fbpx

Bogen du bliver mæt og ekstra pæn af

Selvom det er kort i dag, bliver der tale om en særdeles varm anbefaling. Jeg kan nemlig slet ikke få armene ned over Jane Faerbers madbog. Fyldt med hudgod fedt er den, og væk er alle de fæle hvide kulhydrater, som huden ikke bare hader, men som også flæsker sig sammen om maven, så snart du er fyldt 22. Glem altså sukker, hvidt brød, mel og pasta, men glæd dig til opskrifter, der giver nul afsavn. Et mini-udpluk af mine hurra-oplevelser tæller:

#At jeg bager nu burgerboller af grønsager: blomkål, gulerødder, æg og huskfrø og lidt andet. Smager himmelsk.

#At jeg pludselig har en datter, der nu elsker lasagne, fordi pladerne med et smager godt (de laves af æg, huskfrø, ost og oregano).

#At jeg igen kan kaste mig frådende over Bounty og Sneakers….

Jeg købte bogen i Bog & Idé, men den findes selvfølgelig også online hos Saxo…eller du kan lægge ud med at besøge Janes blog, hvor hun deler gavmildt ud.

NB. Spændingen om de 10 LYKKEPOSER er udsat til i morgen lørdag kl. 10 sharp. De bliver udtrukket blandt Bloglovin’-følgerne på Beautyspace. Du er med i kapløbet ved at hooke op her. Navnene på de heldige lægges på bloggen…ja, kl. 10. Så hold øje.

@Beautyspace på INSTAGRAM

18/07/2013
Med virkning så det basker
20/07/2013
Bare hans stemme er nok

Kommentarer

 • Jette V

  Haps :)! Den er pænt billig på plusbog.dk, men jeg er temmelig provokeret af at de vil proppe et abonnement til deres services ned i halsen på mig (uden mulighed for at fravælge det, og jeg kan lige forudse alle de problemer der vil blive med at afmelde det igen), så jeg har bestilt på Saxo i stedet for…

  30/07/2013
 • Nej den er god nok… Har nok fået de uheldige gener. Crossfit og salat er vejen !

  – Sig til hvis du kender en bedre løsning ! 🙂

  22/07/2013
 • Den må jeg vist investere i! Vejede mig i morges efter ferien, og det er nu blevet til fem f*@#*¤$ kilo der skal af, suk! Ja, jeg bander ligesom kaptajn Haddock. 😉

  21/07/2013
 • @ Kirsten – 1000 tak. Har rykket TV2, men jeg tror det kræver et abonnement til TV2 Play…

  @ Karoline – no kidding?

  @ Julie – du vil blive glad!

  @ Margit og Lea – wow. jeg har lige bagt mine egne LCHF-muffins: kokos, mandelmel, æg, vaniljepulver, kanel, HUSK-frø, banan – en variant inspireret af Anne Bech. Så fine.

  @ Carla – Yes!

  @ Lea – Mht. Bee Venom, så er det en fin bombe af hyaluronsyre og kollagen, men prisen er heftig (1875 kr.). Der er faktisk mange fine ting i den og så er det en serum uden silikone, hvilket jeg er glad for.

  @ Iben – det kan du gøre. Glæde dig.

  Stor hilsen Anette

  20/07/2013
 • Iben

  Hvor lyder det spændende:-) glæder mig til at prøve:-)

  19/07/2013
 • lea

  Rodial´s Bee venom (på billedet)er det en du skriver noget mere om?

  19/07/2013
 • Jeg har den også – den er genial! Og virkelig velsmagende alle retterne. Love!:)

  19/07/2013
 • lea

  opskrifterne fra madbanditten.dk er også ved at overtage mit køkken. Den der råcreme er altså bare for god 😀

  19/07/2013
 • Margit

  Har ikke spist carbs i 12 uger!!! Min hud er SÅ flot. Har altid haft vrøvl med huden. Undgår dog fed mad. Spiser Udos choise el andre sunde olier. Har flere svenske kollegaer der er på LCHF og får inspiration fra dem. I Sverige har LCHF livsstilen været fremme længe og har hele sektioner i supermarkederne. Så hvis man skal til Sverige, så smut i supermarkedet, for det er langt billigere derovre med f.eks mandelmel og de har mange lækre LCHF sager på hylderne.
  Go sommer

  19/07/2013
 • Kulhydraterne sætter sig også om maven før de 22… Story of my life 🙁

  Glæder mig til at se nærmere på den bog !

  19/07/2013
 • Den bog må jeg simpelthen investere i!

  19/07/2013
 • Jeg ELSKER din blog ! Alsidig, lærerig, inspirerende, spændende, personlig…. jeg kan blive ved:-)

  Jeg har endnu ikke fundet et link til programmet i Go morgen.dk med Nuface mv. Måske de stadig arbejder på det.

  19/07/2013
 • Mona Rasmussen

  Hardcore, måske. 😉

  Det startede med, at jeg opdagede, at stivelse ikke er godt for min mave. Derfor begyndte jeg at udelade pasta osv. Jeg søgte efter noget inspiration og fandt en youtube video, der var meget interessant. Det var denne her: http://www.youtube.com/watch?v=FSeSTq-N4U4&feature=c4-overview-vl&list=PL9E35F689C3F67D03
  Et foredrag omkring LCHF, og fedmeepedemien i USA. Det viste sig at hver 6. svensker spiser LCHF.

  Nå men, jeg spiser sådan fordi jeg føler en ro i kroppen, som aldrig før, og jeg vil gerne, som sidegevinst, tabe mig ca 30 kg. Uden at tælle kalorier.

  Jeg har haft 1 syndeaften (slikaften) i min ferie, og spist et stykke brød.
  Ellers spiser jeg ikke stivelse: korn, pasta, ris, kartofler. Jeg holder også igen med frugt, og spiser det en gang imellem, som lidt slik.

  Af mælkeprodukter spiser jeg fede oste, smør og fløde. Jeg laver hjemmelavet mayonnaise, pesto, flødeis. Jeg spiser overjordiske grøntsager, forskelligt kød (gerne med fedtkant/skind). Jeg spiser lidt chokolade, eller flæskesvær, som aftenhygge.
  Jeg synes der er mange muligheder med denne kost, og hvis man savner lidt brød, kan man lave kernerugbrød, knækbrød, oopsies. Et hit herhjemme er blomkålspizza, min 2 årige søn spiser det lystigt.

  Undskyld mit lange indlæg, men jeg vil så gerne dele min nye viden, fordi jeg kan mærke, at LCHF er det rigtige for mig. 🙂

  Mere info: http://www.dietdoctor.com/wp-content/uploads/2011/03/LCHF-for-begyndere2.pdf

  19/07/2013
 • Kirsten

  Det ser meget lækkert ud er spændt

  19/07/2013
 • Kira Bjørnestad

  P.s. Det kan også flæske sig sammen på lår og røv!!!… Og overarme a.k.a. Bingovinger/flyveflæsk/mormorarme

  19/07/2013
 • Kira Bjørnestad

  Uhh det lyder som en god bog!!! Det må undersøges nærmere!!!

  19/07/2013
 • Charlotte

  Hej Anette
  Må lige høre …. Har købt din bog… :o) Men vedr. Imedeen.. Har ikke prøvet dem før… Men jeg regner med at jeg får dem der hedder 40+ (fra din pakke) …. Jeg er 37 … Har det nogen betydning ?

  Og til sidst… Vedr Bio effect… Jeg har brugt den i nogle mdr.(som det eneste – om natten). Er det noget du synes man kan blive ved med at bruge – eller skal man holde pause ….? Og mht. linjer !… Hvad synes du er det bedste at bruge – (for at fjerne dem) – bla. om natten ?

  Charlotte

  19/07/2013
 • @ Birgitte B – jeg elsker også boller og pasta, men jeg er nødt til at dosere det. For ikke at ligne…pasta og boller.

  @ Mona – Åh så fedt (so to speak) men en, der har testet i længere tid. Er du hard core LCHF?

  @ Ditte H – jeg undværer nu heller ikke rugbrød. Men prøv de knækbrød, der er i den bog. Som småkager er de…

  @ C – haha, ja den slags spidskompetencer kommer jeg heller ikke udenom. Men kokos i rigtige Bounty-barer bliver for kunstig-sødt.

  @ Ann-Marie – JA…det er man!

  @ M – Næhhh du, jeg er bange for bacon, er jeg. Lang kedelig historie. Jeg råkrydrer i stedet løs med hvidløg og krydderurter (ELSKER dem simpelthen). Og så napper jeg en Ben & Jerrys, når samvittigheden bliver for poleret.

  Stor hilsen Anette

  19/07/2013
 • M

  Hvad Anette????? Ingen bacon????? Jamen, du går jo glip af selve smagen af livet????? You crazy woman you…

  19/07/2013
 • C

  Som Ann-Marie har jeg også et “undre”-spørgsmål til Beautylykkepose-konkurrencen – hvordan kan du se, hvem der følger din blog? Mig bekendt er det kun et udsnit af followers, man kan se, og min egen erfaring som ex-blogger er, at man ikke kan se de øvrige followers; er der noget, jeg mangler en update på?

  19/07/2013
 • Ann-Marie

  Hej..
  Er man også med når man er gammel følger??
  Knus…

  19/07/2013
 • C

  ..”flæsker sig sammen om maven” – årh, hvilket herligt udtryk og desværre kun alt for sandt! Jeg prøvede en periode at følge Atkinskuren (så vidt det nu lod sig gøre for en brød-lover som mig), den kører jo lidt på de samme principper, og der var mange fordele, bla. vægttab, NUL eftermiddagstræthed/sukkerhunger, og ingen forbud mod bacon, fløde og is. Eneste minus var, at det satte maven lidt i stå, så måske det er her, HUSK-frø kommer til sin ret? Tror i hvert fald jeg skal ha’ kigget i den bog/blog, for det dér med at kaste sig over Bounty og Sneakers er én af mine absolutte spidskompetencer! 😉

  19/07/2013
 • Ditte H.

  Pyha! Dén bog har jeg – slipper for en tur i Magasin igen 😉
  Må hellere støve bogen af og kigge lidt i den igen …. Jeg prøøøvede også for et stykke tid siden, men uhh … For pokker, jeg ææælsker mit hjemmebagte rugbrød og pasta og brune ris og …… Pis.
  Men jeg vil også have lækker hud og Jennifer Aniston negle!!! 🙂

  19/07/2013
 • Lis kragh

  Det er spænende, glæder mig til i morgen.

  19/07/2013
 • Mona Rasmussen

  Jeg har spist LCHF i 7 uger nu og har oplevet mange fordele. Bla. har min hud helt sikkert haft godt af fedtet. Jeg har altid haft en tør hud, men jeg har nok bare spist for fedtfattigt, for nu er huden blød og lækker, både krop og ansigt, og der er kommet en anden glød over den.

  Af andre fordele kan nævnes: 4 kg vægttab, ingen oppustethed, mæt i lang tid, kan bedre mærke tørst og sult og en dejlig ro i kroppen.

  Jeg følger flere LCHF blogs, deriblandt også Janes. Og når jeg fylder år, står der to bøger på min ønskeliste: Spis dig mæt og glad og din bog Anette. 🙂

  19/07/2013
 • Birgitte B

  Jeg ved sgu ikke. Har svært ved at leve uden boller og pasta i længere tid 😉 selv om jeg begrænser mængden. Måske efter ferien… 🙂

  19/07/2013
 • M

  Jeg har nu spist lchf i 7 timer og jeg jeg har væltet mig i smør og bacon og jeg har det vidunderligt! 7 timer Niller! 7 timer og jeg føler mig allerede ovenud begejstret over livet! Glæder mig at være helt oppe at køre med humøret om et par dage:o)
  Ooooh du mærkelige slags levestil, hvor jeg kan rulle mig i fedt – jeg tror jeg elsker dig!

  19/07/2013
 • Henriette

  Åh ser dejligt ud!! Glæder mig til i morgen

  19/07/2013

Hop med på Beautyspace-holdet
- kvit & frit

 
Find ud af, hvad der dokumenteret virker på din hud,
undgå fejlkøb og få adgang til de opdateringer, beauty-boxe,
hvad-virker-guides og den skønhedssnak, der positivt gør en forskel.
 
JA TAK - STIL MIG STRAKS VIDERE

Velkommen til Beautyspace - tilmeldingen lykkedes!