fbpx

Bogen, jeg bogstaveligt har slugt

6-13

Ditte har lavet en ny bog. Om grønsager. Og kender du det…jeg tænkte sådan ja-ja, fint med nogle friske salater og nyt krydderi på ens kål. Men hold nu op, hvor er den bog et slaraffenland af lækkert mad. Selvfølgelig godt hjulpet af, at damen (også) hører til landets bedste mad-fotografer, men alligevel. Jeg fik lyst til at lave det hele. Der er intet på de 183 sider, som jeg ikke har lyst til at sætte tænderne i, og således står den i dag på thaisuppe med sprøde grønsager og quinoasalat med bagte tomater.

SNUP TIPPET: Måske er Ditte tankelæser, for bagest i bogen er der en sæsonguide, som er til enorm hjælp for mig, som altid har lyst til at købe hindbær året rundt. Og avokado. Og appelsiner og…

@beautyspace på Instagram

10/09/2015
Herrehylden, kvinder vil eje
14/09/2015
Det bliver ikke lettere

Kommentarer

 • Christina hansen

  Tuuusind tak for svar
  Jeg tror dig selvfølgelig 200% og er dybt taknemmelig over at have dig at kunne spørge til råds. Det betyder ALT i denne jungle.

  Man kan undre sig over udmeldingen fra damerne. Jeg spurgte nemlig først én, som sagde nej. Da jeg så sagde, at jeg mente at have læst det et sted, kaldte hun på en anden dame fra EA standen. Hun svarede også “Nej,det skulle der ikke være. Og vi har lige været på ‘kursus’ i den.”( husker ikke det rette ord. )
  Hvorefter hun spurgte, om jeg ville prøve den i ansigtet, men jeg takkede naturligvis nej, da jeg havde hele arsenalet på i forvejen. At lægge den yderst giver jo ingen mening, så den kom på håndryggen i stedet.
  Og der var jeg til gengæld også imponeret! For hold nu op en blød og fugtmættet hånd. Og tanken om de beskyttende mælkesyrebakterier er jeg ret vild med.
  Så kunne jeg jo passende matche den med min helt nye ‘Cell Revitalise Day Moisturiser’ fra Aurelia Probiotic Skincare, som jeg (heller) ikke kendte til, hvis det ikke var for dig. 🙂

  Jeg overvejer lige en ekstra gang, med de to slags silikone.
  Endnu en gang TAK for det hurtige og ærlige svar.
  Og rigtig god dag.

  P.s.For en gang skyld glæder jeg mig til at fylde år og nu er der kun 11 dage, til din nye superduperhudsbog forhåbentlig ligger pakket fint ind til anledningen. ❤

  14/09/2015
 • @ Christina Hansen – Jeg sidder med boosteren, som (for mig) fungerer fint som beroligende og fugtmættende makeupunderlag. Der ER to slags forskellige silikoner i, så jeg forstår ikke det svar du har fået. Jeg bruger den fugtprimer under makeup, men ikke hver dag.

  Stor hilsen anette

  14/09/2015
 • Christina hansen

  Godmorgen Anette
  Jeg overvejer kraftigt at købe Elizabeth Arden’s ‘Superstart’ probiotic toner.
  Jeg husker dog, du skrev, at den indeholder silikone.
  Men da jeg var forbi standen og de søde damer i Magasin og spurgte, om der vist var silikone i, var svaret nej.
  Jeg har ledt og ledt efter en ingrediens liste på nettet og det lykkedes til sidst. Kan ikke se ordet ‘silicone’, men kan det hedde andet?
  🙂

  14/09/2015
 • lone

  Hej Anette ligner bestemt en spændende bog! Måske den kan hamle op med din helt fantastiske nye bog – el. rettere supplere den. Jeg har lige et spørgsmål, som jeg håber, du måske kan besvare. Er helt med på at fiskeolie er et “must”, men for søren det er jo en jungle. Kan/vil du anbefale et bestemt produkt, der indeholder de vigtige ingredienser omega 3 samt EPA og DHA – ikke i flydende form? Mange hilsener Lone

  13/09/2015
 • Helle Rick

  Mine tænder løber ihvertfald i vand ved at kigge på de flotte billeder og de lækre madder 🙂 Der er virkelig en masse inspiration på alene på ét billede, så gad nok vide hvad de mange andre billeder og sider vil bidrage med. Jeg er ihvertfald blevet fristet. Trænger til ny inspiration og jeg ved hun er dygtig. Følger med på hendes blog 🙂

  11/09/2015
 • HeLene

  Ja, hun er så skøn, følger også på insta!
  Glæder mig til at sætte tænderne i den bog =)
  Jeg kan ikke leve uden grønne blad daglig, men inspiration til hvordan man varierer dem er altid velkommen!

  11/09/2015
 • CharlotteK

  Ah, men, hvor ser det bare lækkert ud på de billeder!!!
  Vi skal også have thaisuppe i aften, regner jeg med – elsker
  Tom Kha Gai:-)

  11/09/2015
 • Ja, du har ret i at vi bliver bombarderet med madopskrifter og bøger om mad i alle afskygninger i en grad, så man næsten ikke orker at læse mere. Men så er det da skønt, når en bog sætter lidt større aftryk end de andre i mængden, tak for et godt tip – denne her bog vil jeg gerne læse:-

  11/09/2015
 • Søde Anette – Tak, tak tak!

  11/09/2015