Breaking news

Ikke så tit dén overskrift lander på Beautyspace. Men i dag er den på sin plads. Det über cool mærke Intelligent Nutrients er nemlig landet i Danmark. Hos Beauty Avenue.

For et par uger siden svingede jeg med håret og rejste jeg mig fra stolen i dét, der har ry for at være en af LA’s hotteste saloner på Melrose Avenue: Planet Salon. Her styrer Ginger Boyle, som nok er det tætteste, du kommer på Horst Rechelbachers mindset, når det gælder skønhed. Og tænker du Horst who, så lov mig, at du læser Børsen Pleasure artiklen her.  Manden var en inspirationsmaskine af en skønhedsfrontkæmper – opfandt Aveda og senere Intelligent Nutrients. På min ønskeseddel står der en hair facial (hos Planet på Melrose indeholder den hovedbundsmassage, nakke/skuldermassage, hånd- og armmassage, indenbords olieshots og fugtmætning af hvert eneste hårstrå). Og så står olien her øverst på listen – sammen med de beroligende aroma-sprays og selvfølgelig: Håndspritten uden alkohol.

SNUP TIPPET: Det hele foregår hos dygtige Stella, som styrer Beauty Avenue. Her går man nu all in på økologi og biodynamik – og med Intelligent Nutrients som hovedmærke. Hende her er i øvrigt også fan.

NB: Problemer med neglene? Tanya har længe haft udfordringer – se med her.

21/11/2014
Døm selv
25/11/2014
Mens vi venter

Kommentarer

 • @ Tanya – Vil du holde mig opdateret på, hvad du får at vide?

  @ Dorthe – Nej, det er Intelligent Nutrients egen olie ;o) Jamen det var EN lang treat til hovedbund og hår med massage, kur, mere massage (hovedbund, nakke, skuldre, hænder). LOVELY.

  @ Sus Bruun – Uhhhh, det fik Stella også mig overtalt til. IKKE sjovt og jeg kan ikke overskue at skulle holde det ved lige.

  @ Vesna ;o)

  @ Christina Hansen – Om ikke andet, så lov mig bare at snuse til sagerne.

  KH Anette

  27/11/2014
 • Christina Hansen

  Tak for svar – jeg må op på cyklen og afsted! 🙂

  25/11/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Christina H – Jeg tror ikke, at produkterne er lagt op endnu, men Stella har bekræftet, at de sender til hele landet. Du kan se produkterne på Intelligent Nutrients egen hjemmeside. God fornøjelse. Stor hilsen Anette

  25/11/2014
 • Christina Hansen

  Jeg kan desværre ikke finde produkterne på Beauty Avenue’s hjemmeside.

  Ved du, hvad Destress Express Hair & Body Oil koster i DK? 🙂

  25/11/2014
 • Vesna Barbu

  Hej Anette
  God artikel i Børsen…og meget interessant ham hr Horst.

  25/11/2014
 • sus bruun

  Ups..og prøvede både håndchreme og serum

  24/11/2014
 • sus bruun

  Skønne Stella, som jeg var så heldig at møde i fredags da jeg fik lavet bryn…
  Smittende energi og godt humør og så fik hun mig lokket til at få hårene af på overlæben – uha uha. Man må lide for skønheden..

  og jeg spottede også de nye produkter – så skønt og skægt at Jo lige havde skrevet om dem på sin blog.

  24/11/2014
 • Dorthe

  Uhh sikke news – fedt du besøgte Planet Salon i L.A.! Kan du fortælle mere om sådan en treat? Hvilken form for fugtmætning – og er det MK-olie-shot oder was?? 🙂
  Skal da vist have den treat på ønskesedlen, så jeg kan komme en tur på Frederiksberg.

  24/11/2014
 • Tanya

  Du er en skat, tak! Jeg går til lægen med de dumme negle!

  24/11/2014
 • @ Sanne – så virker det.

  Stor hilsen Anette

  24/11/2014
 • Neglelinket virker ikke. Det ville jeg ellers gerne se. 🙂

  24/11/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.