BLUS på kinderne

onsdag

Jeg er blush-o-man, skrev Regitze i en kommentar på bloggen i sidste uge. Og blush er da også præcis det trick, der kan sætte synet af vintertræthed skakmat. Blush er blevet eftertragtet, fordi røde kinder er synonyme med sundhed… det jordbærfarvede touch kan få enhver til at se frisk ud på den casual jeg-har-lige-været-et-smut-i-skoven-måde.

SNUP TENDENSEN MED CREMEBLUSH: Med fingrene dupper du den cremede farve midt på æblekinden. For at få friskheden skal der arbejdes både opad og nedad med produktet, så du ikke bliver for malet. Brug to fingre til at udjævne – og pas på mængden. Byg farven op gradvis frem for ét stort kapow. Og hold så lige øje med Pernille Rosendahl, for damen er verdensmester i at bruge blush, så det spiller.

NB: Jeg er vild med YSLs små blush-krukker. Ikke (kun) fordi de er pæne at se på, men fordi den cremede smøre bliver en blanding af pudder og creme, når den rammer huden – og dermed let at arbejde med. Prisen er 255 kr. og blushen hører til Bohemian Chic-lokket, som lander i butikkerne i vinterferien.

Har du en blush-favorit?

31/01/2011
Mere lakkeri
03/02/2011
Ekspert-fif fra en kender

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  Ihhhh hvor er jeg glad for alle jeres blush-kommentarer. I får en lille historie – i brysthøjde om den der sag fra Benefit, som Louise taler om:
  Den første flaske Rose Tint blev lavet i 1977 til en eksotisk danser, som ønskede ekstra opmærksomhed på brystvorterne (såkaldt ’nipple stain’). Mange år efter blev produktet omdøbt til Benetint og er nu kendt for at være dén blush og læbefarve i ét, som makeup-artister og farveglade entusiaster efterspørger i så stor stil, at der årligt langes en halv million flasker over salgsdisken. Ca. 200 kr. (benefitcosmetics.com)
  kh Anette

  05/02/2011
 • Louise

  Uhh, den ser godt nok lækker ud!Når su´en kan bærer det, må jeg vist prøve den af. Min ynglings blush er egentlig ikke en pudder eller creme, men rose stain fra BENEFIT med navnet Benetint.Den kan bruges både på kinder og læber. Jeg har den i rosenrød og farven blender ind i min hud både på kinder og læber, hvorfor resultatet er meget naturligt. Den fås i flere farver, bl.a. sart rosa, som er god til piger med lys hud.

  04/02/2011
 • louise falck

  Jane Iredale har lavet de SKØNNESTE creme blush.
  prøv connection giver fine naturlige rosenkinder eller clarity som er skrig pink, men forbløffende klædeligt. og og som et ekstra plus dufter de så dejligt af kakao at man får lyst til at spise dem….

  03/02/2011
 • Ej, bliver helt vild for at eje sådan en dåse – det ser jo ud til at være noget man kan spise (kan se at vi har nogen-og-2000 af de peach farvede på lager i Belgien, så jeg skynder mig at lave en insider bestilling… sammen med noget neglelak.. og en touche eclat)
  PS. Det er altid en dyr fornøjelse at besøge dig

  03/02/2011
 • Min veninde har introduceret mig for MAC’s blushere, der fåes både som pudderversion og cremeversion ( og med og uden glimmer)

  De er intet mindre end fantastiske.
  Yndlingsfarverne er babypink og og en lidt mørkere pink.

  03/02/2011
 • Jeg er ikke så erfaren ud i forskellige blushs..
  Men jeg har en lækker skovfarvede-kinder-pink fra Biotherm.
  Ku da være det skulle afprøves med creme -blush. Det er hvert fald dejligt at kunne gøre sig lidt mere forårs-frisk i ansigtet med et strøg eller to 🙂

  03/02/2011
 • En guide til at lægge blush ville være super!

  03/02/2011
 • Jeg har lige opdaget din blog og den er ikke mindre end fantastisk! Jeg er ikke den store forbruger af make-up måske fordi jeg mangler inspiration, men det kan jeg få her hos dig 🙂

  Jeg bruger og er stortilhænger af blush. Pt. bruger jeg en fra Clinique som er en cremeblush og en fra Maybelline pure blush mineral. Begge giver en naturlig glød og man bliver bare mere frisk at se på.

  /Chau
  http://magazine.trendsales.dk/blogs/the-tiger-aka-chau

  03/02/2011
 • Anneli

  Bruger sjældent blush om dagen, da jeg med min lyse,tynde nordiske hud med meget ydlige blodkar har et par friske røde æble kinder helt uden makeup.

  Men når jeg skal gøre lidt mere ud af det og til aftenbrug hvor jeg kan have mere dækkende foundation på så bruger jeg “Smashing Candid” fra smashbox. Det er svagt rosa puder blush med lidt glimmer i.

  02/02/2011
 • Stine

  Blush er helt fantastisk – især når man som mig er modstander af at tage sol, og er lige så hvid som en snemand i hovedet. Smashbox er klart mit favorit mærke når det gælder en god blush ! 😉

  02/02/2011
 • Blush er det sidste jeg tænker på mht. make-up. Men til mit forsvar, så er det fordi jeg synes det ser ‘malet’ ud på mig (dog flot på andre) og hvis jeg skal prioritere tid og mængde, så bliver det ‘kun’ til mascara, øjenskygge og concealer

  02/02/2011
 • Jeg bruger alt for sjældent blush. Hvilket egentlig er en skam, for det er jo så fint og perfekt til at friske op med.

  02/02/2011
 • Sanna

  De ser fantastisk lækre ud de små krukker med snydefriske kinder! Og ja, må erklære mig enig i, at de rosa toner giver det mest naturlige og smukkeste resultat. Det er de færreste af os, der rødmer i kobbertoner 😉 Vil holde øje med Pernille Rosendahls blush…

  02/02/2011
 • Anne K

  Jeg har længe været forelsket i Nars’ Deep Throat, der er den skønneste peach farve.. For nyligt har jeg erhvervet mig en væsentligt billigere udgave som også gør tricket, nemlig Elfs blush i Candid Coral til 3.5 pund (deres studio range). Det er virkelig value for money, og min klare favorit! Kan købes på eyeslipsface.co.uk 🙂

  02/02/2011
 • Dorte

  Det ser super flot ud at få sin “ungpige” kulør igen – men det kræver vist lidt øvelse med cremen – jeg sætte hermed igang!

  02/02/2011
 • @til alle jer med rosacea – Arganolie hjælper faktisk 🙂
  Prøv fx Gamardes fugtighedcreme – dæmper rødmen og irritationen, som skyldes en inflammation i huden. Arganolien indeholder antioxidanter, der kan afhjælpe rosacea…og andre hudinflammationer 🙂

  02/02/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Susanne…jeg har selv en lettere grad af Rosacea, som jo desværre er en hudsygdom, der kræver lægebehandling – og som ikke kan forveksles med de sunde røde kinder, fordi huden bulner lidt og får en ujævn overflade. Hvad bruger du mod Rosacea?
  @Der hvor det klør – enig i gåturens friskhed, som bare desværre ikke altid varer hele dagen (og hvor lidt snyde-blush kan være godt).
  kh A

  02/02/2011
 • Ja, ja, men hvad skal man med blush når man kan få en dejlig, slet ikke kold eller utrolig ubehagelig gåtur hjem fra arbejde? I frostvejr. I noget, der måske ikke helt er weather-appropriate vintertøj.

  02/02/2011
 • susanne

  Elsker at hører at røde kinder er
  synonyme med sundhed… når jeg har Rosasia 🙂 så skal jeg måske ikke gører mere ved det en nyde mine røde kinder ….

  02/02/2011
 • Nipuni Julie

  Jeg har aldrig rigtig brugt blush, men til gengæld har jeg brugt solskinspudder på kindbenene – det er super flot! Men selvfølgelig har jeg en blush, og den er fra MAC. – De har mange flotte nuancer 🙂

  02/02/2011
 • Før i tiden brugte jeg aldrig blush, det var bare ikke inde i makeup-vanen. Men det gør jeg nu, det giver lige det ekstra og jeg føler at jeg ser friskere og sundere ud 🙂

  Jeg bruger bare en All Over Color Stick fra e.l.f. men har da overvejet at eksperimentere lidt med andre mærker.

  02/02/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @StyleStories – doseringen er så supervigtig mht. blush, fordi for meget bliver kikset og sminket, som du skriver. Den bedste farve vil altid være en rød (altså en farve tæt på som du vil se ud i kinderne, hvis du har gået en rask tur). Makeup-artist Søren Hedegaard anbefaler faktisk at prøve sig frem med en anelse læbestift (hvis du har en i rød). Og bare lidt…lagt som skrevet i blog-posten. Tror vi skal ha’ en how-to-do-it blush-ting på bloggen. Snart. kh Anette

  02/02/2011
 • Åh jeg synes det er så svært at lægge en pæn blush, synes det trækker røde pletter frem i ansigtet og fremhæver forkerte ting. Og ser for sminket ud. Måske bruger jeg den forkerte farve, men synes nu godt nok jeg har prøvet lidt forskelligt. Hvilken farve egner sig alround bedst til skandinavisk hudfarve?

  02/02/2011
 • Uh! Cremeblush – det MÅ prøves! KH blush-o-manen 🙂

  02/02/2011
 • Jeg bruger (mineral) blush en gang imellem, og har overvejet at lave en cremet version.

  Hvor er de flotte de små krukker…

  02/02/2011
 • Jaaaa! Blush skal der til! Det er næsten lidt som at iføre sig følelsen af forår:-)

  02/02/2011
 • Britta

  Herligt med et tip til at lægge blush på 🙂 tak for det

  02/02/2011