Blonder, makeup og flere blonder

Makeup: Kenneth Adelhardt, Foto: Jens Peter Engedal

Makeup: Kenneth Adelhardt, Foto: Jens Peter Engedal

For nogle dage siden optog vi årets festmakeup til dagens udgave af Børsen Weekend, og det er altid nogle hektiske timer, når fotografen, makeup-artisten, modellen og min pen skal spille sammen. Her er rouge aldeles unødvendigt, for de røde kinder kommer af sig selv. Men udover travlheden er der også mange grin og vigtigst: der falder altid uundværlige makeup-tips af fra den fabelagtige makeup-artist Kenneth Adelhardt, som nogle af Jer måske kender. Til looket er han inspireret af noget iskoldt (Iselin fra Pagten?) og noget grafisk blandet sammen med en vis skæven til Kleopatra.

SNUP TENDENSEN: Makeup-artistens råd lyder:

• Du skal øve sig på alt – også makeupper. Lav derfor en generalprøve eller to (du vil med garanti ha’ det sjovt imens).
• Det lyder banalt, men husk forarbejdet. En krakeleret foundation er lige til at vaske af igen, hvis den har sat sig fast i tør ansigtshud. Huden skal derfor være fugtmættet med creme, inden du begynder.
• Matte skygger gør dig bedre i stand til at kontrollere al glimmereffekt. Glimmer er flot, men ikke alle steder – fx ser det tosset ud rundt om næseborene.
• Som hurtigt trick til at få større øjne virker det altid med lidt lys øjenskygge i inderste øjenkrog.

Kristina au naturel

Kristina au naturel

NB: Kristina Møller har lagt sit smukke ansigt til billederne…og som du ser, er Kristina fremme i modebussen med sin blonde-body. Og netop blonder er så hippe, så MAC har skabt et helt blonde-look døbt MAC LOVES LACE – inspireret af blonde-elskende stjerner som Evita og Marlene Dietrich. 15. januar slippes kollektionen løs med frostklare, grålige nuancer, sølv, mat hvid, marineblå, masser af sort og sart, sart pink.

MAC's Love Lace look

MAC's Love Lace look

17/12/2009
Nye venner
20/12/2009
Uhyggelig flot

Kommentarer

 • Så din artikel i Børsen. Super!

  Ja, gid man havde sin personlige make up artist, som lige kunne hives op ad skuffen i anledningen af nytåret! Se så ville der for alvor blive fest. 🙂

  19/12/2009
  • Anette Kristine Poulsen

   Hej Anette – hvor er jeg glad for, at du så artiklen i avisen…og ja, en personlig makeup-artist kunne være dejligt, men jeg vil sørge for at lægge rigtig mange af Kenneths tips ud på bloggen her, for de er som regel lige til at copy-paste (jeg ved dog godt, at den festmakeup ligner et projekt for øvede). Har tilmeldt mig dit nyhedsbrev ;o) kh Anette

   20/12/2009
 • Gode fif men gid man havde en personlig makeup-artist derhjemme om morgenen 🙂 Er du snart ved at kunne nyde juletiden?

  19/12/2009
  • Anette Kristine Poulsen

   Tak for dit indlæg, Linda…og nej, er endnu ikke færdig til julen, men nyder dagene alligevel (og har en drømme-liste som dig). ;o)

   20/12/2009