fbpx

Brev fra Ole

Ole Henriksen arbejder på at få lykken hældt på cremekrukke

Ole Henriksen arbejder på at få lykken hældt på cremekrukke

I går kom der brev (ok mail) fra Ole Henriksen, som havde nyt fra Los Angeles. Han fortæller:

I Hollywood er det netop nu tydeligere end nogensinde før, at vores berømte kunder og trendsættere generelt (selv dem under 30) bruger lige meget tid på at få behandlinger på mit spa som hos deres hudlæge/plastikkirurg. De kommer forbi spaet og er begejstrede over vores naturlige tilgang til skønhed samtidig med, at de ikke fravælger de medicinske behandlinger med bl.a. fillers og Botox. Hos mig får de finjusteret deres hudoverflade, så den får et friskt og fejlfrit udseende, mens de medicinske procedurer gør, at ansigtsudtrykkene holdes på et minimum. Det er derfor en realitet, at ”min lejr” og ”den medicinske lejr” nu må leve side og side. Enten eller-tiden er slut.

Når det gælder nye ingredienser, er jeg som produktudvikler altid på jagt…og udover fokus på tang, er jeg i øjeblikket meget optaget af det, jeg kalder omega3 lykke-koncentratet (Euphoryl LS 9846), som er naturlige såkaldte neurotransmittere, der er direkte forbundet med vores lykkefølelse, og som har en god virkning på hudens mikro-cirkulation. Så her giver jeg altså lykken et lille smørbart skub …

SNUP TENDENSEN: Måske har du ikke lyst til snuppe tendensen med de to Hollywood-lejre, men lykkekoncentratet har hr. Henriksen fyldt på sin nye creme døbt The Truth Revealed Super Creme, som efter planen lanceres i Danmark til sommer.

Hvad synes du, er det bedste ved Ole Henriksen?

03/02/2010
SÅ kom der bryn på damen #2
05/02/2010
Duften af der-var-engang…

Kommentarer

 • Nipuni Julie

  Hans livsglæde, humør, humor, smil, energi, positive tilgang til alt m.m. -HAN ER ALLETIDERS 😉

  05/02/2010
 • @Jette – jeg er sikker på, at LA er rundt om hjørnet for dig.
  @Linda – jeg sætter stor pris på Ole Henriksens Body Sleek (bodylotion) og hans Black Currant Complexion Oil til ansigtet (som fungerer som en isolerende undertrøje under dagcremen)
  ;o)
  Anette

  05/02/2010
 • Jette

  Jeg mødte Ole for en del år siden i Århus, og må sige at han er fantastisk. Hans positive livsindstilling er værd at lære af. Det må være en oplevelse for livet at få en behandling af Ole i LA :o).

  05/02/2010
 • Det bedste ved Ole Henriksen er hans smil plus farverige og glade væsen. Hvordan kan man ikke synes om det? Jeg vil også elske at modtage happymails fra Ole Henriksen 🙂 Dejligt, dejligt. Jeg må virkelig prøve hans nye creme, når den lander på hylderne til sommer. Jeg har kun hørt så meget godt om hans produkter, men desværre endnu ikke prøvet dem. Er der nogle specifikke, der kan anbefales?

  04/02/2010
 • susanne schultz

  OH er bare lykkelig og det smitter selfølgelig af når man læser og hører om ham. Jeg har altid haft lidt anti mod hans produkter grundet de stærke farver. MEN syntes faktisk at hans produkter hjælper efter at have prøvet næsten det hele !! så jeg ser nu ikke på farver længere 🙂

  04/02/2010
 • Helt enig med Pia – det er HAM, som er helt og aldeles UNIK!!! På en fantastisk smittende måde. Jeg er dybt imponeret over ham – og fik faktisk kæresten til at læse en af hans bøger, og så kom respekten også fra den front.
  Jeg må indrømme at jeg ikke har prøvet så mange af hans produkter (2-3 stykker), men det lyder som om at han tænker og researcher meget…og det lyder som en go’ idé med “lykke til huden”!

  03/02/2010
 • Josephine

  Ja du er altså heldig. Mener at kunne huske at jeg engang læste at du har set ham en del gange, Anette. Er det ikke rigtigt? Er han lige så frisk i virkeligheden som når man ser ham på TV?

  03/02/2010
 • JOAN

  Uhhh jeg er helt forelsket i alle hans produkter! Føler det er REN luksus når jeg forkæler mig selv med et sådant produkt! At man så samtidig kan blive lykkelig nu – bliver jo virkelig win win:O)

  03/02/2010
 • Hvor er du heldig, der bare sådan får brev fra Ole! Jeg ved der er delte meninger om ham, men jeg er en af dem der synes han bare er for fed. Jeg kan huske han en gang sagde i et eller andet interview omkring at mange danskere syntes at han – og amerikanere generelt – bare var for meget. Til det sagde han at måske var danskere lidt for lidt. Det har jeg tænkt endel over senere hen, og jeg tror manden har rigtig meget ret!

  03/02/2010
 • pia

  Det bedste er klart hans smittende humør. Troede i starten at det var påtaget, men er efterhånden overbevist om at det er ægte!

  03/02/2010