Book’n beautybox

c6ff056d-1f60-4e6f-9b3a-5074adee8507

Book’n beautybox

Ofte sker det, at jeg på min vej igennem skønhedsjunglen falder over produkter, der er så gode, at det ville være en synd at holde det for mig selv. Nogle af dem, der virker, ikke kun på din søster eller nabo, men på os alle, og som har papirerne i orden. Når det sker, ønsker jeg, at du som Beautyspacer skal have mulighed for at prøve præcis de produkter. Derfor har bloggens beautybogbox efterhånden eksisteret i tre år. Og hvilke tre år! For den er blevet en velkendt darling, mange klikker hjem, i det sekund mailen lander i indbakken.

Der er sjældent tale om små dukkehusstørrelser, men derimod generøse mængder i normalstørrelser, og altid som muligt par-køb med min skønhedsbog til en kærlig pris – deraf navnet Book’n beautybox. En beautybox pakket ind, som var det jul, altid med en ekstra overraskelse i, og altid kun tilgængelig i en meget kort periode – én gang om måneden. En Beautyspace rundspørge har vist, at indholdet ender på manges favorithylde.

VIL DU PÅ LISTEN? Hvis ja, så så får du en mail om den næste box ved at være på listen her.

51162ec4-d25f-4fc4-a701-8393b9fbbdec

 

Kærlig hilsen Anette
#booknbeautybox #bbb

PS: Det praktiske. Beautybogboxen er en pop up mulighed, der lanceres 12 gange om året: Hver den første tirsdag i måneden kl. 8, sharp. Du får den automatisk i din indbakke ved at være tilmeldt HER. 

12 comments to “Book’n beautybox”
 1. Kære alle.

  De herlige tilbud lander altid – som i ALTID – i mit spamfilter. Spørg ikke hvorfor. Det gør de bare. Og når man først ved hvor man skal lede, er det jo ok….

  Måske det også er tilfælde for jer der efterspørger de skønne pakker? For tro mig – den er skøn. Det er stort set månedens højdepunkt og et vidunderligt stykke selvforkælelse at modtage Anettes pakke. Just saying.

 2. Det er vist “først” i morgen tirsdag
  1. Tirsdag i måneden 😉

 3. Har købt tilbuddet flere gange og er aldrig blevet skuffet over indholdet – super fin måde at prøve noget man måske ikke kender på forhånd til en god pris.
  Håber M2 lash serum finder vej ned i boxen igen i år!

 4. jeg har ikke fået nogen mail denne gang, der plejer ikke at være problemer ellers.

 5. Ligesom Patricia modtager jeg heller ingen mails, selvom jeg har været tilmeldt i lang tid 🙁

 6. Hej Anette.. Super fedt! Men jeg får aldrig nogle mails fra dig, trods jeg har været tilmeldt nyhedsmailen meget længe.. Har endda tilføjet mig flere gange, da jeg aldrig modtog noget 🙂 Glæder mig til at se hvad det nye år bringer <3

 7. Nyt år nye tider… Vil glæde mig til den første pakke kommer i min indbakke. Godt Nytår :O)

Comments are closed.

Følg på Instagram

Hop med på Beautyspace-holdet
- det koster ikke en krone

 
Find ud af, hvad der dokumenteret gør godt,
undgå fejlkøb og få de trend-updates, beauty-boxe,
hvad-virker-guides og den skønhedssnak, der positivt gør en forskel.
 
JA TAK - STIL MIG STRAKS VIDERE

Velkommen til Beautyspace - tilmeldingen lykkedes!