fbpx

c6ff056d-1f60-4e6f-9b3a-5074adee8507

Book’n beautybox

Ofte sker det, at jeg på min vej igennem skønhedsjunglen falder over produkter, der er så gode, at det ville være en synd at holde det for mig selv. Nogle af dem, der virker, ikke kun på din søster eller nabo, men på os alle, og som har papirerne i orden. Når det sker, ønsker jeg, at du som Beautyspacer skal have mulighed for at prøve præcis de produkter. Derfor har bloggens beautybogbox efterhånden eksisteret i tre år. Og hvilke tre år! For den er blevet en velkendt darling, mange klikker hjem, i det sekund mailen lander i indbakken.

Der er sjældent tale om små dukkehusstørrelser, men derimod generøse mængder i normalstørrelser, og altid som muligt par-køb med min skønhedsbog til en kærlig pris – deraf navnet Book’n beautybox. En beautybox pakket ind, som var det jul, altid med en ekstra overraskelse i, og altid kun tilgængelig i en meget kort periode – én gang om måneden. En Beautyspace rundspørge har vist, at indholdet ender på manges favorithylde.

VIL DU PÅ LISTEN? Hvis ja, så så får du en mail om den næste box ved at være på listen her.

51162ec4-d25f-4fc4-a701-8393b9fbbdec

 

Kærlig hilsen Anette
#booknbeautybox #bbb

PS: Det praktiske. Beautybogboxen er en pop up mulighed, der lanceres 12 gange om året: Hver den første tirsdag i måneden kl. 8, sharp. Du får den automatisk i din indbakke ved at være tilmeldt HER. 

Hop med på Beautyspace-holdet
- kvit & frit

 
Find ud af, hvad der dokumenteret virker på din hud,
undgå fejlkøb og få adgang til de opdateringer, beauty-boxe,
hvad-virker-guides og den skønhedssnak, der positivt gør en forskel.
 
JA TAK - STIL MIG STRAKS VIDERE

Velkommen til Beautyspace - tilmeldingen lykkedes!