fbpx

Brøleren på Go’ Morgen Danmark

Badevaerelse01Badevaerelse13Badevaerelse10

Badevaerelse14Badevaerelse15Badevaerelse17Badevaerelse19Badevaerelse26Badevaerelse35Badevaerelse39

Brøleren først. Lidt for sjov bad jeg i går folk gætte på Facebook, og det blev spøjst. For pludselig blev det jeg troede var to fejl… til tre:

 • Hvad kan man lære af ikke at have noget spejl? Åbenbart at man ender med at ligne en idiot. De fugtforseglende pads skal sidde helt tæt på underste vippekant. Og ikke flyve rundt ude ved tindingen.
 • FB efterlyste alle tiden – altså hvor lang tid skal de sidde, før man får den fugtmættende plump effekt? Svaret er minimum 15 minutter.

SNUP TENDENSEN: Badeværelset hitter lige nu som leverum på 4 ret forskellige områder:

 • Der er den science fiction-agtige afdeling med brusere, du kan tale til og spejle med indbygget kosmetologtjeneste. Og så er der gadgets – et væld af gadgets.
 • Badeværelset som fredszone. Det er her, der er varme og ro, hvis man undlader at tage mobilen med. Blandt de bedste badekarsolier der findes, hører dr. Hauschkas. Og så skal vi have den nostalgiske varmedunk frem igen (koster ca. 40 kr.).
 • Det er også på badeværelset, vi indretter os med eget mini-apotek, hvor Bioderma har gjort det igen: Skabt en SOS-anti-kløe mist, der udeover det kløestillende også indeholder beskyttende grøn te og squalane og dermed er gennemtænkt barrierepleje. Vi vender tilbage til den. 
 • Endelig vil gerne skræddersy vores hudpleje, og her dukker der et hav af tilskudsordninger op. Altså produkter du kan tilsætte den hudpleje, du allerede har. Jeg havde to favoritter med: 1) dermalogicas barriere-booster, som indeholder squalane, beroligende og smidiggørende hvede og blød bomuldsolie OG 2) de underspillede selvbrunerdråber, der har givet ventelister. Et tip er at vælge varianten til kroppen, som også fungerer fint til ansigtet: 1-2 dråber i din ansigtscreme en til to gange om ugen giver en fin underspillet glød uden,  at der går standarddanser i den, som Karina her formulerer det.

Selvom det er store ord, så er jeg virkelig glad for at mit badeværelse… og drømmer om et badekar. Hvad med dig? Er det et overvurderet sted, eller er badeværelset vitterlig et leverum?

FILORGA VINDERE FRA FB: @Camilla Kruse Olesen, @Annette Schiøler, @Susie Hornbæk, @Rie Dyrnes og @Charlotte Bjørn Pedersen. Skriv gerne din adresse til mig på open-mind@mail.dk

 @beautyspace på INSTAGRAM  

06/02/2018
Væk på 77 minutter. Her kommer et plaster
På en time og 17 minutter var månedens boks væk. I kærlig hast er...
09/02/2018
Billigt og godt: De nye hudnørder kommer
Glem alt om hemmelige ingredienser i din ansigtscreme. Hudpleje er under voldsom demokratisering samtidig...

Kommentarer

 • Anna

  Søde Anette, det er nogen lange mandag morgner du holder for nu er det onsdag morgen;) Hvis du svarer, vil du så nævne hvorfor Nuface/strøm virker – hvordan kan det egentlig sætte gang i kollagenproduktionen? Tak og god dag fra Anna.

  14/02/2018
 • ELSKER mit badeværelse! Det er i Victoriansk stil, med to farvede vægge delt af en dyr bort, løvefodsbadekar, muret brusekabine og muslingeformet vask. Lige som jeg har drømt om hele mit liv. Søde ægtemand monterede små hvidmalede bilhøjtalere i loftet, så der altid er passende musik til hvad jeg nu har brug for derude. Og jeg har ALDRIG min mobil med derude.

  PS: Jeg tror latindansere brugere mere selvbruner end standarddansere 😉

  Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  08/02/2018
 • Anna

  Jeg kan genkende mig selv i de skønne beretninger om badeværelser . Min mand forstår ikke hvorfor jeg har så MANGE ting derude og hvorfor det tager så laaang tid. Det tætteste han er kommet på at forstå det er en dag hvor jeg sagde, at det er mit værksted og mine værktøjer. Han kan jo heldigvis se at jeg storhygger mig på “mit skønne værksted”. Nå men jeg er spændt på hvad du svarer Marianne Jensen om Nuface. Jeg købte nemlig en Nuface Trinity Facial Toning Device til 2376 kr. hos lookfantastic i går, da jeg kan forstå på dig at det er et anbefalelsesværdigt værktøj i din værktøjskasse

  08/02/2018
 • Rie Dyrnes

  Tusind tak… Vil glæder mig til at prøve disse pads.
  Jeg har et kæmpe badeværelse, og bruge meget tid derude. Min mand kommer nogle gange ud og spørg hvad jeg laver fordi jeg har været væk længe. Ofte nusser jeg bare, og finder små hår i mit forstørrer spejl der lige skal fjernes. Tager en maske på, og rydder op i alt for mange produkter….Elsker mit badeværelse :O)

  07/02/2018
 • Tina Laursen

  Mig og min datter på 6 ville så gerne have et badekar må da have fat i den selvbruner den lyder fantastisk

  07/02/2018
 • Jeg drømmer virkelig også meget om et badekar!!

  07/02/2018
 • Elisabeth Reumert

  Badeværelset er det skønneste sted. Jeg er opvokset med badekar og har altid elsket at ligge der.

  Da vi byggede 1 sal på vores hus placerede min mand omhyggeligt badekarret under to skråvinduer, så jeg kan ligge der og nyde himmel og trækroner. Jeg læser bøger og dameblade i badekarret, ser serier og film i badekarret, drikker te og smoothie i badekarret og spiser slik og chokolade i badekarret….

  Men maksimalt en gang om ugen. For det ER jo noget griseri med al det vand…..

  07/02/2018
 • Pernille S

  Haha, hvor er en god latter sund. Tænkte det gik lige hurtigt nok med de eyepads, men vi som er godt opdraget af dig Anette, er ikke sådan at narre! Men sjovt så det ud!
  Under oliekrisen i 1973 nedlagde mine forældre badekarret, hvilket jeg aldrig tilgav dem. Mit badeværelse i dag har desværre ikke plads til et badekar, men ved man kan købe et siddebadekar til at stille i brusekabinen. Mon nogen har erfaring med et sådant? For mig er det den ultimative luksus at kunne synke ned i varm velduft….
  Clarins dråber skal igang igen. Tak for påmindelsen! Kh Pernille S.

  07/02/2018
 • HeleneR

  Elsker mit badeværelse, eller rettere det jeg får når vores nye hus er bygget færdigt :o) tror det er det rum vi har diskuteret mest, fordi mine ønsker skulle stemme overens med arkitekten/håndværkerens (min mand) og lige her ville jeg ikke gå på kompromis og det bliver med badekar! :o)

  07/02/2018
 • CarinaF

  Jeg elsker mit badeværelse! Og det er bestemt et leverum for mig.
  Jeg tror faktisk, at det efter soveværelset er mit yndlingsrum i huset. Til dels fordi, jeg har badekar – så kan der hurtigt gå lang tid på badeværelset 🙂

  07/02/2018
 • Anette

  Hvem var de heldige?

  07/02/2018
 • Marianne Jensen

  Hej Anette. Nu du skriver om gadgets 🙂 Jeg havde egentlig regnet med at skulle I gang med en dermaroller, men da jeg har en blodsygdom og får Magnyl dagligt for den blodfortyndende effekt – og derfor bløder meget nemt, har jeg besluttet at det må være strøm i stedet for. Du har tidligere skrevet om Nuface – er det stadig den du anbefaler? Mit behov er en maskine som kan hjælpe mig i kampen mod “parentesen” omkring næse og mund og ellers begyndende rynker og slap hud.
  Knus Marianne

  07/02/2018
 • CharlotteK

  Er glad for at jeg har brugt mine pads rigtigt, for kom da lige i tvivl, da jeg så go morgen dk.
  Og fedtmætning – det lyder lidt kvalmt:-)

  07/02/2018