag. Jeg hviler heldigvis også mere i mig selv nu, end da jeg var i tyverne. Men ind i mellem kan man godt lade sig påvirke og blive lidt mismodig.. :/

  Kære Anette, kender du til Pudderdåsernes nye serie? Så vidt jeg kan se, ser de ret billige ud og med mange af de gode ingredienser, som du ofte nævner. Du har vel ikke nogen erfaring med dem?

  Tak for en god blog, med mange gode input fra mange kloge, interessante kvinder. 🙂

  12/06/2015
 • Jeg kommer til DK i starten af juli.

  Jeg køber gerne en NuFace med, hvis der er nogen herinde, som er interesserede. 🙂

  12/06/2015
 • Pernille Sparsø

  Kære Anna Kjærgaard.
  Har lyst til at kommentere på dit indlæg. Jeg tror du skal se Anettes råd og inputs som “krydderi på en sund basismad”. Hvis ikke fundamentet er iorden, kan alle de ekstraavagante og dyre tiltag være fuldstændig ligegyldige. Og det er netop hudens fundament og tilhørende grydelåg som skaber og genopretter hudens naturlige balance og fugt, som for Anette er det essentielle i al hudpleje. At hun så fremhæver forskellige kendisser med en lydefri hud og en tilsyneladende evig ungdommelighed – ja det er for de fleste af os temmelig uopnåeligt. Men jeg tror nu ikke Hollywood stjernerne kommer sovende til deres skønhed. En kombination af gode gener, hårdt arbejde og en god pengepung, så kommer man jo langt! Men hele forskellen er jo, at det er deres levebrød at tage sig godt ud på film. Det kan de færreste leve op til. Men at pleje sit ydre og derved føle velvære er ikke kun forbeholdt de unge, smukke og berømte. Se her er det jeg synes Anette er så fremragende, fordi hun ALTID kommer med billige og brugbare alternativer til os almindelig dødelige! Du kan måske have ret i at der er en tendens i samfundet til at hylde det ungdommelige upåagtet alder, men jeg tror det handler om at acceptere og elske den vi nu én gang er. Jeg er gudskelov så gammel, at jeg ikke længere ligger under for det pres mange yngre kvinder føler, så jeg tænker, at med alderen kommer der en mere afslappethed og ro i forhold til at skulle leve op til nogle urealistiske krav om perfekthed, hvilket jeg føler er en enorm lettelse. Men selvom jeg som snart 60årig godt indimellem kan misunde de unges lydefri ydre og stramme betræk, så synes jeg der er en befrielse at have et afslappet forhold til tidens skønhedsidealer. Men det er ikke det samme som at være ligeglad med sit udseende! Med sine anvendelige hudplejeråd, får Anette mig til at være forfængelig på den gode måde. Jeg har en flottere og mere fugtmættet hud end da jeg var ung. Flere rynker? Ja, men dem er jeg ikke ked af, for de viser jeg har levet livet. Ét af de vigtigst emner jeg synes denne blog tager fat om, er forebyggelse af solskader. Her er jeg Anette dybt taknemlig for at have gjort mig mere bevidst om at passe på min hud. Ingen tvivl om at det kan være et fuldtidsjob og en bekostelig affære at skulle følge alverdens skønhedsanbefalinger, men nogle gange har jeg råd til at “gå i Irma”. De fleste dage handler jeg i “Netto” 🙂

  11/06/2015
 • Tanya

  Åhhh, NUface – var det ikke noget dit dygtige forlag kunne lave som et månedstilbud til os? Jeg har været uheldig igen og igen når jeg har kigget efter det i USA…

  11/06/2015
 • Lise-Lotte

  Hvorfor kan man ikke købe NuFACE i Dk ?

  11/06/2015
 • Jessie

  Så dejligt med alle de gode råd, glæder mig hver dag til at læse,hvad du nu har til os.

  11/06/2015
 • UUUUhhh en Caudalie konkurrence – dét vil jeg glæde mig til :)!

  11/06/2015
 • Jette Berg

  Glæder mig. Har været lidt i vildrede og har virkelig savnet instrukser. Tak fordi du har overskud til at vejlede os.

  11/06/2015
 • Kathrine

  @anna: enig med det hele. Og jeg er kun lige fyldt 30, men mærker frygten indsnige sig.

  11/06/2015
 • Anna Kjærgaard

  Det er en total jungle med alle de tips om hudpleje. Jeg prøver at suge alle de gode tips til mig og forsøger, at efterleve dem, så godt som jeg kan I en hektisk hverdag med et alm. job og familie. I går faldt jeg over et billede af JLo, der nu medvirker i en ny musikvideo. Hold da op! Den kvinde er glattere og strammere end de fleste tyve årige. Jeg faldt i og surfede lidt efter de andre smukke skuespillere i 40’erne og endda omkring de 50. Halle Berry, Sandra Bullock. De ser jo næste ud som om de slet ikke har ændret sig de sidste tyve år! Jeg ved godt, at de får alt den hjælp penge kan købe. Men hold da op, det virker næsten uretfærdigt, når man slås med sin egen i starten af 40érne hud. Jeg ved godt, at jeg ikke skal leve op til kvinderne i Hollywood, men det er som om spillet har ændret sig. Vi må gerne ældes. Men kravet er at se ung ud for sin alder. 40 er det nye 30 osv. Man kæmper med arme og ben om at være både ung, smuk og klog. Forrest i karriereracet og en god mor. Kæreste Anette undskyld mit voldsomme udbrud, jeg føler faktisk du er en af dem, der hylder det smukke i en naturlig skønhed . Men man kan godt blive lidt overvældet af det hele..

  11/06/2015
 • Vibe kjaedegaard

  Haha, Michelle. Jeg tænkte også, multifunktionel 😉 Den kan sikker bruges til meget hihihi men jeg vil gerne vide mere, og dens… Tiltænkte funktion. NuFace… Det minder mig om et andet mærke, men det er nok noget helt andet… Fortæl fortæl. … Jeg elsker også at sidde i skyggen og nyde solen. …bare tæet i græsset, ryggen mod et træ, cool drink i glasset, og i hånden en bog… … Så vågnede jeg fra min søde drøm 😉 😀 😀

  11/06/2015
 • Maria Atkinson

  Super! Glæder mig:)

  11/06/2015
 • Jeg synes, at den der lyserøde ansigtsdims ligner noget helt, helt andet… ahøm… (undskyld…)

  11/06/2015
 • HeLene

  Følger med på kanalen-dette er jo min favorit kanal!
  Kaster mig over til tablet versionen asap!

  11/06/2015
 • Christina kragh

  sysˋ altså den der face dims skulle i en bogpakke snart fru poulsen jeg bliver nød til at haˋ såˋnen 😉

  11/06/2015
 • Lyder spændende. Og den lyserøde maskine, altså. Er kun lidt misundelig. 🙂

  11/06/2015